- 13 Temmuz 2009
- 2.280
- 1.822
- 448
- Konu Sahibi November 22
-
Aynen ben 2 buçuk yaş düşünüyordum inşallah öyle de olur. Adetin 3 gun geçti bakalım ama su an icin hazırlıkli değildim yine de hayırlısıMerhaba canim sen sanirim aralari 2.5 yas tutmayi planladin. Aslinda 4 yasin cok ideal oldugunu duydum ama cok gec kalmak istemiyorum bir de oyun arkadasi olsunlar istiyorum 3 yas iyi geliyor
Ya bilmiyorum şu an için istemiyorum ama olursa da tabiki Rabbim in armağanı :) hiç belirtim yok az önce ateşini ölçüm 36.8 biraz yüksek geldi hamilelik olabilir mi sence bu konuda bilgi sahibi misin cnm ?Aaa hayirlisi ozaman belki de hamilesindir zaten :) kismet
Evet canim kizima hamile kalana kadar 2 düşük yasadim bu yuzden 1.5 yil da olmadi coookk araştırdım ovulasyin testi kullandim ates takibi yaptim doktora gidip yumurta takibi yaptirdim gerekmedigi halde catlatma ignesi dahi oldum en son hsg çekildi çünkü hic sorun bulunamıyordu saka gibi o ay hamile kaldimYa bilmiyorum şu an için istemiyorum ama olursa da tabiki Rabbim in armağanı :) hiç belirtim yok az önce ateşini ölçüm 36.8 biraz yüksek geldi hamilelik olabilir mi sence bu konuda bilgi sahibi misin cnm ?
Çok geçmiş olsn cnm. Bende oğluma hamile kalmadan önce kullandığım ovulasyon testleri vardı birkaç tane az önce denedim belki çıkar diye ama ikinci çizgi çok silik çıkıyo. AtesimIn yüksek olması beni dusundurdu. Sence neden olabilir sen bilgi sahibisinEvet canim kizima hamile kalana kadar 2 düşük yasadim bu yuzden 1.5 yil da olmadi coookk araştırdım ovulasyin testi kullandim ates takibi yaptim doktora gidip yumurta takibi yaptirdim gerekmedigi halde catlatma ignesi dahi oldum en son hsg çekildi çünkü hic sorun bulunamıyordu saka gibi o ay hamile kaldim
Canim perşembe günü yaptım negatif çıktı. Ben oğluma hamile kalmadan adeti më 4 gün kala silik çıkmıştı. Perşembe günü yaptığımda adet günüm idi. Pazartesi yi bekliyecem sabah gidip kan veririmYani inan oylesine hamilelik belirtisi yasadigim aylar vardi ki ates isi tutuyordu hatta yerlesme oldugunu düşündüğüm kanamalar yaşıyordum ama hamile degildim. Ates isini bilirsin adet olmaya yakin normal seyre döner dönmezse hamile kalindigi düşünülür yani iki ihtimal var adetin de geciktiğine göre gebelik ihtimalin yüksek ya da kis aylarında olduğumuz icin farkinda olmadan ufak bir grip de atlatiyor olabilirsin. Gebelik testi yapsan ya aslinda fazla beklemeden.cunku ovulasyon testleri hcg yi degil lh değerini ölçüyo ya
Aynen cnm Hayırlısı bakalım artıkHimmm evet benim de kizima hamile oldugum ay 3 gun kala yaptigim test pozitifti anca gec dollenme olunca görünmüyo bi bak bakalim en garantisi kan zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?