2016 Şubat Ayında Tüp Bebek Yaptıracaklar

Bana hemen raporu yenile dedi Sekreterlik ten ama hiç içimden gelmedi öyle yoruldum ki ya ara veririm 1 ay ya da tekrar düşünmem oluruna bırakırım Can'ım
Biliyorum çok zor bi savastayiz...maddi manevi hem fiziksel hem psikolojik ( ki bence en zoru bu ) yönden çok yipraniyoruz ama pes etme.ara ver dinlen kafani dagit ama birakma bu isin pesini . inaniyorum Rabbim bir gün dolduracak kucaginizi

Benimde negatif sonuç sabahdan beri çok ağladım doktorum bile çok şaşırdı. İkinci denemem di bu. Ama napalım nasip demekki yaşaya ak günleri yokmuş henüz. Rabbim bu tedavi sürecinde pskolojik olarak herkese dayanmamgücü versin inş.

Benimde negatif sonuç sabahdan beri çok ağladım doktorum bile çok şaşırdı. İkinci denemem di bu. Ama napalım nasip demekki yaşaya ak günleri yokmuş henüz. Rabbim bu tedavi sürecinde pskolojik olarak herkese dayanmamgücü versin inş.
Çok üzüldüm canım yaa vardır bi Hayır vardır bi bildiği Rabbimin diyerek teselli oluyorum ama yine de düşünmekten aglamaktan alamıyorum kendimi Rabbim hakkımızda herşeyin hayırlısı ni versin Amin

Üzüldüm canım benim de negatifti ilk denemem. Ama acını yaşamalısın ağla ağla.. Icindeki üzüntüyü dök ki birsey kalmasin içinde. Benim de toparlanmam uzun sürdü bi daha ki tedaviye hic bir üzüntü kalmamasi gerek çünkü

Üzüldüm canım benim de negatifti ilk denemem. Ama acını yaşamalısın ağla ağla.. Icindeki üzüntüyü dök ki birsey kalmasin içinde. Benim de toparlanmam uzun sürdü bi daha ki tedaviye hic bir üzüntü kalmamasi gerek çünkü

bu benim ikinci denememdi. her geçen gün ümidim şansım biraz daha azalıyor. iki yumurtamın ikisi de doktorun dediğine göre çok kaliteliydi. doktor bile çok şaşırdı. bu kalitede tutmaması çok şaşırtıcı dedi. nasip elbette nasip de anne olmak yoksa ne kadar göz yaşı döksem de olmayacak. asla isyan etmiyorum Rabbim isyandan sakınsın. sadece emeğime ve pskolojik yorgunluğuma çok üzüldüm. belki bu ay bizim olmadı ama emek veren herkesin yüzü güler inş. sağolun arkadaşlar sizi de üzdüm. inş 3. tüp bebekde olur. ne diyim Rabbim bize de evlat sevgisi tattırır inş.

Sigaradan ayrı kalmak zor geliyor arkadaşlar var mı kullananlar bilhassa transfer sonrası :KK43: :KK43: :KK43:
hem de nasıl zor geliyo anlatamam bugün tam 20. gün sigarasız ben şöle atlatmaya çalışıyorum kriz anını çok canım istediğinde telefondan bi oyun açıyorum ona kaptırıyorum böylece o an unutmuş oluyorum 20 günün özellikle ilk günlerinde çok işe yaradı

Amiiiin bstrs bstrs Amiiin canım benim Rabbim bize de kendiliğinden nasip etsin 1 ay ara vereceğim
O Ozi_ teşekkür ederim arkadaşım tavsiye için seni de tebrik ediyorum daim olsun hiç içme artık Rabbim bana da eşime de ikralik versin hayırlı sonuçlar alman duasiyla Allah a emanet olun

Kızlar ben de bebeğimi kaybediyorum. Cumadan bu güne hiç gelişmemiş. Hatta biraz gerilemiş. Artık Dr da ben de emin olduk. İlaç verdi düşük için. Kullandım bekliyorum. Sancilarim başladı. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Bu dünyadan nasibi yokmuş minigimin.

Uzulmeyelim uzulmekle elimize birşey geçmiyor. Nasibimizi beklemeye devam edelim. Ömrü olsaydı kim engel olabilirdi. Günlerdir ne gel gitler yaşadım. Ama elimden birşey gelmedi sonuçta. Bizler sağlıklı olalım demekten başka birşey bulamıyorum. Allahın izniyle bir gün hepimiz kavusacagiz miniklerimize..

Kızlar ben de bebeğimi kaybediyorum. Cumadan bu güne hiç gelişmemiş. Hatta biraz gerilemiş. Artık Dr da ben de emin olduk. İlaç verdi düşük için. Kullandım bekliyorum. Sancilarim başladı. İnşallah kurtaja gerek kalmadan düşer. Bu dünyadan nasibi yokmuş minigimin.

