Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de dün kontroldeydim canım. 28+2 bebişim 1550 kilosu. Boyunu söylemedi doktorum.
ay canım kaygı yapma insallah her sey yolundadır, göbek kordonundan dolayı mı diyet verdi doktor ve bu zamana kadar kaç kilo aldınBende en son 22+3 de gittim 514 gram di bu cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah gelişimi iyi olmuştur 3 haftadir diyet yapmam gerekti biraz kilo verdim bide kızımın göbek kordonunda tek arter varmış ahh nasıl kaygiliyim inşallah beni üzecek bi sonuç çıkmaz
Benim kolesterolüm ve trigliseridim çok yüksek çıktı o yüzden diyet verdi dahiliye doktoru canım. ben hamileligimin başından yaklaşık 4-5 kilo vermiştim şimdi 4 kilosunu tekrar aldım. inşallah bir sıkıntı çıkmaz canımay canım kaygı yapma insallah her sey yolundadır, göbek kordonundan dolayı mı diyet verdi doktor ve bu zamana kadar kaç kilo aldın
inşallah hiç stres yapma, bu arada verdin aldın yani totalde hiç kilo almadın mıııBenim kolesterolüm ve trigliseridim çok yüksek çıktı o yüzden diyet verdi dahiliye doktoru canım. ben hamileligimin başından yaklaşık 4-5 kilo vermiştim şimdi 4 kilosunu tekrar aldım. inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım
Evet canım totalde hiç almadım sen kaç kilo aldıninşallah hiç stres yapma, bu arada verdin aldın yani totalde hiç kilo almadın mııı![]()
aa ben burada yanlıs yazmısım 21 haftalıkken 830 gr dı .21 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda 530 gr dı sonra gıttım doktora ama bir türlü söylemdi doktor sağlıgı iyi önemli olan bu deyip geçiştirdi bayramdan hemen sonra gideceğim