- 6 Ekim 2015
- 725
- 283
- 103
- 37
Dene canim ya deneBana hemen raporu yenile dedi Sekreterlik ten ama hiç içimden gelmedi öyle yoruldum ki ya ara veririm 1 ay ya da tekrar düşünmem oluruna bırakırım Can'ım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dene canim ya deneBana hemen raporu yenile dedi Sekreterlik ten ama hiç içimden gelmedi öyle yoruldum ki ya ara veririm 1 ay ya da tekrar düşünmem oluruna bırakırım Can'ım
Biliyorum çok zor bi savastayiz...maddi manevi hem fiziksel hem psikolojik ( ki bence en zoru bu ) yönden çok yipraniyoruz ama pes etme.ara ver dinlen kafani dagit ama birakma bu isin pesini . inaniyorum Rabbim bir gün dolduracak kucaginiziBana hemen raporu yenile dedi Sekreterlik ten ama hiç içimden gelmedi öyle yoruldum ki ya ara veririm 1 ay ya da tekrar düşünmem oluruna bırakırım Can'ım
Çok üzüldüm canım yaa vardır bi Hayır vardır bi bildiği Rabbimin diyerek teselli oluyorum ama yine de düşünmekten aglamaktan alamıyorum kendimi Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısı ni versin AminBenimde negatif sonuç sabahdan beri çok ağladım doktorum bile çok şaşırdı. İkinci denemem di bu. Ama napalım nasip demekki yaşaya ak günleri yokmuş henüz. Rabbim bu tedavi sürecinde pskolojik olarak herkese dayanmamgücü versin inş.
Test yaptim ama negatif çıkıyor, ilaclarin etkisi sanırım gecikmesi bu yüzden. Bu gidisle 2. Denememi nisan da yapabileceğim sanırım bu ay geçtiCok gecmis arkadasim oyle degil mi ? Bi daha test yaptir
Üzüldüm canım benim de negatifti ilk denemem. Ama acını yaşamalısın ağla ağla.. Icindeki üzüntüyü dök ki birsey kalmasin içinde. Benim de toparlanmam uzun sürdü bi daha ki tedaviye hic bir üzüntü kalmamasi gerek çünküBenimde negatif sonuç sabahdan beri çok ağladım doktorum bile çok şaşırdı. İkinci denemem di bu. Ama napalım nasip demekki yaşaya ak günleri yokmuş henüz. Rabbim bu tedavi sürecinde pskolojik olarak herkese dayanmamgücü versin inş.
Üzüldüm canım benim de negatifti ilk denemem. Ama acını yaşamalısın ağla ağla.. Icindeki üzüntüyü dök ki birsey kalmasin içinde. Benim de toparlanmam uzun sürdü bi daha ki tedaviye hic bir üzüntü kalmamasi gerek çünkü
Üzüldüm canım benim de negatifti ilk denemem. Ama acını yaşamalısın ağla ağla.. Icindeki üzüntüyü dök ki birsey kalmasin içinde. Benim de toparlanmam uzun sürdü bi daha ki tedaviye hic bir üzüntü kalmamasi gerek çünkü
hem de nasıl zor geliyo anlatamam bugün tam 20. gün sigarasız ben şöle atlatmaya çalışıyorum kriz anını çok canım istediğinde telefondan bi oyun açıyorum ona kaptırıyorum böylece o an unutmuş oluyorum 20 günün özellikle ilk günlerinde çok işe yaradıSigaradan ayrı kalmak zor geliyor arkadaşlar var mı kullananlar bilhassa transfer sonrası![]()
![]()
![]()
Canım benim yaaa çok üzüldüm rabbim çok aratmasın inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah kendiliğinden gelip konar göbüşüne ömür boyu da bırakmaz seni hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden üzülme demeyeceğim çünkü elde değil üzülmemek üzüntünü yaşa sakin içine atma otur ağla rahatla ama çok çabukta toparlan ve dinlendikten sonra yola koyul sakın pes etme sakın bak en azından o duyguyu sevinci yaşadın gerçi belki bu daha fazla acıtır insanı bilmiyorum ama inanıyorum bir defasında olduysa tekrar olur Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh hepimizeKızlar ben de bebeğimi kaybediyorum. Cumadan bu güne hiç gelişmemiş. Hatta biraz gerilemiş. Artık Dr da ben de emin olduk. İlaç verdi düşük için. Kullandım bekliyorum. Sancilarim başladı. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Bu dünyadan nasibi yokmuş minigimin.
