Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanama benim de oldu sadece bir gün sürdü, doktor kontrol etti bebekle ilgili değil kanama dedi, bir daha da olmadı, doktorum stress yapma görülen bir durum dedi.Herkese iyi aksamlar bugun transfer sonrasi 16.gun pozitif haberi almistik.ama.bugun kanama.basladi.telasla.hastaneye kostuk tekrar beta hcg yaptirdim 440 bu nasil.olur dedim ama.kanama.hala debam ediyor carsamba tekrar gidecegim test icin umarim.dusmez bebegim bugun cok uzuldum..benim gibi olan var mi?
12.gun beta hcg 95.30
14.gun 185
16.gun 440
Canim ya sana igne ilaç vermediler mi yatmadinmiMaalesef benim bebegim dustu bugun lam degeri 181 e dustu 440 a kadar cikmisti fakat tutunamadi...Napalim.demekki hayirlisi boyleymis.
Merhabalar canim sukur hersey yolunda cumartesi kontolumuz vardi ikiside saglikli cok sukur. 10.haftadayiz canim. Bulanti bugun cok yogun hergun bu kadar yogun olmuyor ama bugun fena biraz. 3 hafta sonra kontrol var ense olcumleri yapilacak belki cinsiyetleride belli olacak....herkese selam. kızlar bizimki fasulye kıvamına gelmiş çok şükür 8haftayı geçtik artık herşey yolundaymış, tüp bebek doktorunu bırakıp kendi kadın doğumcuma kontrole gittik. progesteron iğne ve jeline devam tabii iğne için yer kalmamış olsadabulantı hali var sürekli bide halsizlik.
umuttttt senin nasıl gidiyo, bebişlerin iyimi kaç hafta oldu şimdi canım?
maşallah :) bende 9 nisanda gidicem 2li test için o zamana kadar göremiycem maalesef. hangi şehirdesin sen?Merhabalar canim sukur hersey yolunda cumartesi kontolumuz vardi ikiside saglikli cok sukur. 10.haftadayiz canim. Bulanti bugun cok yogun hergun bu kadar yogun olmuyor ama bugun fena biraz. 3 hafta sonra kontrol var ense olcumleri yapilacak belki cinsiyetleride belli olacak....
Alanya dayim ben antalya da gidiyorum doktora. Baya vakit var canim. Ya alisinca sık gormeye zor geliyor insanamaşallah :) bende 9 nisanda gidicem 2li test için o zamana kadar göremiycem maalesef. hangi şehirdesin sen?