Canim bi tane daha grup gordum.. cok daginik geldi bana bi ordan okuyorum bi bizim grupdan okuyorum.. belki boyle daha cok kisi oluruz bilgi birikimi artar diye dusundum.. ama diger grubu tek tek etiketlemeye vaktim olmadi.. yarim kaldi bu baslik
Canim bi tane daha grup gordum.. cok daginik geldi bana bi ordan okuyorum bi bizim grupdan okuyorum.. belki boyle daha cok kisi oluruz bilgi birikimi artar diye dusundum.. ama diger grubu tek tek etiketlemeye vaktim olmadi.. yarim kaldi bu baslik
İyi olmuş böyle bir başlık açman. Level atlamış gibi :) ek gıda için heyecanlıyım ama ben 180 günü tamamladıktan sonra başlamayı düşünüyorm cnm. Oğlum 23 haziran doğumlu. Bizden önde olanlar ne gibi şeyler veriyor acaba
hgnm
canim aynen bende dun 5. Ay asimizi olduk doktor tatmaya baslicaz dedi ama asil yeme isi 180 gunluk olunca
Bu arada ek gida konusu derli toplu olsun diye soyle bir konu actim oraya gelirsin bende ordan doktorumun verdigi bikgileri paylasicam
2017 haziran bebekleri ek gidaya basliyor
Bu topige gel canim
hgnm
canim aynen bende dun 5. Ay asimizi olduk doktor tatmaya baslicaz dedi ama asil yeme isi 180 gunluk olunca
Bu arada ek gida konusu derli toplu olsun diye soyle bir konu actim oraya gelirsin bende ordan doktorumun verdigi bikgileri paylasicam
2017 haziran bebekleri ek gidaya basliyor
Bu topige gel canim
Mrhb kizlar benim kizimda haziran 15 doğumlu sadece anne sütü aliyor
Doktorumdan 5,5 olunca başlamami meyve sulari bide yogurt vermemi soyledi henuz başladim
Ilk bebek olunca nasil yaoacam nasil basliyacam diye endise oluyor insallah hep beraber burda ilerliyecegiz
Mrhb kizlar benim kizimda haziran 15 doğumlu sadece anne sütü aliyor
Doktorumdan 5,5 olunca başlamami meyve sulari bide yogurt vermemi soyledi henuz başladim
Ilk bebek olunca nasil yaoacam nasil basliyacam diye endise oluyor insallah hep beraber burda ilerliyecegiz
Oğlum da o tarihte doğdu. :)) biz üniversite hastanesine gidiyoruz. Onlar 6. Ay kontrollerinde bilgi vereceklerini söylediler ama biz yavaş yavaş başladık. Yoğurt veriyoruz, bir çay kaşığı kadar. Yumurta sarısı verdik, limon tattı :)) peynir verdik. En çok yumurta sarısını sevdi ama sıpa. Limona da bayılıyor. Meyve sularını da katı öeyve sıkacağı ile yapıp da vermeyi planlıyoruz, bakalım. Sizde durumlar nedir?