2017 Kasım ayında tüp bebek tedavisine başlıcak olanlar

Kızlar allah rızası için bana bi akıl verin dındurulmuş embriyolarım var ve adetle birlikde transfer için estrofem kullanmaya başlamam gerekiyor dün sabah biraz kahverengi kanamamın olduğunu fark ettim ama çok az yeni başlıyor zannettim ve dr aradım ilaca başlamamı söylediler buraya kadar herşey iyi ancak dünden beri benim kanamam artmadığı gibi şimdi kontrol ettiğimde tamamen kesilmiş gibi görünüyor ne yapmam lazım ilaçdan dolayı kesilmiş olabilir mi ilaca devam edeyim mi yoksa dr arayıp bırakayım mı

Canım çok teşekkür ederim. mümkünse hangi ilacı kullandığınızı da yazar mısınız?
Bugün hastaneyi aradım 3500 TL transfer ücreti, artı 1000-1500 TL ilaçlar dedi :KK14:
Ilaclar yüksek tutmuyor benim bildiğim kadarıyla, dondurulmuş transfer ücreti 3500 civarında

Kaç yumurta toplandı acaba .amh kac
Canım bizde sıkıntı spermlerde eşimde birkaç tane çıkıyor onlardakaliteli değil biz bu sene Ağustos ayında 4.denemeyi yaptık 16 yumurta toplandı 8 tane döllendi 5.güne 5 tane geldi 2 transfer edildi 3 tane de donduruldu sonuç pozitif oldu tek bebek tuttu ama Kasım ayında 11 haftalık kaybettim kalbi durdu :KK43:şimdi adetimi bekliyorum donmusları deniyecez Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Back
X