• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 mayıs ayında tüp bebek yaptıranlar burda buluşalım

ays27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
99
42
38
Ankara
Benim transferden sonra 4. Günüm zor bir bekleyis. Bu dönemi deneyimli olan ve yeni baslayacak olan arkadaslarla konusup deneyimleyi paylasip gecirelim ne dersiniz:KK46::KK46::anne::anne::anneadayı::anneadayı:

Slm benimde transfer sonrası 11. Günüm bugün.. Yarın net sonucu alıcam...

Bende pazartesi sonucumu aldım degerim 89.4 çıktı 2 gün sonra 149.34 çıktı 2 katı artmamış cuma tekrar verecegim şaşkınlıkla beklemedeyim

Merhabalar bende yeni katıldım transferimin 10. Günü kasıklarımda göğüslerimde adet olucakmış gibi ağrılar oluyor olumlu olumsuzmu bilemedim 2 embriyom transfer edildi ilk denemem inşallah tutmuşlardır

Kan testi verene kadar hiç bir belirti aramayın bütün belirtiler bizim aklımızın hep olacak mı olmayacak mı diye düşünmesi sonuçu kendimizi dinledigimizden çıkan belirtiler.o kadar hormon ilaçları kullanıp bu belirtileri yaşamamız çok normal.hiç belirti yok olmadı diye gittim pozitif sonuç aldım dilerim sizde kavuşursunuz

Kan testi verene kadar hiç bir belirti aramayın bütün belirtiler bizim aklımızın hep olacak mı olmayacak mı diye düşünmesi sonuçu kendimizi dinledigimizden çıkan belirtiler.o kadar hormon ilaçları kullanıp bu belirtileri yaşamamız çok normal.hiç belirti yok olmadı diye gittim pozitif sonuç aldım dilerim sizde kavuşursunuz

Back
X