- 30 Nisan 2011
- 37
- 7
- 46
- Konu Sahibi gamzelim41
benim gibi daha 1 aylık hamişler haydi sohbete. kan değerleriniz kaç benim 52.3. keseyi görmek için sabırsızlanıyorum inş normal bir gebeliktir.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım değerin bu haftaya göre biraz düşük değil mi? Geç mi yumurtladın?benim gibi daha 1 aylık hamişler haydi sohbete. kan değerleriniz kaç benim 52.3. keseyi görmek için sabırsızlanıyorum inş normal bir gebeliktir.
hayırlı olsun canım :)Bende sali gunu ogrendim hamile oldugumu 1 aylik hamileyim degerimde 170 cikti :) hepimize saglikli sihhatli hayrli evlatlar nasip etsin allahim :)
Ya hepimizin birbirine yakin degerleride sormak istedim size benim ara ara aniden giren sancilarim oluyo sizde yasiyormusunuz bunu doktorum normal oldgnu soyledi ama dun gece yasadigim sanci beni resmen aglatti o kdar ki acitti yani yasayan varmi aranizda yani herkeste oluyomu bu bu arada 1 ay 5 gunluk hamileyim suan en son degerim 170 cikmistiMerhaba henüz çok yeniyiiiz=) Kan değerim pazar günü 287 .çıktı. Keseyi görmeden kalp atışını duymadan rahat nefes alamayacağım.İnşallah sağlıkklı gebeliktir =)
Benim de ara ara sancı giriyor fakat ağlatma boyutunda değil. Genelde üşüttüğümde giren gaz sancısı gibi bir sey. Başka da bir belirti yok.Doktorum beni ilk olarak onumuzdeki carsamba gunu cagirdi muayene icin.3 Ocaktan beri sabirsizlikla bekliyorum. Insallah her sey guzel olur.Ya hepimizin birbirine yakin degerleride sormak istedim size benim ara ara aniden giren sancilarim oluyo sizde yasiyormusunuz bunu doktorum normal oldgnu soyledi ama dun gece yasadigim sanci beni resmen aglatti o kdar ki acitti yani yasayan varmi aranizda yani herkeste oluyomu bu bu arada 1 ay 5 gunluk hamileyim suan en son degerim 170 cikmisti
Insallah guzel haberlerinizi aliriz. Bu sureci beraber paylasiriz.benim daha günüm gelmedi ama umudum varinşallah bu başlıkta bende size katılabilirim. sağlıklı sıhatli hamilelikleriniz olsun
kaç haftalıkken kese görülüyor acabamerhaba arkadaşlar:) bende eylül annesi olacağım inşalllah Allah nasip ederse benim sat 5 aralık yarın keseyi görmek içiçn kadın doğum dr na gideceğim inşalllah görürüz
1500 olunca vajınal 3000 i geçince karından görünüyor biz gördük çok şükür 18inde kalp atışı için gideceğizkaç haftalıkken kese görülüyor acaba