• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Yılına 10 kg vermiş girmek isteyenler

krbye87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
10
3
86
38
Merhabalar. Ben 28 yasinda ancak 64 kiloyum. Hedefim 55 kg nun altina dusmek. Oncelerde dukan diyeti yapmis ancak disarda yedigim tavuk izgaradan zehirlendigim icin birakmak zorunda kalmistim. Ve kendimde birdaha o diyeti yapicak cesareti bulamadim. Karatayi hic denemedim. Simdi yeni bir doneme giricem. Vucuduma gercekten ihtiyaci olan besin degerlerini vererek devam edicem bu ise. Calisiorum ve hersabah simit peynire talim etmek istemiorum artik. Ben yarin kismetse basliorum. Hedefim yeni yila en az 55 kg girmek. Bu sefer inaniorum saglam bi yasam kocu edindim
Kendime :)

birlikte yürüyelim bu yolda :)

Olur tabiki. Benim urunlerim bu hafta ici gelicek onu bekliorum. Yilbasina kadarda irademi bozmadan devam etmek istiorum. Benim omur boyu cok kilolu olmamam gerekiyor zaten. Kalca ameliyatim oldugu icin ne kadar zayif olursam okadar iyi benim icin. Sizde mi basliorsunuz ?

evet başlıyorum benim serüvenim çok uzun bir serüven oldu 100 kilolardan hatta daha çok olduğum zamanlarda olmadı değil şuan 69 veya 68 olmam gerekiyo en son tartıldığımda öyleydi salı günü başlıyorum bende yürüyüş spor diyet destekliyicem . bu arada sizewde çok geçiş olsun kesinlikle katılıyorum umarım bir ömür boyu birdaha çekmezsiniz bir skıntı K krbye87

ürünlerim hala gelmedi beklıorumm.. onlar gelene kadar da cok agır seyler yemıorum zaten. gecen yıl 52 kıloydum. 1 yılda aldım bu kıloyu bakalım ne kadar surede vericem. bu arada ben Herbalıfe kullanıcam. Varmı urunlerını kullanan aranızda?

slm arkadaşlar herbalıfe üyesi olan varmı aranızda bende üyeyim istifa etmek istiyorum nasıl yapıldğıı hakkında bilgi almak istiyorum yardımcı olan olursa sevınırm

Back
X