• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 temmuz ayında tüp bebek yaptıracaklar

Milyaay

Sonsuz şükür 🤲can kızım can oğlum ♥️💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
4.551
18.560
208
Selam arkadaşlar bu yaz inşallah tup bebege başlamayı düşünüyoruz bu yaz yaptırmayi düşünenler burda sohbete başlayalım mı

merhaba bende temmuzda düşünüyorum tüp bebeği.sizin sorununuz ne ?temmuza kadar birşeyler yapıyormusun tedavi anlamında .

Bizim sorun eşimde sperm yoktu daha önce şuan tedavi görüyor şükür ki çıkış başladı bu hafta doktor ile görüşmeye gidecem bakalım ne diyecek 3. Denemem olacak ama ilki kadar heycanlıyım ama korkuyorum da

merhaba bende temmuzda düşünüyorum tüp bebeği.sizin sorununuz ne ?temmuza kadar birşeyler yapıyormusun tedavi anlamında .
Canım senin ilk denemenn mi sorun nedir tedavi yapıyormusun şu an

Canım senin ilk denemenn mi sorun nedir tedavi yapıyormusun şu an
Benimde 3. tedavim olacak benim sorunum yumurta rezervi azlığı.bitkisel bişeyler deniyorum şimdi.yazdan beri doktora gitmedim yaza kadar çatlatma yöntemi filan denesem mi diye düşünüyorum.ama insanın sabrını tüketiyor her tedavi.

Benimde 3. tedavim olacak benim sorunum yumurta rezervi azlığı.bitkisel bişeyler deniyorum şimdi.yazdan beri doktora gitmedim yaza kadar çatlatma yöntemi filan denesem mi diye düşünüyorum.ama insanın sabrını tüketiyor her tedavi.
Canım bitkisel olarak ne deniyorsun evet her tedavi daha kötü tüketiyor malesef rabbim nasip etsin inşaAllah bize ve isteyen herkese

aslan pençesi çayı soğan kürü ve incir kürünü denedim.simdi içinde bir sürü şeyi karıştırılmış bir macun kullanıyorum.aktardan aldım

Ben de soğan ve incir kürünü denemeye başlıyacam rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallah :KK46:

Selem ben de yazın tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.nerede yaptırsak karar veremiyoruz.eşimin sperm sorunu var hiç sperm yoktu iğne tedavisiyle 300.000 sperm çıktı bakalım nasip siz nerelerde yaptırıyorsunuz tüp bebeği

Aa canım benim eşimde de sperm sorunu var siz hangi doktora gittiniz hangi iğneleri kullandınız bizde büyük ihtimalle tese ameliyatı gerekecek eşime neyse ki çok şükür sizde normal çıkış başlamış benim 3.denemem olacak 2 sene önce kendi şehrimizde tup bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı hamile kaldı bizde orayı düşünüyoruz bakalım kısmet hatay mozaik tüp bebek merkezinde siz nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşallahhhhh hepimize sizin ilk deneme mi çok mu soru sordum nee:KK16:

Aa canım benim eşimde de sperm sorunu var siz hangi doktora gittiniz hangi iğneleri kullandınız bizde büyük ihtimalle tese ameliyatı gerekecek eşime neyse ki çok şükür sizde normal çıkış başlamış benim 3.denemem olacak 2 sene önce kendi şehrimizde tup bebek merkezi açıldı eltim orda yaptırdı hamile kaldı bizde orayı düşünüyoruz bakalım kısmet hatay mozaik tüp bebek merkezinde siz nerde yaptırmayı düşünüyorsunuz rabbim pozitif sonuçlar nasip etsin inşallahhhhh hepimize sizin ilk deneme mi çok mu soru sordum nee:KK16:
canım biz denizlide oturuyoruz eşim tedavisini denizlide oldu burda tüp bebek için merkez yok ilk tüp bebek denemez olcak izmirde mi yaptırsak denizlide bi tane özel hastane var orayamı yaptırsak bilemedik.rapar çıkarttınız mı siz çom uzun mu sürer sizce kafamda deli sorular :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

canım biz denizlide oturuyoruz eşim tedavisini denizlide oldu burda tüp bebek için merkez yok ilk tüp bebek denemez olcak izmirde mi yaptırsak denizlide bi tane özel hastane var orayamı yaptırsak bilemedik.rapar çıkarttınız mı siz çom uzun mu sürer sizce kafamda deli sorular :) Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canım bize rapor çıkmıyor 900 gün prim yatmış olması lazım bizim o kadar günümüz yapmamış birde zaten her yerde geçerli değil kimi arkadaş 3 4 ay uğraşmış rapor çıksın diye rapor alacaksınız bence başlayın rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaAllah

Canım peki eşin hangi ilaclari iğneleri kullandı

Haftada iki gün pregnly 5000 menogon 75 kuklanıyo canim

Çok zor telaşlar isteyen herkes kucağına alır inşallah bebeğini. Bizim de ilk denememiz olacak ve çok heyecanlıyım geceleri rüyamda sürekli doktorlardayım :KK53:

Çok zor telaşlar isteyen herkes kucağına alır inşallah bebeğini. Bizim de ilk denememiz olacak ve çok heyecanlıyım geceleri rüyamda sürekli doktorlardayım :KK53:
Ayyyy kıyamam sana inşallah ilk ve son olur inşallah bebişin sana tutunur ömür boyu bırakmaz annişiniii rabbim hepimize nasip etsin

Merhaba arkadaşlar bende yazın dondurulmuş embriyomu transfer etmeyi düşünüyorum.yaza kadarda yumurta takibi deneyeyim diyorum.bitkisel yöntemler deniyorum.rezervim az benim hayırlısı hakkimizda

Merhaba arkadaşlar bende yazın dondurulmuş embriyomu transfer etmeyi düşünüyorum.yaza kadarda yumurta takibi deneyeyim diyorum.bitkisel yöntemler deniyorum.rezervim az benim hayırlısı hakkimizda
Canım bir tane mi dondurulmuş embriyo var yaşın kaç kaçıncı denemen hakkınizda hayırlısı insaallah inşallah yazın hepimiz pozitif haberler paylaşırız burda :anneadayı:

Back
X