2017 eylül bebeklerinin boy ve kiloları

Eces2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2017
8
12
88
merhaba hanımlar, bugun 24+1 olduk ve doktor kontrolümüz vardı. Kuzum 730 gram 33 cm olmuş. Sizlerin bebişlerinin en son boy ve kiloları kaç ???

Ben de dün kontroldeydim canım. 28+2 bebişim 1550 kilosu. Boyunu söylemedi doktorum.

MaşAllah ona :) sizinle aynıyız ben en son 31inde gittim 1 kilo 75 gr demişti. Şimdi 19unda randevum var bekliyorum.. Ama baya ağırlaştı :anneadayı::anneadayı::emir_bebek::emir_bebek:

22 haftalıkken gittim en son ayrıntılı ultrasonda 521 gram 28cm'di haftaya tekrar gidecem cok merak ediyorummm :))

Bende en son 22+3 de gittim 514 gram di bu cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah gelişimi iyi olmuştur 3 haftadir diyet yapmam gerekti biraz kilo verdim bide kızımın göbek kordonunda tek arter varmış ahh nasıl kaygiliyim inşallah beni üzecek bi sonuç çıkmaz

Bende en son 22+3 de gittim 514 gram di bu cumartesi tekrar kontrolüm var inşallah gelişimi iyi olmuştur 3 haftadir diyet yapmam gerekti biraz kilo verdim bide kızımın göbek kordonunda tek arter varmış ahh nasıl kaygiliyim inşallah beni üzecek bi sonuç çıkmaz
ay canım kaygı yapma insallah her sey yolundadır, göbek kordonundan dolayı mı diyet verdi doktor ve bu zamana kadar kaç kilo aldın

ay canım kaygı yapma insallah her sey yolundadır, göbek kordonundan dolayı mı diyet verdi doktor ve bu zamana kadar kaç kilo aldın
Benim kolesterolüm ve trigliseridim çok yüksek çıktı o yüzden diyet verdi dahiliye doktoru canım. ben hamileligimin başından yaklaşık 4-5 kilo vermiştim şimdi 4 kilosunu tekrar aldım. inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım

Benim kolesterolüm ve trigliseridim çok yüksek çıktı o yüzden diyet verdi dahiliye doktoru canım. ben hamileligimin başından yaklaşık 4-5 kilo vermiştim şimdi 4 kilosunu tekrar aldım. inşallah bir sıkıntı çıkmaz canım
inşallah hiç stres yapma, bu arada verdin aldın yani totalde hiç kilo almadın mııı :o

Kızlar bugün kontrole gittim 25+3 deyim kızım 32 cm olmuş kilosu 830 gram çok şükür çok endiseliydim korktuğum gibi olmadı

Geçen hafta pazartesi günü 27+5 iken boyumuz 37cm kilomuz 1.250 gr dı :nazar:

21 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda 530 gr dı sonra gıttım doktora ama bir türlü söylemdi doktor sağlıgı iyi önemli olan bu deyip geçiştirdi bayramdan hemen sonra gideceğim

27+3 gūnlūk bebeğim ve bugūn ki kontrolde kilosu fazla dedi drumuz 1.400 iri ve hareketli dedi canim sıkıldi .

21 haftalıkken ayrıntılı ultrasonda 530 gr dı sonra gıttım doktora ama bir türlü söylemdi doktor sağlıgı iyi önemli olan bu deyip geçiştirdi bayramdan hemen sonra gideceğim
aa ben burada yanlıs yazmısım 21 haftalıkken 830 gr dı .

28+1 deyim bugün kontrolüm vardı kızım 1240 gram olmuş 37 cm çok şükür, ben nerdeyse hiç kilo almadım diyet yapıyorum ama kızım etkilenmemis

Back
X