Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım senin ilk denemenn mi sorun nedir tedavi yapıyormusun şu anmerhaba bende temmuzda düşünüyorum tüp bebeği.sizin sorununuz ne ?temmuza kadar birşeyler yapıyormusun tedavi anlamında .
Benimde 3. tedavim olacak benim sorunum yumurta rezervi azlığı.bitkisel bişeyler deniyorum şimdi.yazdan beri doktora gitmedim yaza kadar çatlatma yöntemi filan denesem mi diye düşünüyorum.ama insanın sabrını tüketiyor her tedavi.Canım senin ilk denemenn mi sorun nedir tedavi yapıyormusun şu an
Canım bitkisel olarak ne deniyorsun evet her tedavi daha kötü tüketiyor malesef rabbim nasip etsin inşaAllah bize ve isteyen herkeseBenimde 3. tedavim olacak benim sorunum yumurta rezervi azlığı.bitkisel bişeyler deniyorum şimdi.yazdan beri doktora gitmedim yaza kadar çatlatma yöntemi filan denesem mi diye düşünüyorum.ama insanın sabrını tüketiyor her tedavi.
canım biz denizlide oturuyoruz eşim tedavisini denizlide oldu burda tüp bebek için merkez yok ilk tüp bebek denemez olcak izmirde mi yaptırsak denizlide bi tane özel hastane var orayamı yaptırsak bilemedik.rapar çıkarttınız mı siz çom uzun mu sürer sizce kafamda deli sorular :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınAa canım benim eşimde de sperm sorunu var siz hangi doktora gittiniz hangi iğneleri kullandınız bizde büyük ihtimalle tese ameliyatı gerekecek eşime neyse ki çok şükür sizde normal çıkış başlamış benim 3.denemem olacak 2 sene önce kendi şehrimizde tup bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı hamile kaldı bizde orayı düşünüyoruz bakalım kısmet hatay mozaik tüp bebek merkezinde siz nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşallahhhhh hepimize sizin ilk deneme mi çok mu soru sordum nee![]()
Canım bize rapor çıkmıyor 900 gün prim yatmış olması lazım bizim o kadar günümüz yapmamış birde zaten her yerde geçerli değil kimi arkadaş 3 4 ay uğraşmış rapor çıksın diye rapor alacaksınız bence başlayın rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllahcanım biz denizlide oturuyoruz eşim tedavisini denizlide oldu burda tüp bebek için merkez yok ilk tüp bebek denemez olcak izmirde mi yaptırsak denizlide bi tane özel hastane var orayamı yaptırsak bilemedik.rapar çıkarttınız mı siz çom uzun mu sürer sizce kafamda deli sorular :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım peki eşin hangi ilaclari iğneleri kullandıcanım biz denizlide oturuyoruz eşim tedavisini denizlide oldu burda tüp bebek için merkez yok ilk tüp bebek denemez olcak izmirde mi yaptırsak denizlide bi tane özel hastane var orayamı yaptırsak bilemedik.rapar çıkarttınız mı siz çom uzun mu sürer sizce kafamda deli sorular :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Haftada 2 gün pregnly 5000 menogon 75 canım tekarar yazayım dedimCanım peki eşin hangi ilaclari iğneleri kullandı
Haftada 2 gün pregnly 5000 menogon 75 canım tekarar yazayım dedimCanım peki eşin hangi ilaclari iğneleri kullandı
Ayyyy kıyamam sana inşallah ilk ve son olur inşallah bebişin sana tutunur ömür boyu bırakmaz annişiniii rabbim hepimize nasip etsinÇok zor telaşlar isteyen herkes kucağına alır inşallah bebeğini. Bizim de ilk denememiz olacak ve çok heyecanlıyım geceleri rüyamda sürekli doktorlardayım![]()
Canım bir tane mi dondurulmuş embriyo var yaşın kaç kaçıncı denemen hakkınizda hayırlısı insaallah inşallah yazın hepimiz pozitif haberler paylaşırız burdaMerhaba arkadaşlar bende yazın dondurulmuş embriyomu transfer etmeyi düşünüyorum.yaza kadarda yumurta takibi deneyeyim diyorum.bitkisel yöntemler deniyorum.rezervim az benim hayırlısı hakkimizda