• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 tup bebek yolculuguna çıkanlar icin tecrubeliler buraya

s_akaydin76

bthcg sonucunuz pozitif olsun insallah
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
533
645
103
49
Herkese iyi yolculuklar diliyorum öncelikle yolunuz açık ve şansınız bol olsun herkesin gönlüne göre versin.benim merkezdeki yolculuğum iki gün sonra bitiyor inşallah çocuğumu alıp gelecek.bu yolculukta beş duraktan sonuna geldik.benim her duragim sorunlu oldu birinci durakta yumurtalarin ölçümünde sorun oldu.dozlar yükseltildi 7 folikulle bu durağı atladık şükür,ikinci durağa geldik sperm roblemimiz oldu neyseki bize yetecek kadar canlı sperm yikamalarda bulundu.üçüncu durak opu ya girdim anesteziyi almadan tansiyonum 23/16 çıktı .neyseki o gün toplama yapıldı.5 yumurta çıktı.dördüncü durak ilk gün döllenme sadece bir embriyomuz oldu.beşinci durak birinci kalite tek embriyoyla trasferimiz oldu çok şükür bir olsun bizim olsun dedik.carsamba günü inşallah çocuğum yasiyormu öğreneceğim.inşallah sıkı sıkı tutunmuştur.sizin yolculukları bekliyoruz.

Slm inş bebeğin annesine sıkı sıkı tutunmuştur uzun bi yoldan geçmişin gerçekten Yaradan emeklerinizi karşılıksız bırakmaz ben bekleyişteyim transfer haziranda olucak çok sabırsızlanıyorum hep duâ ediyorum emeklerimiz boşa çıkmasın

Malesef canım olmadı bende haziran yada temmuz gibi tekrar deniyecegim ilk denemem mi

İlk ti canım bir de asilama yapılmıştı olmadı simdilik ikinci yi deniyecez hayırlısıyla sizin bir problem varmı sebepsiz inf mi
Tüpleri kapalı kendiliginden olan ilk gebeliğim sonrası düşük Tüplerimde hasar oluştu ikisinide bağlattık umudumuz tüp bebek kaldı

Merhaba hanımlar,

Bende Allah izin verirse bu ayın sonunda tüp bebeğe başlayacağım. Daha önce Dr. Çağcıl YEtim'e gitmiş duymuş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Nolur yardım çok karışığım

İyi gunler bende yeni tup bebege basladim iki kez asilama oldum klomenle tutmadi ucuncu icin ozel e gitti ve bes yumurta gelisti gonal f kullanmistim ama istenilen olmadi yumurtalar yavas buyumus sanirim eger buyutmeye ugrasirsak rahim duvarini kaciririz dedi doktorum ve tup bebege gecelim dedi ve basladik gonal f kullaniyorum suan yedinci gun ve ayrica dun de cetrotide yazmisti doktorum ve iki gundur de onu kullaniyorum benim cok agrim oluyo bel kasik ve asiri halsizlik bas donmesi benim gibi sikinti cektiniz mi sizde bu ay vericem yumurtalarimi ve transfer ne zaman olur bilemiyorum bir kez adet olacakmisim

Yumurtaliklar aşırı uyarıldığı icin ağrı oluyor.yumurtaları dondurup bir dahaki ay sadece rahmi hazırlamaya ugrasacaktir doktorunuz.sansiniz bol olsun

Tekrar denemedim eylül de ikinciyi deneyecegim progen 300 bir ilac daha vardı 150 likde ondan yapıyordum

Tekrar denemedim eylül de ikinciyi deneyecegim progen 300
Merhaba hanımlar,

Bende Allah izin verirse bu ayın sonunda tüp bebeğe başlayacağım. Daha önce Dr. Çağcıl YEtim'e gitmiş duymuş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız? Nolur yardım çok karışığım
Merhabalar ben ilk tedavimi mersinde yaptırdım ikinci istanbul dusunuyorum doktorunuzu tanimiyorum tedaviyle ilgili sorulariniz varsa yardımcı olabilirim.hangi merkezde yapilacak tedavin ne zaman

İyi aksamlar bayanlar ben carsamba yumurta verecem de nasil gitmeliyim yanima neler almaliyim bilgi verirseniz sevinirim

Rahat ol hic birşeye gerek yok orada zaten ameliyat onluguyle yatiyorsun 2 saat bazıları dahada kısa dinlenip cikiyorsun sadece rahat giyinebilecegin esorfman tarzı giyin kolay gelsin

Günaydın... araniza yeni katilmaktayim benimde 2. Denemem tup bebekte 6. Gun blastotis emriyo ilk deneme tek embriyo transferi şimdiki 2 adet transfer edildi. 2 gün sonra sonuç belli olucak çok yıprandim Rabbim cumlemize nasip etsin...

Back
X