Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HAYIRLI OLSUN TABİ ÖNCE SAĞLIKLI OLMASINI DİLERİM RABBİMDENBana da erkek dedi bakalım
Ben de oyuzden inanamiyorum su doktorlara ya nasil boyle bir hata yapabiliyorlar.ozele mi gitmistinizBana önce kesin erkek sonra kız dediler, detaylıyı bekliyorum netleşmesi için. Allah herkesin gönlünde olanı kucağına almayı nasip etsin
Ben de oyuzden inanamiyorum su doktorlara ya nasil boyle bir hata yapabiliyorlar.ozele mi gitmistiniz
Amin insallah.ben ozele gittim.pazartrsi de devlete gidecegim bakalim o ne diyecek boyle seyler duyunca inanasim gelmiyor.Hiç devlete gitmedim, hep özele gittim. Yurt dışında Doğum yapacağım için ordada kontrollerim oldu. Oradaki doktorum da ikinci kez erkek olacağını onayladı hatta pipiyi bile görmüştük. Sonra geçenlerde burda kontrole gittim. Kız diyince şok geçirdik böyle bişey nasıl olabilir diye..
Asla cinsiyet ayrımı yaptığımdan değil, kendimi alıştırdığımdan afalladım..
Şimdi açıkcası hiç merak etmiyorum ne diycek diye..
Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin![]()
Bana da farklı doktorlar 13.haftada erkek dedi 15. Haftada kız dedi. 3 gün sonra gidicem bakalım ne diyecekBana önce kesin erkek sonra kız dediler, detaylıyı bekliyorum netleşmesi için. Allah herkesin gönlünde olanı kucağına almayı nasip etsin
Bana da farklı doktorlar 13.haftada erkek dedi 15. Haftada kız dedi. 3 gün sonra gidicem bakalım ne diyecek
Bizde de o çıkıntı vardı 13. Haftada 15. Haftada yoktu ama bende anlamadım. Göbek kordonuydu belki ya da tam gelişmemişti cinsiyeti hayırlısı olsun insan merak ediyor sadece sağlıklı olsunlar inşallahAy böyle olunca doktorlara güvenin kalmıyor. En azından emin olmadan söylemeseler. Bana 14+5 de kesin erkek dedi hatta pipiyi gösterdi. Sonra 17 de kız gibi dedi..
Hakkında hayırlısı canım, Sağlıkla kucağına alırsın inşallah![]()
Amin insallah.ben ozele gittim.pazartrsi de devlete gidecegim bakalim o ne diyecek boyle seyler duyunca inanasim gelmiyor.
Aynen oyle ama insan emin olmak istiyor iste hazirliklar falan vs.heves durumu alisinca pat diye de degismesin :) bakalim artik saglikli sihhatli dogmalarini rabbim nasip eder insallahHakkında hayırlısı olsun canım
Devlet yada özel İnan hiç fark etmiyor..
En iyi hastane de olsa en iyi doktor da olsa yanılabiliyorlar..
Herşey kader kısmet unutmamak gerek![]()
Bizde de o çıkıntı vardı 13. Haftada 15. Haftada yoktu ama bende anlamadım. Göbek kordonuydu belki ya da tam gelişmemişti cinsiyeti hayırlısı olsun insan merak ediyor sadece sağlıklı olsunlar inşallah
17. Haftada tamamen tamamlanmış oluyormuş cinsiyet gelişimi öyle okudum. Ama buna rağmen yine de Doğuma kadar yanılmalar oluyor. Benim çevremde ve ailem de çok var böyle örnekler..Aynen oyle ama insan emin olmak istiyor iste hazirliklar falan vs.heves durumu alisinca pat diye de degismesin :) bakalim artik saglikli sihhatli dogmalarini rabbim nasip eder insallah
12. Haftada erkenmis yahu bana 14. Haftada bile kesin konusmadi doktor.erkek dedi ama yanilma payi var dedi.pazartesi tekrar gidecegim.bir kizim var bunu da kiz hissediyorum aslinda esim erkek hissediyor bakalim nasip kismet bizde isim koyma savasi var :)Evet bende 12. Haftadan 17-18 haftaya kadar erkek sandım bebeğimi. Cinsiyeti ne olursa olsun insan kendini ilk söylenilene alıştırıyor bu bir gerçek.
Bana % falan da vermediler direk erkek dediler tabi 18. Haftada birden kız diyince şok oldum..
Ama erken haftalarda yanılma oluyormuş çok, keşke emin değiliz değişebilir deselerdi..
Şuan soğudum hiç merak ta etmiyorum Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin