Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hayırlı olsun öncelikle ben çok araştırdım ilk başlarda mecikalpark taydık ama doğum parası bize külfetli geldi aslında külfetinden değilde söyle düşündük özel hastane doktorda iyi ise ilgi temizlik vs fazla ücret vermenin anlamı yok ... Ona vereceğin para ile kızıma alışverile gönlünce yaptım etimed hastanesi banu hanımla sezaryen oldum ilgi alaka temizlik muayeneler herseyi ile dörtdörtlük :) en iyiside ne kadar ararsan ara doktoruna ulaşabiliyor olmak ve hastanede bebek yoğun bakım var.. Hersey içinde 1175 tl ile doğumdan cıktım muayene ücreti sgk lı için 62 tlAnkaradaki özel hastaneler hakkında tek bilgim çok pahalı oldukları... Bu yüzden hastane ve doktor tavsiyenize ihtiyacım var..
Canım çok sağol değerlendireceğim... Bana çok pahalı geldi diğer hastaneler.. Aslen trabzonluyum orada özeş hastane her şey içinde 1000 lira falandı o yüzden bana fiyatlar çok uçuk geldi.Canım hayırlı olsun öncelikle ben çok araştırdım ilk başlarda mecikalpark taydık ama doğum parası bize külfetli geldi aslında külfetinden değilde söyle düşündük özel hastane doktorda iyi ise ilgi temizlik vs fazla ücret vermenin anlamı yok ... Ona vereceğin para ile kızıma alışverile gönlünce yaptım etimed hastanesi banu hanımla sezaryen oldum ilgi alaka temizlik muayeneler herseyi ile dörtdörtlük :) en iyiside ne kadar ararsan ara doktoruna ulaşabiliyor olmak ve hastanede bebek yoğun bakım var.. Hersey içinde 1175 tl ile doğumdan cıktım muayene ücreti sgk lı için 62 tl
Haklısın canım normal doğuma bile 4-5 bin alanlar var ... Odalar tek kişilik geniş ve ilgi harika bence git ve gör derim ben te mamaktan etimedguta gittim düşün...Canım çok sağol değerlendireceğim... Bana çok pahalı geldi diğer hastaneler.. Aslen trabzonluyum orada özeş hastane her şey içinde 1000 lira falandı o yüzden bana fiyatlar çok uçuk geldi.
Ben de mamakta oturuyorum..Hatta bebeğimin doktoruda orda :))
Valla canım araba sahibi iseniz bence etimede gidin burda yakın venividi var orayı pek önermiyolar devletten farksız diyeBen de mamakta oturuyorum..
Canım ücreti me kadar? Bi de doğumu nerde yaptırıyor?Benim bildigim tunalıda doktorum çok şeker ve ilgilenen bi doktor hep ilgili alakalı sagolsun ama ücret konusunda digerlerini hiç bilmem sadi bey bana gayet uygun geliyor ilk gittigimden beli hep ona giderim 4 senelik doktorum kendisi
Canım öncelikle ankara ya hoşgeldin bende mamak ta doğdum büyüdüm hala kendi ailem de orda ben şu an batıkent teyim maalesef büyük şehirler daha pahalı mesela istanbul da ankara dan pahalı. Ben sincan lokman hekim e gidiyorum. Daha önce orda da zekai tahir de de doğum yaptım.devlet hastanesi asla tavsiye etmiyorum. Batıkent te olduğum için medikal park bana çok yakındı ama genede tercih etmedim hem abartılı fiyat yüzünden hem de orda kadınlara ait mahremiyete daha az dikkat edeceklerine inandığım için mamak a etlik teki lokman hekim daha yakın ama oras da sincan kadar tenha değil bu arada lokman hekim e kirk küsur lira ödeme yapıyoruz galiba yani bazen iki doktor a gidiyorum birinden indirim yapıyorlar bir de eşim ayakta dolanıp ödüyor o yüzden kesin konuşamadımCanım çok sağol değerlendireceğim... Bana çok pahalı geldi diğer hastaneler.. Aslen trabzonluyum orada özeş hastane her şey içinde 1000 lira falandı o yüzden bana fiyatlar çok uçuk geldi.
Canım hoşbulduk. etlik lokman hekimi hiç beğenmedim. Hijyenik bulmadım. Ayrıca elif terzi diye bir dr yavsiye ettiler martın sonuna randevu alabiliyorsum. Kontrollerimi gatada yaptırıyorum ama sezeryan düşündüğüm için özele gitmek istiyorum. Bi arkadaş tavsiye etmişti. Etimed i oraya gitmeyi düşünüyorum şimdilik.Canım öncelikle ankara ya hoşgeldin bende mamak ta doğdum büyüdüm hala kendi ailem de orda ben şu an batıkent teyim maalesef büyük şehirler daha pahalı mesela istanbul da ankara dan pahalı. Ben sincan lokman hekim e gidiyorum. Daha önce orda da zekai tahir de de doğum yaptım.devlet hastanesi asla tavsiye etmiyorum. Batıkent te olduğum için medikal park bana çok yakındı ama genede tercih etmedim hem abartılı fiyat yüzünden hem de orda kadınlara ait mahremiyete daha az dikkat edeceklerine inandığım için mamak a etlik teki lokman hekim daha yakın ama oras da sincan kadar tenha değil bu arada lokman hekim e kirk küsur lira ödeme yapıyoruz galiba yani bazen iki doktor a gidiyorum birinden indirim yapıyorlar bir de eşim ayakta dolanıp ödüyor o yüzden kesin konuşamadım
Eğer sezeryan olacağı kesin se bence özel e gitme iyi bir doktor bulup devlette yapabilirsin mesela zekai tahir de vip sistem diye bir sistem var biraz fazla para ödeyip özel muamele görüyorsun bildiğim kadarıyla da dışarıdan bir doktor da ameliyata girebiliyor ben ilk yorumlarımı normal doğum adına yaptımCanım hoşbulduk. etlik lokman hekimi hiç beğenmedim. Hijyenik bulmadım. Ayrıca elif terzi diye bir dr yavsiye ettiler martın sonuna randevu alabiliyorsum. Kontrollerimi gatada yaptırıyorum ama sezeryan düşündüğüm için özele gitmek istiyorum. Bi arkadaş tavsiye etmişti. Etimed i oraya gitmeyi düşünüyorum şimdilik.
Ben de mamakta oturuyorum..
Eğer sezeryan olacağı kesin se bence özel e gitme iyi bir doktor bulup devlette yapabilirsin mesela zekai tahir de vip sistem diye bir sistem var biraz fazla para ödeyip özel muamele görüyorsun bildiğim kadarıyla da dışarıdan bir doktor da ameliyata girebiliyor ben ilk yorumlarımı normal doğum adına yaptım
Değerlendireceğim canım sağolCanım Özeller cok pahalı cebeci ve hacettepe de prof lara muane olabilirsin 122 tl inşallah hamile olırsam planım bu yönde Prof un hastası oldugun için özel odada veriyorlar mıl
Canım benim yengem 14 ay önce vip ile sezeryan doğum yaptı ilk girişte bu hizmetten faydalanmak istediğini söylüyorsun özel odan oluyor refakatçi yatağı filan da oluyor biraz fazla para veriyorsun bu kadar biliyorum zaten muayene için gidersen bir araştır bize de bildir biu arada ben yıllar önce zekai tahir e giderken akşam postası oluyordu muayenede yani saat dört ve sonrası yedi ye kadar da muayene olunuyordu geç olduğu için kalabalık olmuyordu sabahları iğne atsan yere düşmez biz akşamları an azından biraz daha rahat ediyordukNasıl oluyor canım vıp sistem
Canım benim yengem 14 ay önce vip ile sezeryan doğum yaptı ilk girişte bu hizmetten faydalanmak istediğini söylüyorsun özel odan oluyor refakatçi yatağı filan da oluyor biraz fazla para veriyorsun bu kadar biliyorum zaten muayene için gidersen bir araştır bize de bildir biu arada ben yıllar önce zekai tahir e giderken akşam postası oluyordu muayenede yani saat dört ve sonrası yedi ye kadar da muayene olunuyordu geç olduğu için kalabalık olmuyordu sabahları iğne atsan yere düşmez biz akşamları an azından biraz daha rahat ediyorduk
İnşallah canım Rabbim tekrar adet görmeden kucağına bir bebek kondursun çok şükür ben hamileyim Allah nasip ederse bu dördüncü olacak ilk ikisini zekai tahir de üçüncüyü sincan lokman hekim e de yaptım inşallah hayırlı bir doğum yaşarsın her ne olursa olsun en iyisini aramak bir kadının hakkı doğum anı gelip te kötü kişilere maruz kalınca insan o halde hiç birşey yapamıyor tecrübe konuşuyor ama yanında insan gibi insanlar olunca çok rahat ediyorsun ben şahsen Allah mecbur bırakmasın ztb a bir daha gitmem diye düşünüyorum üniversite hastaneleri de çok fazla incik cıncık araştırıyor diye hiç tercih etmedim eğer prof u doğumuna çağıracak san ve o da geliyorsa iyiymiş en önemlisi işini seven insanı seven gönlü güzel bir doktor bulmak hem bebek hem doktor için bol şans diliyorumCanım nedendir bilmem ztb a karsı bir korkum var.. Üniversite hastanelerinde özel muayene oluyorsun Prof a 122 tl istersen dogum da girer miş zaten Prof un hastası oldugun için özel odada veriyorlarmış.. Bu sistem cok hoşuma gitti fakat gazi hacettepe ve cebeci hastanesi arasında kaldım.. Rabbim nasip eder inşallah hayırlısı ile hamile kalırım da karar veririm sanırım hamilesin bat 26 dua istiyorum
İnşallah canım Rabbim tekrar adet görmeden kucağına bir bebek kondursun çok şükür ben hamileyim Allah nasip ederse bu dördüncü olacak ilk ikisini zekai tahir de üçüncüyü sincan lokman hekim e de yaptım inşallah hayırlı bir doğum yaşarsın her ne olursa olsun en iyisini aramak bir kadının hakkı doğum anı gelip te kötü kişilere maruz kalınca insan o halde hiç birşey yapamıyor tecrübe konuşuyor ama yanında insan gibi insanlar olunca çok rahat ediyorsun ben şahsen Allah mecbur bırakmasın ztb a bir daha gitmem diye düşünüyorum üniversite hastaneleri de çok fazla incik cıncık araştırıyor diye hiç tercih etmedim eğer prof u doğumuna çağıracak san ve o da geliyorsa iyiymiş en önemlisi işini seven insanı seven gönlü güzel bir doktor bulmak hem bebek hem doktor için bol şans diliyorum