2017 ikiz anneleri

oglak85

oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2016
307
484
103
40
merhaba baktım açan yok ben açayım dedim. gelin burada toplanalim, heyecanimizi birlikte yaşayalım.

merhabaaa.benim de ilk hamileliğim.tüp bebek tedavisiyle bugün ikizlere hamile olduğumu öğrendim.deneyimlerinize ihtiyacım olacak.
hayırlı olsun:) benimde tüp bebek ile oldu. ilk hamileliğim normal yoldan olmuştu ama bebeği 8 haftalıkken kaybettik. şimdi çok şükür ikizlerime hamileyim.

Mrhb kızlar uzun süredir yoğun hastalandım topiklerimi kaybettim çıkarıldım mı acaba... Bende ikizlerimle 18+1 oldum ikiside erkek dediler.. Sizler neler yapıyorsun hissetmeye başkanınız mı?.

Mrhb kızlar uzun süredir yoğun hastalandım topiklerimi kaybettim çıkarıldım mı acaba... Bende ikizlerimle 18+1 oldum ikiside erkek dediler.. Sizler neler yapıyorsun hissetmeye başkanınız mı?.
canim ne zaman ogrendin cinsiyetleri. bana hala net bisey soylemedilerde merak ediyorum.

canim ne zaman ogrendin cinsiyetleri. bana hala net bisey soylemedilerde merak ediyorum.
Canım devlet söylemiyor 12.haftada hastahanede yatarken ultrosonda detaylı baktı hamile bi doktora denk geldim sol taragumdakinin pipisini gördüm yengemle dedim o pipisimi doktor %100 söyleyemeyiz söyleyemeyiz dedi.16. Haftada özelde soldaki kesin erkek sağdaki De erkeğe benziyor dedi doktor. Dün doğum yapmayı istediğim doktora gittim o da iki pipi gördüm sağdaki erkek soldaki de erkek dedi 18+1 olduk...

Canım devlet söylemiyor 12.haftada hastahanede yatarken ultrosonda detaylı baktı hamile bi doktora denk geldim sol taragumdakinin pipisini gördüm yengemle dedim o pipisimi doktor %100 söyleyemeyiz söyleyemeyiz dedi.16. Haftada özelde soldaki kesin erkek sağdaki De erkeğe benziyor dedi doktor. Dün doğum yapmayı istediğim doktora gittim o da iki pipi gördüm sağdaki erkek soldaki de erkek dedi 18+1 olduk...
devlete degil canim ozele gidiyorum. her hafta gidiyorum neredeyse en son 15+3 de yani gecen carsamba gittim gene goremediler. birkac hafta gitmesem iyinolacak sanirim.

merhaba kizlar, benim de ikiz kızlarım olacak insallah :)
ocak 15 normali ama ikiz oldugu icin aralikta alabiliriz dedi dr :)
hayirlisi artik

Kızlar ikiz olunca ne zaman doğma ihtimali var 40 haftaya hiç ulaşmıyo değil mi

Mrhb kızlar ben 23+2 oldum servikal uzunluğum 34 mm dedi acildeki Dr.bu normal mi acaba sonra beni nst.ye bağladı ama düzgün bşy demedi bide bebeklerim 21 haftalık gözüküyormuş öle dedi ama benim 23 bitti 24 sen gün aldım morelim iyice bozuldu...

Senin bebekler göstermiyor o zaman canım gösterene kadar bekliycen artık

bende ikiz annesiyim bi kız bi erkek.. ama kiloları çok az oğlumun detaylı ultrasyonda bağırsaı parlak göründü dün öğrendik ne yapıcam bilmiyorum nasıl bi yol izlicem allahıma emanet

Merhaba herkese ben de 13 haftalik İkizlere hamileyim. Ikili tarama yerine başka test yaptiran oldu mu lütfen cevap USG de bu sorun yok burun kemiği de oluşmuş

Back
X