- 12 Ekim 2015
- 28
- 10
- 1
- 35
- Konu Sahibi Musmusgulus
Kızlar hcg değerlerinizi yazar mısınız ...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ooo hayırlı olsun canım çok sevindim :)))))günaydın kızlar dün adet günümdü ve dün kan testimde beta hcg 1024 pozitif cıktı :)
saol cnm ya bu beta hcg yi araştırdım benim sonucum nasıl sence hiç bşey anlaamdım.. 350 cıktı dyolar 650 cıktı dyolar bnım rakamla yazılan rakamlar farklı sence benim sonucum ıyımıOoo hayırlı olsun canım çok sevindim :)))))
saol cnm ya bu beta hcg yi araştırdım benim sonucum nasıl sence hiç bşey anlaamdım.. 350 cıktı dyolar 650 cıktı dyolar bnım rakamla yazılan rakamlar farklı sence benim sonucum ıyımı
süper mas.günaydın kızlar dün adet günümdü ve dün kan testimde beta hcg 1024 pozitif cıktı :)
YUKSEK CIKMIS AMA HORMONUN BELKİ DAHA YENIDR.Bİ KAC GUNE YINE GIT2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş Böyle olan var mı
10 gün sonra kese için çağırdı pruloton iğne yaptık ama az az leke devam ediyorYUKSEK CIKMIS AMA HORMONUN BELKİ DAHA YENIDR.Bİ KAC GUNE YINE GIT
leke normal bnce ya oyle olanlar oluyor.10bekleme 5gun sonra gıt10 gün sonra kese için çağırdı pruloton iğne yaptık ama az az leke devam ediyor
ıns canım bugun 21 oldu ama ıns olmazsın,hepsıde dogru cıkmıyor,ıkı gun daha bekle olmazsan kan ver bnceKIZLARR allah hepınızın bebegıını kucagınıza saglıklı sıhatlı almayı nasıp etsın benım reglım 3 gun gectı :)) bu ılkkes oldu 3 aydır ıstıyoruz bebek suan cok heycanlıyım.reglı olmam gereken gun 19 ekımde eczaneden test aldım yaptım negatıf cıktı amaa reglım gectı durum nedır sızce erken mı yaptım ıdrar testını :S
günaydın kızlar dün adet günümdü ve dün kan testimde beta hcg 1024 pozitif cıktı :)
doktor hamılesın dedımı,yenı ıse o yuzden dusuk cıkmıstır,bu gunlerde sureklı besın yuksek yıyecekelr tuket tekrar yaptır.Bende dün kan testi yaptırdım 298,3 cıktı adetim 2 gün geçti hamileyim ama neden benim değerim bu kadar düşük ki![]()