2016/haziran anneleri

Ben 5+4 üm bugün hcg yaptırdım kontrol amaçlı sonucum daha çıkmadı.biraz düşük ilerliyo klomende kullandığım için endişeliyim.

Ooo hayırlı olsun canım çok sevindim :)))))
saol cnm ya bu beta hcg yi araştırdım benim sonucum nasıl sence hiç bşey anlaamdım.. 350 cıktı dyolar 650 cıktı dyolar bnım rakamla yazılan rakamlar farklı sence benim sonucum ıyımı

saol cnm ya bu beta hcg yi araştırdım benim sonucum nasıl sence hiç bşey anlaamdım.. 350 cıktı dyolar 650 cıktı dyolar bnım rakamla yazılan rakamlar farklı sence benim sonucum ıyımı

cnm yukselmesine ve iki katlamasi önemli olan benimkide cok dusuktu ama cok iyi katliyordu herkesinki farkli

Mrb benim transfer 1 ekimde yapıldı 12. Gün değerim 70 14. Gün 193 bugün 16. Gün 360 kızlar climara bant kullanıyormuydunuz kullanıyorsanız ne zaman bıraktınız?

mrb kızlar sanırım hepımız yenıyız 6haftalık benımkıde yenı ogendım
hcg degerım 17000cıktı.
doktor arastırıyorum bu hafta gıdıcem

son adet tarıhım 13,09,2015 gecıkme yasayınca doktora gıttım 6haftalık dedı sanırım ustune gormusum.
adet tarıhıme gore hazıran 20 son tarıh gosterıyor ama kısmet

2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş Böyle olan var mı

2 gündür belimde sancı vardı sabah uyandım kan gelmiş apar topar hastaneye gittim dr baktı keseyi göremedi daha yeni dedi beta hcg cumartesi günü 360 tı bugün 1783 olmuş Böyle olan var mı
YUKSEK CIKMIS AMA HORMONUN BELKİ DAHA YENIDR.Bİ KAC GUNE YINE GIT

KIZLARR allah hepınızın bebegıını kucagınıza saglıklı sıhatlı almayı nasıp etsın benım reglım 3 gun gectı :)) bu ılkkes oldu 3 aydır ıstıyoruz bebek suan cok heycanlıyım.reglı olmam gereken gun 19 ekımde eczaneden test aldım yaptım negatıf cıktı amaa reglım gectı durum nedır sızce erken mı yaptım ıdrar testını :S

KIZLARR allah hepınızın bebegıını kucagınıza saglıklı sıhatlı almayı nasıp etsın benım reglım 3 gun gectı :)) bu ılkkes oldu 3 aydır ıstıyoruz bebek suan cok heycanlıyım.reglı olmam gereken gun 19 ekımde eczaneden test aldım yaptım negatıf cıktı amaa reglım gectı durum nedır sızce erken mı yaptım ıdrar testını :S
ıns canım bugun 21 oldu ama ıns olmazsın,hepsıde dogru cıkmıyor,ıkı gun daha bekle olmazsan kan ver bnce

Bende dün kan testi yaptırdım 298,3 cıktı adetim 2 gün geçti hamileyim ama neden benim değerim bu kadar düşük ki :KK43:
doktor hamılesın dedımı,yenı ıse o yuzden dusuk cıkmıstır,bu gunlerde sureklı besın yuksek yıyecekelr tuket tekrar yaptır.

Back
X