2017 gebeliği sıkıntılı geçenler

Zynp23657

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2016
435
204
103
Merhaba arkadaşlar ben 20haftalik gebey m ama gebeliği kabullenmek dim biraz yorucu bir gebelik oldu tansiyon düşüklüğü sebebini bilmediğim halsizlik titreme acil e gidip serum taktırma bayagi yordu beni ve:KK43: sanki gebe değilde hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum kendimi arada sizleri okuyup motive oldum bugün de bende yazmak istedim.. evden dışarı hastaneye çıktım çoğunlukla alış veriş yapacak dışarı çıkacak çok Takatim ve cesaret m olmadı baş dönmesi baygınlık hissi oluyor.. Sizlern böyle sıkıntısı oldumu

Merhaba arkadaşlar ben 20haftalik gebey m ama gebeliği kabullenmek dim biraz yorucu bir gebelik oldu tansiyon düşüklüğü sebebini bilmediğim halsizlik titreme acil e gidip serum taktırma bayagi yordu beni ve:KK43: sanki gebe değilde hastalığa yakalanmış gibi hissediyorum kendimi arada sizleri okuyup motive oldum bugün de bende yazmak istedim.. evden dışarı hastaneye çıktım çoğunlukla alış veriş yapacak dışarı çıkacak çok Takatim ve cesaret m olmadı baş dönmesi baygınlık hissi oluyor.. Sizlern böyle sıkıntısı oldumu
Ben hep çok çabuk yoruldum, hala da öyle.
Zor geçiyor, hatta geçen aşıya gittim tansiyonum düşmüş ama ben kendimi iyi hissediyorum. Çok tuhaflaştık :)

Dışarı çıkıp gezemiyorum

Kaç haftalik acaba sizinki
22. haftanın içindeyim ama geçen gün mesela yemek yaptım çorba ana yemek filan çokta teferruatlı bişey değildi ama bütün gece belim koptu. Zaten fazla yürüdüğümde kasıklarım filan ağrıyor. nine modu :)

Benim Annem yanımda üç aydır yemek filan da yapamıyorm acaba ben mi biraz canı tatlıym:)

Back
X