- 17 Eylül 2014
- 2.516
- 2.120
- 133
- Konu Sahibi Cilekkokusu12345
Burdan bebeklerimizin cinsiyetlerini ve isimlerini paylasiriz insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diger yerde karisip gider burdan paylasiriz cinsiyetleri insallah ayy insallah o günleri de görürüzIyiki bu konuyu actin kız :))şimdi gördüm bu konuyu inşallah 10 subatta ben yazacam cinsiyetini :)
Ayyy cok heyecanli insallah gösterir25 şubatta velet gösterirse bende yazarım![]()
Ayyy inanmiyorum senin cok az kaldi Ayyy insallah ogrenirsin senin doktorun ultrasyonu cok net Helede erkekse kesin ogrenirsinIyiki bu konuyu actin kız :))şimdi gördüm bu konuyu inşallah 10 subatta ben yazacam cinsiyetini :)
Insallah iyi yapmışsın cnmDiger yerde karisip gider burdan paylasiriz cinsiyetleri insallah ayy insallah o günleri de görürüz
Insallah cnm :))burada paylaşacaz ne güzel hepimiz aileden insanlar gibi olduk .sizlerle seviniyoruzAyyy inanmiyorum senin cok az kaldi Ayyy insallah ogrenirsin senin doktorun ultrasyonu cok net Helede erkekse kesin ogrenirsin
Gercekten aile gibi oluyor insan birbirimizi anliyoruz cunku ayni duyguları paylasiyoruzInsallah cnm :))burada paylaşacaz ne güzel hepimiz aileden insanlar gibi olduk .sizlerle seviniyoruz![]()
Evet gerçekten öyle sabah uyanir uyanmaz kadınlar kulübü ne giriyorum merak ediyorum Nasılsıniz diyeGercekten aile gibi oluyor insan birbirimizi anliyoruz cunku ayni duyguları paylasiyoruz![]()
Burasida olmasa nasil gecer bu bekleyisEvet gerçekten öyle sabah uyanir uyanmaz kadınlar kulübü ne giriyorum merak ediyorum Nasılsıniz diyeelimden düşmüyor burasi
Aynen başkasına desek çok abartiyorsun derler.ama Buradaki avantajımiz,herkes hemen hemen aynı haftada oldugu icin birbirimize destek oluyoruz ayni şeyleri yasiyoruzBurasida olmasa nasil gecer bu bekleyisinan herkesle konusulmuyor bu hamilelik süreci burda beni anlayan okadar insan varki bu sayede zamanda geciyor
Aynen sağlıklı olsunda fark etmez ama yinede insan merak ediyorBen de buldum topiği :) Meraktan çatlıcam valla,yediklerime bakarsan kız,hissiyata bakarsan erkekİkisine de elhamdülillah,sağlıklı olsun da..
12. Haftada belli olurTahmini kaçıncı haftada belli oluyo genelde ?
Bakalim hislerin tutucakmiBen de buldum topiği :) Meraktan çatlıcam valla,yediklerime bakarsan kız,hissiyata bakarsan erkekİkisine de elhamdülillah,sağlıklı olsun da..
12.haftada erkek dedi 14. Haftada yüzde yüz kız net olarak 14. Haftada belli oluyor12. Haftada belli olur