• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 ilk direksiyon sınavından kalanlar

sevgili_can_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
277
Puanlar
103
Mrb arkadaşlar haftasonu direksiyon sınavına girdim ve malesef kaldım çok saçma bişeyden dolayı 14 saatlik zorunlu eğitimi aldım öncesinde gayet iyiydim ama sınavda çok heyecan yaptım ve aracı kaldıramadım şaka gibi 2 kere stop ettirdim ama bunda komisyon başkanında etkisi oldu çok gerdi beni ve gerçekten bu şekilde kaldığım için çok sinirim bozuldu şimdi tekrar sınava gireceğim tavsiyesi olan varmı ?

Tebrik ederim darısı başıma inş
Peki ikinci sınavda niçin kalmıştınız
Güvenli araç kullanmamışım aslında komisyon başkanında bitiyor herşey insanı geriyorsa sıkıntı oluyor rahatsa sende rahatsın senin kaçıncı sınav olcak

Güvenli araç kullanmamışım aslında komisyon başkanında bitiyor herşey insanı geriyorsa sıkıntı oluyor rahatsa sende rahatsın senin kaçıncı sınav olcak
İlkinde parktan ötürü kaldım.işin kötü tarafı komisyon çok çok iyiydi tamamen benm salaklığım

bu hhafta sonu benimde var sinavim ne yapicam bakalim sansimin yaver gitmesi gerekiyor

Back
X