Uzulmeyelim uzulmekle elimize birşey geçmiyor. Nasibimizi beklemeye devam edelim. Ömrü olsaydı kim engel olabilirdi. Günlerdir ne gel gitler yaşadım. Ama elimden birşey gelmedi sonuçta. Bizler sağlıklı olalım demekten başka birşey bulamıyorum. Allahın izniyle bir gün hepimiz kavusacagiz miniklerimize..
Canım benim yaaa çok üzüldüm rabbim çok aratmasın inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah kendiliğinden gelip konar göbüşüne ömür boyu da bırakmaz seni hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden üzülme demeyeceğim çünkü elde değil üzülmemek üzüntünü yaşa sakin içine atma otur ağla rahatla ama çok çabukta toparlan ve dinlendikten sonra yola koyul sakın pes etme sakın bak en azından o duyguyu sevinci yaşadın gerçi belki bu daha fazla acıtır insanı bilmiyorum ama inanıyorum bir defasında olduysa tekrar olur Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh hepimize

Canım benim gerçekten çok üzüldüm. Ztn dünden beri bebek dördüğümde hamile gördüğümde gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi. Biliyorum henüz yaşayacak günü yokmuş, Rabbim henüz nasip etmedi... Ama yine de üzülüyor insan. Şubat bize pek yaramadı. Kızlar inş tez zamanda tedaviye gerek kalmadan bizlerde hamile kalırız dua edelim bol bol.

Canım benim yaaa çok üzüldüm rabbim çok aratmasın inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla bebeğine kavuşursun inşallah kendiliğinden gelip konar göbüşüne ömür boyu da bırakmaz seni hayırlısı olsun demekten başka bir şey gelmiyor elden üzülme demeyeceğim çünkü elde değil üzülmemek üzüntünü yaşa sakin içine atma otur ağla rahatla ama çok çabukta toparlan ve dinlendikten sonra yola koyul sakın pes etme sakın bak en azından o duyguyu sevinci yaşadın gerçi belki bu daha fazla acıtır insanı bilmiyorum ama inanıyorum bir defasında olduysa tekrar olur Rabbim tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh hepimize

Canım benim gerçekten çok üzüldüm. Ztn dünden beri bebek dördüğümde hamile gördüğümde gözlerim doluyo zor tutuyorum kendimi. Biliyorum henüz yaşayacak günü yokmuş, Rabbim henüz nasip etmedi... Ama yine de üzülüyor insan. Şubat bize pek yaramadı. Kızlar inş tez zamanda tedaviye gerek kalmadan bizlerde hamile kalırız dua edelim bol bol.

Tek tesellim hamile kalabildigimi öğrendim bu süreçte.
Sevincim 2 gün surdu sadece. İkinci HCG tahlilinden itibaren endişeli günler geçirdim. Aslına bakarsanız bu sonuç bana sürpriz olmadı gitmesine alistirdi beni resmen.
HCG 4 er gün arayla 55-96-134.5-273.40 çıktı. En son da 8 gün sonra 733. Bu gidişin normal olmadığı ortadaydı. Ama doktorum da 3 hafta takip etti. Hemen biraktirmadi ilaçları. En azından bu konuda içim rahat. En son bugün cumadan beri kesede hiçbir ilerleme olmadığını gorduk ve ikna olduk. Ben de doktorum da.
Üzücü tabii ki keşke sevincim daim olabilseydi, kavusabilseydim mucizeme. Ama Allah unutturacak acı göstermesin. Tez zamanda hepimizin kucağını doldurup yüzünü guldursun. 3 haftadır tahlil ve ultrason muayeneden başka elimizden birşey gelmedi. Üzülerek de birşey gelmeyecek. O yüzden şimdi tek dileğim kurtaja gerek kalmadan vedalasalim. Bir an önce normale dönerek kaldığım yerden devam edebileyim.

Hakkında hayırlısı olsun canım.Doktorumun da dediği gibi hedefimiz sağlıklı bir bebek sahibi olmak.İnş nasibimizde vardır.

Canım çok üzüldüm :( Allahım en kısa zamanda bebiş nasip etsin sana inşallah. Bunlar bizim sınavımız. Sabredicez. İnşallah rabbim bu üzüntümüzü görür de yüzümüze bakar en kısa zamanda :( ilaçların etkisiyle bir sonraki ay doğal yolla hamile kalan çok gördüm. İnşallah senin de öyle olur.

FB_IMG_1456902579155.webp

Merhabalar, ben de tüp bebek tedavisine başladım kendimi çok yalnız hissediyordum ki sizleri buldum, ben de paylaşıp içimi dökmek istiyorum, lucrin kullanıyorum adetim 4 gün gecikti adet olmadığım hergün kendimi bir kat daha fazla umutsuz buluyorum hiç bu kadar adet olmayı istememiştim Sanki hiiç adet olamıycakmışım gibi bir his Umarım bu süreci de atlatıp sonraki aşamalara geçebilirim

Merhabalar, ben de tüp bebek tedavisine başladım kendimi çok yalnız hissediyordum ki sizleri buldum, ben de paylaşıp içimi dökmek istiyorum, lucrin kullanıyorum adetim 4 gün gecikti adet olmadığım hergün kendimi bir kat daha fazla umutsuz buluyorum hiç bu kadar adet olmayı istememiştim Sanki hiiç adet olamıycakmışım gibi bir his Umarım bu süreci de atlatıp sonraki aşamalara geçebilirim
Tedavin hayırlı olsun arkadaşım inşallah ilk tedavinde bebeğine kavuşursun

istanbuldakı en ıyı tup bebek merkezi bahçeci cunku embiryolog ve ozel labratuarları en gelişmiş teknolojı duzeyde benım dr kendı arkadasım bna bahçecide yaptı dışarıdan oraya geldı embıryologları cok ıyıymış dr ismini istersen solıyım yeşim yerçok istersen ınternetten araştırabılırsın

yeşim hanım tüp bebek ve aşılamayı bahçeci de mi yapıyor?

Back
X