Uzulmeyelim uzulmekle elimize birşey geçmiyor. Nasibimizi beklemeye devam edelim. Ömrü olsaydı kim engel olabilirdi. Günlerdir ne gel gitler yaşadım. Ama elimden birşey gelmedi sonuçta. Bizler sağlıklı olalım demekten başka birşey bulamıyorum. Allahın izniyle bir gün hepimiz kavusacagiz miniklerimize..
Kızlar ben de bebeğimi kaybediyorum. Cumadan bu güne hiç gelişmemiş. Hatta biraz gerilemiş. Artık Dr da ben de emin olduk. İlaç verdi düşük için. Kullandım bekliyorum. Sancilarim başladı. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Bu dünyadan nasibi yokmuş minigimin.
Uzulmeyelim uzulmekle elimize birşey geçmiyor. Nasibimizi beklemeye devam edelim. Ömrü olsaydı kim engel olabilirdi. Günlerdir ne gel gitler yaşadım. Ama elimden birşey gelmedi sonuçta. Bizler sağlıklı olalım demekten başka birşey bulamıyorum. Allahın izniyle bir gün hepimiz kavusacagiz miniklerimize..
Canım benim yaaa çok üzüldüm rabbim çok aratmasın inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah kendiliğinden gelip konar göbüşüne ömür boyu da bırakmaz seni hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden üzülme demeyeceğim çünkü elde değil üzülmemek üzüntünü yaşa sakin içine atma otur ağla rahatla ama çok çabukta toparlan ve dinlendikten sonra yola koyul sakın pes etme sakın bak en azından o duyguyu sevinci yaşadın gerçi belki bu daha fazla acıtır insanı bilmiyorum ama inanıyorum bir defasında olduysa tekrar olur Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh hepimize
Canım benim gerçekten çok üzüldüm. Ztn dünden beri bebek dördüğümde hamile gördüğümde gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi. Biliyorum henüz yaşayacak günü yokmuş, Rabbim henüz nasip etmedi... Ama yine de üzülüyor insan. Şubat bize pek yaramadı. Kızlar inş tez zamanda tedaviye gerek kalmadan bizlerde hamile kalırız dua edelim bol bol.
Hakkında hayırlısı olsun canım.Doktorumun da dediği gibi hedefimiz sağlıklı bir bebek sahibi olmak.İnş nasibimizde vardır.Kızlar ben de bebeğimi kaybediyorum. Cumadan bu güne hiç gelişmemiş. Hatta biraz gerilemiş. Artık Dr da ben de emin olduk. İlaç verdi düşük için. Kullandım bekliyorum. Sancilarim başladı. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Bu dünyadan nasibi yokmuş minigimin.
Canım çok üzüldümCanım benim gerçekten çok üzüldüm. Ztn dünden beri bebek dördüğümde hamile gördüğümde gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi. Biliyorum henüz yaşayacak günü yokmuş, Rabbim henüz nasip etmedi... Ama yine de üzülüyor insan. Şubat bize pek yaramadı. Kızlar inş tez zamanda tedaviye gerek kalmadan bizlerde hamile kalırız dua edelim bol bol.
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah ilk tedavinde bebeğine kavuşursunMerhabalar, ben de tüp bebek tedavisine başladım kendimi çok yalnız hissediyordum ki sizleri buldum, ben de paylaşıp içimi dökmek istiyorum, lucrin kullanıyorum adetim 4 gün gecikti adet olmadığım hergün kendimi bir kat daha fazla umutsuz buluyorum hiç bu kadar adet olmayı istememiştim Sanki hiiç adet olamıycakmışım gibi bir his Umarım bu süreci de atlatıp sonraki aşamalara geçebilirim
Çok teşekkür ederim sevgili gipsyy umarım herşey yolunda gider herkes için yumurta büyütme evresine geçtik yeni bir aşama Güzel dileğin için teşekkür ederimTedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah ilk tedavinde bebeğine kavuşursun
istanbuldakı en ıyı tup bebek merkezi bahçeci cunku embiryolog ve ozel labratuarları en gelişmiş teknolojı duzeyde benım dr kendı arkadasım bna bahçecide yaptı dışarıdan oraya geldı embıryologları cok ıyıymış dr ismini istersen solıyım yeşim yerçok istersen ınternetten araştırabılırsın