2016/haziran anneleri

doktor hamılesın dedımı,yenı ıse o yuzden dusuk cıkmıstır,bu gunlerde sureklı besın yuksek yıyecekelr tuket tekrar yaptır.
Ben ilk idrar testi yaptım net çift çızgı çıktı sonra doktora gittik dün muayne olmak için utrasonda bişey gözukmedi doktor daha cok erkekn ve kuçuk cıkmaz dedi kan testi de istedi yaptırdım 298.2 cıktı 3 haftalık hamilesin dedi 5 gün sonra yine gidicem ilk gebeliğim biraz telaşlıyım :(

Ben ilk idrar testi yaptım net çift çızgı çıktı sonra doktora gittik dün muayne olmak için utrasonda bişey gözukmedi doktor daha cok erkekn ve kuçuk cıkmaz dedi kan testi de istedi yaptırdım 298.2 cıktı 3 haftalık hamilesin dedi 5 gün sonra yine gidicem ilk gebeliğim biraz telaşlıyım :KK43:
canım hayrılısı ıns
bnımde ılk gebelıgımde 3haftalıkken ogrendım ama dusuk yaptım,sımdı 7haftalık ıkıncıye hamıleyım.sana tavsıyem bol yıyecek tuket beta degerın yukselmesı lazım yoksa sonlandırıyorlar gebelıgı.nb yasadım alacaklardı degerım dusuktu 2gun sureklı yedım ve 500den fazla arttı 2gunde dusun yanı.et ye kuru bakla ye.seversen kele paca ye o kadar faydalıkı anlatamam.hersey yee aman dıkaet et.kese tamanem olusumu ıcın.guzel haberını beklıyorum

canım hayrılısı ıns
bnımde ılk gebelıgımde 3haftalıkken ogrendım ama dusuk yaptım,sımdı 7haftalık ıkıncıye hamıleyım.sana tavsıyem bol yıyecek tuket beta degerın yukselmesı lazım yoksa sonlandırıyorlar gebelıgı.nb yasadım alacaklardı degerım dusuktu 2gun sureklı yedım ve 500den fazla arttı 2gunde dusun yanı.et ye kuru bakla ye.seversen kele paca ye o kadar faydalıkı anlatamam.hersey yee aman dıkaet et.kese tamanem olusumu ıcın.guzel haberını beklıyorum
Seninde hayırlı olsun canım allah sağ sağlim kucağına almaya nasıp etsin :KK200: ben sigara kullanıyordum öğrendiğim gün de içtim bi kaç kez ama 2 gündür içmiyorum pazar gunude bilmediğim için temizlik yaptım ağır kaldırdım ama smdı daha dıkkatlıyım sabah akşam süt içiyorum günde 1 kase yogurt yiyorum tavuk balık tüketicem haftada ıkı kez cok dıkkat edicem allahım şu zamanları sağ sağlım atlatmayı nasip eder inşallah :nazar:

Bende dün kan testi yaptırdım 298,3 cıktı adetim 2 gün geçti hamileyim ama neden benim değerim bu kadar düşük ki :KK43:

canım benimde tam 2 gün geçmişti yaptırmıştım 208 çıktı şuan hiç bi problem yok. kafana takma boşuna değerin düşük değilki.

canım benimde tam 2 gün geçmişti yaptırmıştım 208 çıktı şuan hiç bi problem yok. kafana takma boşuna değerin düşük değilki.

Bu kan testini yaptırdıkdan 4 gün sonra tekrar gittim doktora doktor demişti çünkü gel 4 gün sonra Beta Hcg 1200 ve üstü olması gerek diye Pazar günü gittim tekrar Beta Hcg değerim bu sefer 1532 çıktı :) 5 haftalık dediler ama doğru mudur ?

Bu kan testini yaptırdıkdan 4 gün sonra tekrar gittim doktora doktor demişti çünkü gel 4 gün sonra Beta Hcg 1200 ve üstü olması gerek diye Pazar günü gittim tekrar Beta Hcg değerim bu sefer 1532 çıktı :) 5 haftalık dediler ama doğru mudur ?

onu bilemiyorum canım doktorun daha iyi bilir ama bak sorun yokmuş çok şükür :) kesede gözükür muhtemelen .

onu bilemiyorum canım doktorun daha iyi bilir ama bak sorun yokmuş çok şükür :) kesede gözükür muhtemelen .

Son adet tarihime göre 5+4 günlük olarak gözüküyor beta değerinde ilk 4+3 günlüklukken 298.2 cıktı 3 haftalık kafam karıştı ondan sordum en ıyısı doktoruma tekrar sormam sizin kaç haftalık ?

Kızlar Herkese Merhaba bende 5+3 de öğrendim ve beta 6793 çıktı
Gebelik Haftası Beta HCG Değeri

3 hafta 10 - 50
4 hafta 5 - 425
5 hafta 20 - 7300
6 hafta 1,080 - 56,000
7 -12 hafta 7,650 - 290,000
13-16 hafta 13,300 - 250,000
17-24 hafta 4,000 - 165,000
bu değerler belki yardımcı olur Allahım hepimize sağ salim almayı nasip etsin inşallah...

Son adet tarihime göre 5+4 günlük olarak gözüküyor beta değerinde ilk 4+3 günlüklukken 298.2 cıktı 3 haftalık kafam karıştı ondan sordum en ıyısı doktoruma tekrar sormam sizin kaç haftalık ?

benim adet düzenim biraz uzun 32 33 günde oluyorum bu sebeple çarşamba günü gittiğimde doktor 1 hafta geriden geliyo dedi adet düzenimi söyleyince o zaman şimdi oldu son adet tarihini bi hafta ileri atıcam adet periyotun uzun olduğpundan geç döllenme olmuş dedi. yani 6.haftadan hala çıkamadım :D burda da düzenlicem ona göre.

merhaba ben yeni üye oldum. Hamileliğimin 14.haftasındayım. ikili test yaptırdım ve 1/272 çıktı. Doktor dörtlü test istedi. Budeğere yakın çıkan var mı aranızda? çok endişeliyim ve 4lü test içinde 16.haftayı beklemek zorundayım.:S

merhaba ben yeni üye oldum. Hamileliğimin 14.haftasındayım. ikili test yaptırdım ve 1/272 çıktı. Doktor dörtlü test istedi. Budeğere yakın çıkan var mı aranızda? çok endişeliyim ve 4lü test içinde 16.haftayı beklemek zorundayım.:S
Testiniz normal çıkmış endişelenmenizi gerektircek bi durum yok bence.

Back
X