Saç Uzatma Yöntemleri 2016 ya kadar saç uzatıyorum :)

kizlar size bi siteden aldigim yaziyi kopyaliyorumm ve urunle hic bi ilgim yokk ama bu kismi dikkatimi cektii yani biz bu yaglarii bosa

Bu setin içeriğinde saçların ihtiyaç duyduğu Argan Yağı, Hindistan Cevizi Yağı, Defne Yağı, Sarımsak Özü, Zeytinyağı ve En Önemli etken madde olan Bemiks Ampül yer almakta. Bu maddelerin her birisi saça ayrı bir ihtiyaç duyduğu vitamini, minerali sunmaktadır. Thomas diye bi adam varyaa elidor rekleminda cikan yeni bisey üretmis set halinde ayda 6 cm miss ama baska bisey bilmiyomm vallaa

bende başladım kürlere..sinemaki kürü 2.yi uyguluyorum..hardal maskesini yapıyorum.hc nin complexini aldım bir defa da onu kullanabildim şimdilik..ayrıca şampuanım sarımsaklı aktardan aldım içine yılan yağı ve çam terebentin koydular.onu kullanıyorum.çok kısa zaten :KK43: kafaya acayip taktım.kaynak taktırmiim zarar görüyo çok ama uzun saç ta seviyrum :KK43: off offf

bak canım ben sana bir öneride bulunayım .
öncelikle pozitif ol , herşey iyi ve güzel olcak de herdaim.
sonra saç konusuna gelince uzayacağına inanmazsan kendini sevmezsen saçını sevmezsen napsanda stressten kaynaklı saçların uzamaz .

öncelikle stress yapma !!!

sonra sinemaki kürünü biliyorsun değil mi?
ek olarak evin ve bepanthen ampül al karışıma ekle uygula ve saçını streççle tam 5 saat kalsın ne eksik ne de fazla . vaktinde yıka . Ama hangi şampuanla diceksin aslında şampuanın saç derisini temizlemesnden başka bir işe yaradığını sanmıyorum ben kendi fikrim 2 dkda etki etmez köpük diye düşünüyrm sadece temizlemek amaçlı yapılıyordur. ama elidor keratin kullanıyorum ben b vitamini içeriyormuş . o sebeple onu kullanabilirsin . iki kez şampuanlarsan bemiksin kokusuda gider. :KK66: ikincisi diyelimki haftanın her çarşambasında sinemaki kürü yapıyorsun , cuma veya c.teside yarım çay bardağı zeytinyağı ısıt ılık olsun saçına sür bir saat sonra yıka. her aksam uyumadan önce 4, 5 damla biberiye ve defne yağı sürüp saçına masaj yaparsan sana garanti veriyorum 4 cm uzar .. unutma pozitif ol inan . saçlarınıda kendinide sev her zaman . her konuda pozitiflik iyidir ..:KK19::KK66::KK66::KK66:

Sinamekinin saçı uzatmakta bir etgkisi yoktur.Saç rengini açar sadece.Uzatan sinameki küründe uyguladığınız ampuller.Bu ampulleri yumurta ya da yoğurt maskesine katıp bir tatlı kaşığı da hindistan cevizi ve badem yağı eklerseniz daha faydalı olur.

Kızlar merhaba.Ben saç serüvenimi burda paylaşmak istedim.İlk olarak 2012 senesinde saçlarım omzumun biraz aşağısındaydı ve ben uzatmaya karar vermiştim.Daha sonra tam 1 sene boyunca bakım yaptım .Yaptığım bakımlardan da bahsedicem sizlere.Daha sonrasında saçlarım belime kadar uzadı hatta gürleşti çok sağlıklı bir şekilde.Fotoğrafta gördüğünüz gibi aralara sarı balyaj attırmıştım kuaförüm saçımın uzunluğundan zor fön çekmişti levent abiciğim :)Daha sonrasında bir heves ile saçlarıma oryal sürdüm ve bunu kendim yaptım kızlar 3 defa falan bunu tekrarladım.Sonra erkek arkadaşım saç rengimi beğenmedi aşırı dikkat çektiğini söyledi ve ben de yine bir değişiklik arıyordum açıkçası kendime gidip çikolata kahve boya aldım.Direkt sert bir geçiş yaptım.Tabi oryalden dolayı boya tutmadığı için 1 ayda 3 defa saçımı boyadım ve saçlarım aralardan hep koptu. Şu an kafam bildiğiniz 3 renk son halimi de paylaşıcam sizlerle ve daha sonra bakımları anlatmaya başlayacağım.Yani ben açıkçası sil baştan yapıyorum o güzelim saçlarımı kendim mahvettim ve başa döndüm..Eki Görüntüle 1410816 Eki Görüntüle 1410814
hangi bakimlari yaptın canım masallah xok güzel saclarin

image.webp

Bayağı geç oldu ama yazmak istedim. Yağlar, bakımlar vs her şeyi bıraktım ve kendi akışına bıraktım. Anladım ki hepsi boşa zaman kaybıymış. Bakım yaptığım zamanlarla yapmadığın zaman arasında uzama farkı olmadı hatta yağ bakımları sonrasında keçe gibi olan saçlarım yumuşacık oldu bırakınca. Oysa her şeyi olması gerektiği gibi yapmıştım. Tabii ki herkesin saç tipi farklı herkes için aynı şey geçerli değil ama eğer benimki gibi yağlar saçlarınıza iyi gelmiyorsa üç ay filan ara verdikten sonra eğer hiçbir değişme olmuyorsa boşa zaman ve para kaybına, o pis kokuya katlanmaya gerek yok.

Hiçbir fark yok hala son derece yavaş uzuyor. Bi ara kaynak takıp inanılmaz kırdım, yıprattım saçımı ve 2 kere azıcık kestirdim tek fark bu.

image.webp
Bu da kaynaklı hali hem kuaförün rezaleti nedeniyle fazlasıyla belli oldu (resimdeki gibi durmuyordu) hem de saçlarımı fazlasıyla kırdı, yıprattı, avuç avuç döküldü. Çıt çıt da aynı şekilde hem saçımdan kayıp durdu hem de mahvetti saçımı krepe yapa yapa çünkü durmuyordu saçımda kayıyordu. Anlayacağınız benim gibi bi saçmalık yapıp yapay saça başvurmayın hem kuaför güzel yapamıyorsa fazlasıyla belli oluyor, hem de saçlarınızın yıpranmasını hiçbir kuaför, kaynak engelleyemiyor.

Back
X