2016 Haziran Anneleri Alışveriş seçenekleri

Nice_1991vuvv

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
98
46
3
Merhaba kızlar 16 haftalık hamişim hafta sonu dr a gidip cinsiyet öğreneceğiz allah kısmet ederse . İlk çocuk olduğu için alışverişleri intermetten mi yoksa mağazalardan mı bakayım kararsızım sadece kıyafet değil bez şampun bile sitelerde indirimdeolarak gösteriyor ama normal fiyatlarını bilmiyorum ki indirimde olup olmadığını anlayayım hem çeşit açısından hem fiyat açısından mesela bi sitede hastane çıkışı kıyafetleri var çokkk güzel ama fiyat olarak 79 tl fiyatı pahalı mı yoksa genel olarak hem bu civarlar mı bilmiyorum sizinde alışveriş tercihlerinizi öğrenmek isterim alışveris sitelerinden uygun fiyatlı olanları veyahut mağazalardan uygun olanları öğrenmek istiyorum

Merhaba bende 15+1 haftalık hamileyim. Allah kucaklarımıza sağ salim almak nasip etsin öncelikle. Ben bazı şeyleri internetten aldım. Sebamed şampuan olsun. Nivea atta çantası ve içindeki malzemeleri. Tabii ki de başka geniş çanta da aldım. Emzik kutusudur biberon kapağı biberon pisik kremi bepanthol. Bir tane oyuncak da aldım tırtıl :) biberon fırçası aldım burun aspiratoru ateş olcer. Bunları sadece bir internet sitesinden aldim hepsi ayni anda gelsin diye. Kıyafetlerini kendim görerek almak isterim. Bebeğim bacaklarını kapamış o yüzden cinsiyetini öğrenemedik bugün. Bende 2 hafta sonra öğrenicem inşallah. Beşiğini kıyafetlerini görerek almak istiyorum. Ve bebek arabası da aldım internet sitesinden. Şimdilik bu kadar :)

Amin tatlım :) bizimkide kapattı geçen hafta bacaklarını bizde göremedik hatta dr um çikolata ye biraz dolaş yarım saat sonra tekrar gel belki görürüz dedi tekrar gittik yine kapalı göremedik ama dr kıza benziyor gibi ama şimdilik kıyafet almayın kendini kapamış tahminde bulunuyprum sadece dedi senin alışveriş yaptığın site b ile başlıyor demi canım tahmin ettiğim site ise kapıda ödemesi var mı onun

Ben bugün cinsiyetimi öğrendim. Kızımız olacak şimdiden alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum 6. Aydan sonra internetten de alışveriş yapabilirim.

Ben bugün cinsiyetimi öğrendim. Kızımız olacak şimdiden alışveriş için erken olduğunu düşünüyorum 6. Aydan sonra internetten de alışveriş yapabilirim.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı bir ömür sağlıkla analı babalı büyümeyi nasip etsin inşallah. Bi prenses geliyor yani bakalım bzimki ne çok heyecanlıyım bende umarım bu gittiğimzde bizde öğreniriz cinsiyetini

Özel mesaj attım canım ordan istediğin her şeyi bulabilirsin.

Selam kızlar.Bende 15 haftalık hamileyim. Doktor 12+3 te gittiğimizde büyük ihtimal kız demişti ama kesin konuşmadı. Yılbaşından sonraki hafta kontrole gidicem ozaman heralde kesin öğreniriz. Ama alışveriş için biraz erken değilmi yoksa yavaş yavaş almak mı gerekiyor bilemedim.

Selam :))
Öncelikle rabbim sağlıklı bir ömür nasip etsin ikinize umarım sağlıkla alırsın kucağına . Aslında bizde de aile büyükleri çocuğun tekmelerini tam hissetmeden alınmaz kıyafet eşya derler ama ben dayanamıyorum bakıyorum sürekli tam cinsiyet belli olsun haftasonu ( tabi kendini saklamazsa bebiş ) almaya başlıcam bez stoğu yapmak istiyorum şimdiden küvetini şampuanını oyun halısını kremlerini almayı düşünüyorum yavaş yavaş almak daha mantıklı gibi birden yüklenince bütçe zorlanır

merhaba hanımlar bende 7. ayımdayım..
biraz biraz alıyorum ama hala erken mi acaba diyorum..
n11 den bebek arabasını aldım..
ikeadan beşik beğendim onu almayı düşünüyorum..
unnadodan sürekli takip ediyorum indirim vs olursa alıyorum..
birde english home dan yorgan yastık battaniye nevresim almıştım yüzde elli indirime girince:)

Merhaba hanımlar bende haziran annesi olucam kısmetse kızım olucak. ben de 6. Ayımdan sonra yavaş yavaş yapıcam alışveriş benim 2. Hamileliğim bi oğlum var onda 8. Aya kadar bekleyip birden yapmıştım alışverıs ama öyle daha zor bence şimdi peyderpey almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…