2017 de İkiz Annesi Olucaklar

Merhabalar, ben 6+2 haftalık hamileyim. Ben bebişlerimin ikiz olmasını çok istedim. Ama dr tek kese olduğunu söyledi. Siz ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz ? ( Tabi Sağlıklı sıhatli olması en önemlisi :dua:)

merhabalar bende 12 haftalık ikizlerimi bekliyorum. normal doğum tarihim 22 ocak ama ikizler erken geldiği için aralık sonu olur gibi insallah 35 haftayı görürürüz.
Maşallah Allah bağışlasın inşallah bende korkuyorum sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka bi şey istemiyorum zor mu geçiyo ikiz gebelik

Merhabalar, ben 6+2 haftalık hamileyim. Ben bebişlerimin ikiz olmasını çok istedim. Ama dr tek kese olduğunu söyledi. Siz ikiz olduğunu ne zaman öğrendiniz ? ( Tabi Sağlıklı sıhatli olması en önemlisi :dua:)
Ultrsonda çıktı iki kese hiç beklemiyordum ama nasip iki gün önce öğrendim ben.24 haziran da oldum asilamami hiç umidim yoktu Rabbim nasip etti biraz zor bi hamilelik olucak ve ilk hamileligim

Maşallah Allah bağışlasın inşallah bende korkuyorum sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka bi şey istemiyorum zor mu geçiyo ikiz gebelik
şuan için bir sıkıntım yok 7 yasında bir oğlum var ilk hamileliğimden pek bir farkı yok ilkte hiç mide bulantım olmamıştı bunda başlarda biraz mide bulantısı ve iştahsızlık oldu. birde ilk hamileliğime göre daha çabuk yoruluyorum onun dısında şimdilik iyiyim şükürler olsun

bu arada arkadaşlar 7. haftada mide bulantısı başlayabilir daha erken yani halsizlik çok normal yavaş yavaş o da geciyor.

Ultrsonda çıktı iki kese hiç beklemiyordum ama nasip iki gün önce öğrendim ben.24 haziran da oldum asilamami hiç umidim yoktu Rabbim nasip etti biraz zor bi hamilelik olucak ve ilk hamileligim
Eşimle 1 ay önce tedaviye başlayalım diye konuştuk. Allahıma şükürler olsun , bu ay kendiliğinden oldu :dua:

hayir canim benim tüp bebek bendede hic belirti yok midem fln hic bulanmadi sadece halsizim goguslerim sis o kadar bide hoc keyfim yok halsizlikten oda
Bende asılama ile kaldım.günde 2 3 kere kasiklarimda bi ağrım oluyo olucem saniyorum dün ağladım ağrıdan ama 2 dk sürüyo

şuan için bir sıkıntım yok 7 yasında bir oğlum var ilk hamileliğimden pek bir farkı yok ilkte hiç mide bulantım olmamıştı bunda başlarda biraz mide bulantısı ve iştahsızlık oldu. birde ilk hamileliğime göre daha çabuk yoruluyorum onun dısında şimdilik iyiyim şükürler olsun
Allah bağışlasın canm ben günlük ev işimi yapıyorum ama süpürge açmıyorm tutunma aşaması diye bide tedavi ile oldu ya dikkat etmeye çalışıyorum acaba yüz üstü yatmak sknti verir mi ki

Bende varım 11 haftalik ikizlerim var ama ben 9. Haftada belli oldu şok olduk tabi benim gibi tek gebelikten ikize dönen var mı aceba???

Allah bağışlasın canm ben günlük ev işimi yapıyorum ama süpürge açmıyorm tutunma aşaması diye bide tedavi ile oldu ya dikkat etmeye çalışıyorum acaba yüz üstü yatmak sknti verir mi ki
sorma ya bende yüz üstü yatmayı cok severim gece sürekli yüz üstü yatarken birden aklıma geliyor bence ileriki haftalarda sıkıntı verir

Back
X