2017 bosanma masrafi

Vefali kedi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
93
64
3
46
Kizlar esimle durumumu anlatmistim. Ipler tam olarak koptu. Bebegim 1 yasinda,onun masraflari icin birkac aydir calisiyorum. Benim sorum şu: Anlasmali bosanma ne kadar tutuyor. Bana 1 ceyrek bile takmayan, kazandigima goz diken, bebegine bir çöp almayan adami ben bosarim ama suan elimdekileri bana ve bebegim icin kullanacagim. Bi zahmet davayi ac ben nereye imza atilacaksa atarim dedim. Bari ayrilirken eli cebine gitsin. Acaba bunun masrafi ne kadar. Bileniniz varmi kizlar.

Çok fazla değil avukat tutma aranızda bir protokol yapın dilekçenizi yazın mahkemeye verin. Mahkeme tevzi bürosunu arayın söylerler 2 yıl önce 300 falandı

Ben daha bugün çekişmeli için başvurdum, daha doğrusu avukatım başvurdu. 500 tl verdim mahkeme masrafı diye. Anlaşmalı ne kadardır bilmiyorum ama.

Arkadaşım anlaşma sartı olarak mahkeme masrafları eşim tarafından karşılanacak yazarsın

Slm brnde birsey sormak istiyorum esimle 3 aydir ayriyiz bir oglum war 1 bucuk yasinda esime dedim bosanalim oda diyorki git davayi ac anlasmali bosanalim cocugu ne ariyor ne soruyor 3 aydir annemdeyiz. Bir arama bile yapmiyor bende bosanmakistedim ama avukat dediki biraz zaman kullan napayim simdi benim gibi yasiyan varmı

Slm brnde birsey sormak istiyorum esimle 3 aydir ayriyiz bir oglum war 1 bucuk yasinda esime dedim bosanalim oda diyorki git davayi ac anlasmali bosanalim cocugu ne ariyor ne soruyor 3 aydir annemdeyiz. Bir arama bile yapmiyor bende bosanmakistedim ama avukat dediki biraz zaman kullan napayim simdi benim gibi yasiyan varmı
Konu açın siz, başka bi konuda size yardımcı olacak çok kimse olmaz.

Çocuğu arayıp sormuyor demek. Benimki de hala velayet için tepeme biniyor, çocuğum da çocuğum diye dibimizde dolanıyor. Bazen diyorum ki o da arayıp sormasa, kafam rahat etse. Ama çocuk üzülecek işte.
Zaman kullanıp ne yapacaksınız ki? Avukatınız arayıp konuşsun, anlaşmalı boşanma için ikna etsin. Ne kadar beklerseniz o kadar nafakadan mahrum kalacaksınız. Nafaka ödemesi ayrılık tarihinden değil dava tarihinden itibaren başlar çünkü. Hemen boşanmak istemiyorsanız sadece tedbir nafakası için dava açın. Paşa paşa ödesin. 3-5 ay sonra da boşanma davasını açarsınız.

Dilekçeyi mahkeme örnekleriyle siz yazarsanız arzuhalciye gerek kalmadan , 270 civarı falan + arzuhalciye veririm derseniz genel de 100tl ekliyorlar , şehir'e göre farklılık da gösterebilir ücretler yanlış bilgi olmasın...

Ikna olmuyorki ben dava acmam diyor sen ac beraber bosanalim dedi ama facebooktan. Hic profilimdende. Cikmiyor kalmis profilimde

Ben avukatla konustum simdi ramazan oldugu icin bosanamiyoruz ramazandan sonra konusuruz dedi avukat bir kez daha sizi karsi karsiya. Getirirm. Dedi sonra artik kararinizi verirsiniz ben 5 kurus para harcamiycakmisim dunde esime yazdim avukat tuttum ben bosanacagiz bugunde aradi diyoki hemen avukat bulmusun cocugu gostermiyonuz. Nedemk bu simdi istedi;)

Ben avukatla konustum simdi ramazan oldugu icin bosanamiyoruz ramazandan sonra konusuruz dedi avukat bir kez daha sizi karsi karsiya. Getirirm. Dedi sonra artik kararinizi verirsiniz ben 5 kurus para harcamiycakmisim dunde esime yazdim avukat tuttum ben bosanacagiz bugunde aradi diyoki hemen avukat bulmusun cocugu gostermiyonuz. Nedemk bu simdi istedi;)

Back
X