Doğuma Hazırlık 2017 Mayıs anneleri :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

coffee84

Guru
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2012
576
243
303
Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Her şey yolunda giderse ne isim koymayı düşünüyorsunuz :)

Hayırlısıyla kazasız belasız 20. haftayı atlatıp daha sonra isim düşünmeyi planlıyorum :)
Şimdilik esprisine cinsiyetini bilmediğimiz bebeğimize Hami diyoruz:KK54:

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1

Arkadaşlar herkese merhaba

Ben 2015 Ağustos annesiyim. Çok değil bundan bir bir buçuk sene önce sizlerle aynı heyecanı, aynı endişeleri aynı mutlulukları yaşıyordum. Allah'a şükür şimdi 14 aylık bir oğlum var umarım sizler de sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Hamilelik dönemimde yüksek lisans ders yılımdaydım şimdi tez dönemine geçtim ve gebelerle çalışıyorum.
Sizden bir ricam var arkadaşlar, size linkini yollayacağım anketi doldurup bana destek olur musunuz?
Şimdiden çok teşekkür ederim. Sevgiler

https://goo.gl/forms/K3V3vYo7k00yhT6k1
Ben katıldım canım başarılar

Bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız inşallah. Her şey yolunda giderse ne isim koymayı düşünüyorsunuz :)

Cnm biz şuaralar çok kararsısız sürekli isimler değişiyo...2017 mayıs anneleri forumu var bu forumun dışında bitane daha açılmış.cinsiyet öğrendiniz i diye soru başlığı görünce şaşırdım şuanda cinsiyet öğrenilebilirmi ya varmıdır acaba ben kızımın cinsiyetini 5.5 aylıkken öğrendim göstermedi

Cnm biz şuaralar çok kararsısız sürekli isimler değişiyo...2017 mayıs anneleri forumu var bu forumun dışında bitane daha açılmış.cinsiyet öğrendiniz i diye soru başlığı görünce şaşırdım şuanda cinsiyet öğrenilebilirmi ya varmıdır acaba ben kızımın cinsiyetini 5.5 aylıkken öğrendim göstermedi
Doktor 12. hafta tahmin ediyormuş sanırım az çok :D

kızlar 2 li testinizi yaptırdınızmı?bide cinsiyetini öğrenen varmı mayıs annelerinde çok merak ediyorum..ben ikili test için şişli etfale gittim doktor o kadar soğukki görüyomusunuz acaba cinsiyetini diye sormaya bile korktum

Back
X