Saç Uzatma Yöntemleri 2016 ya kadar saç uzatıyorum :)

mermaidsdiary

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2015
344
89
323
Kızlar kim bana eşlik eder?
2016 ya kadar sinemaki ve şampuanla saç uzatıyorum. :)
Saçım 39 cm az sonra fotografta paylaşcam. :)

merhaba :KK50:bence saclarin hiç kestirmessen ve bakım yaparsan yazın beline gelir diye düsünüyorum cnm 2016 a kadar saclarin çok uzun olur bnce:KK66:bu arada benim saçımda senin sacının uzunluğunda bende uzatıyorum:KK24:

merhaba :KK50:bence saclarin hiç kestirmessen ve bakım yaparsan yazın beline gelir diye düsünüyorum cnm 2016 a kadar saclarin çok uzun olur bnce:KK66:bu arada benim saçımda senin sacının uzunluğunda bende uzatıyorum:KK24:

İnşallah canım inşallah. :KK50: Sabırsızlıkla bekliyorum :)

Sende katıl bana aynı uzunluktaymış hem :):KK19:

2016ya kalmaz bence uzaması
ama şuanki boyunu da beğendim ben açıkçası :)
Umarım kalmaz da uzayıverir hemen :) yüzüme bu saç yakışmıyor canım uzun saç daha çok yakışıyordu ondan dolayı uzatmaya çalışıyorum

Kızlar ben sinemaki kürü ve kendi oluşturduğum bi karışımı uyguluyorum. :) bebek şampuanına doğal yağlar katıp onu kullanıyorum.

Sizler neler yapıyorsunuz :KK5:

Selam kızlar bende geçen pazartesi ilk sinemaki kürüme başladım. Her pazartesi kür günüm ve gelecek kurumde içine bepanthen ve evin ampulude katacağim. Ha bu arada sinemaki kurunun icine daha once aldigim Barcelino sac bakim yagindanda katiyorum. Onun dışında hafta 1 de sogan kuru uyguluyorum. Şampuan olarakta Sarımsaklı şampuan kullanıyorum. Saçlarımın fotosunu ekleyecegim bu ilk sinemaki kurunden hemen sonra çekildi.
20150105_181346-1-1.webp

Selam kızlar bende geçen pazartesi ilk sinemaki kürüme başladım. Her pazartesi kür günüm ve gelecek kurumde içine bepanthen ve evin ampulude katacağim. Ha bu arada sinemaki kurunun icine daha once aldigim Barcelino sac bakim yagindanda katiyorum. Onun dışında hafta 1 de sogan kuru uyguluyorum. Şampuan olarakta Sarımsaklı şampuan kullanıyorum. Saçlarımın fotosunu ekleyecegim bu ilk sinemaki kurunden hemen sonra çekildi.
Eki Görüntüle 1367363
Kizlar bu kadar yogun bakimlar yapip da yormayin saclarinizi

saçlarım 3 haftada 2 cm uzamış kızlar şu an 41 cm çok mutluyum :KK68:

Back
X