Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendinden bahsedermisin biraz peki?Tabiki ben varim yazdiklarinin aynisi bende mevcut ekle arkadasim
28 yas 72 kilo 152 boy
Tabiki başaracaksın. Bende 29 yaşındayım ve 92 lerden geldim 74.5 kiloyum 2 sene oncede görmüştüm bu kiloları ama her yeniden alışımda biseyler öğrendim yaptıgım yanlışların farkına vardım. Kolay gelsin inş en kısa surede fit bir anne olursunMerhaba arkadaslar
Benim gibi kilosundan memnun olmayip ama yine de her defasinda abur cuburu gordugunde kendisini kaybedenleri, aynaya her baktiginda sitem edip ama yine de yemekten vazgecmeyenleri ,her defasinda bu son deyip her gun yeniden baslayip dikkat etme fasli aksami bile bulmayanlari ,yemek yedikten sonra sanki hic yememis gibi olanlari benimle birlikte yol almak isteyen tum arkadaslarimi bekliyorum.Amacim bu mesakkatli yolda kendime yol arkadasi edinmek..Umudumu yitirdigimizde,pes edecek gibi oldugumuzda birbirimizi yerden kaldiracak birbirimizi destekleyecek arkadaslar....
84.2 kg da ,29 yasinda, 20 aylik prenses annesiyim.Daha once 15 kg verdigimde oldu 10 kg verdigimde...Bende o istek te var azim de ama yaklasik son 4 senedir 70 in altina birturlu inemedim nedense insallah buranin vesilesi ile hedefim olan 70 e sonra da 60 kg ya duserim..
Benim yolum uzun o yuzden mumkunse 80 kg ve ustu kg vermeye istekli iradesine guvenen arkadaslar bana katilmak isterse daha da cok memnun olurum..Burayi Allahtan bir mani olmadikca ideal kgma dusene kadar birakmayacagima once Rabbimin sonra sizlerin huzurunda SÖZ VERİYORUM...
Birlikten kuvvet dogar felsefemizle insallah herkesin istedigi kgya ulasmasi dilegiyle...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM...
Yapacaklarim;
1)Mumkun oldugunca gunluk menu paylasimi ve aksam 19:00 dan sonra bisey yememek,
2)Haftanin en az 4 gunu spor faaliyeti
3)Gunluk en az 2 litresu tuketimi
4)Cuma gunu resimli tarti bildirimi..
12.11.2016 / 84.2
12.12.2016/ 80 ( Ilk hedefim)
Tebrik ederim sizi masallah diyelim ..Siz ne kadar zamanda venasil verdiniz bu kgyu peki ?Tabiki başaracaksın. Bende 29 yaşındayım ve 92 lerden geldim 74.5 kiloyum 2 sene oncede görmüştüm bu kiloları ama her yeniden alışımda biseyler öğrendim yaptıgım yanlışların farkına vardım. Kolay gelsin inş en kısa surede fit bir anne olursun
Ben ocak ayında 92 kilo ile başladım 10 ayda 18 civarı kilo vermişim. Ama ben sadece regl regle veriyodum 2 kilo civari. Çok sıkı bir uygulama yapmadım. Spor yaptım ve normal şekilde yedim tabi kaçamaklarımda oldu çiğ köfte yiyip gecenin vakti üstüne uyuduklarımda. Şimdi takım yarışmalarına katıldım. 3 günde -900 gördüm sadece akşam meyvelerimi kestim. Ve biraz daha düzenledim yemeğimi. Artık dışarı çıkıyorsam yanıma yaptıgım yiyeceklerden alıyorum. Eğer hiç bişey yapmadıysam kuru kayısı ceviz alıyorum dışarda yeme alışkanlığı YOk denecek kadar azaltım. Zaten canım istemiyor çünkü gözüm aç değil evde kendi yaptıgım hafif tatlılarım var kendi yaptıgım bol tahıllı ekmeğim var. Dışarda yiyeceğim 1 kurabiye yaptıgım 5 kurabiye bedel. Yen'i yaşam düzenim ile nasıl kilo vericem çok merak ediyorum. Hedefe kaldı 8.5 2 ayda bu işi bitiririm bilemedim 3 ay diye düşünüyorum. İnşallah sende istediğin kiloda olursun canım hemen. Ve özellikle korursun inş. Düşmek kolay değil ama korumak dahada zor.Tebrik ederim sizi masallah diyelim ..Siz ne kadar zamanda venasil verdiniz bu kgyu peki ?
Tebrik ederim sizi masallah diyelim ..Siz ne kadar zamanda venasil verdiniz bu kgyu peki ?
Insallah canim tebrik ederm seni zaten bi iki kg alip zamaninda verseydik simdi bu halde olmazdik butun hersey dengelemekte bitiyor ve tabi birazda hareketle olucak bu is allah izin verirse:)Ben ocak ayında 92 kilo ile başladım 10 ayda 18 civarı kilo vermişim. Ama ben sadece regl regle veriyodum 2 kilo civari. Çok sıkı bir uygulama yapmadım. Spor yaptım ve normal şekilde yedim tabi kaçamaklarımda oldu çiğ köfte yiyip gecenin vakti üstüne uyuduklarımda. Şimdi takım yarışmalarına katıldım. 3 günde -900 gördüm sadece akşam meyvelerimi kestim. Ve biraz daha düzenledim yemeğimi. Artık dışarı çıkıyorsam yanıma yaptıgım yiyeceklerden alıyorum. Eğer hiç bişey yapmadıysam kuru kayısı ceviz alıyorum dışarda yeme alışkanlığı YOk denecek kadar azaltım. Zaten canım istemiyor çünkü gözüm aç değil evde kendi yaptıgım hafif tatlılarım var kendi yaptıgım bol tahıllı ekmeğim var. Dışarda yiyeceğim 1 kurabiye yaptıgım 5 kurabiye bedel. Yen'i yaşam düzenim ile nasıl kilo vericem çok merak ediyorum. Hedefe kaldı 8.5 2 ayda bu işi bitiririm bilemedim 3 ay diye düşünüyorum. İnşallah sende istediğin kiloda olursun canım hemen. Ve özellikle korursun inş. Düşmek kolay değil ama korumak dahada zor.
Insallah canim tebrik ederm seni zaten bi iki kg alip zamaninda verseydik simdi bu halde olmazdik butun hersey dengelemekte bitiyor ve tabi birazda hareketle olucak bu is allah izin verirse:)Ben ocak ayında 92 kilo ile başladım 10 ayda 18 civarı kilo vermişim. Ama ben sadece regl regle veriyodum 2 kilo civari. Çok sıkı bir uygulama yapmadım. Spor yaptım ve normal şekilde yedim tabi kaçamaklarımda oldu çiğ köfte yiyip gecenin vakti üstüne uyuduklarımda. Şimdi takım yarışmalarına katıldım. 3 günde -900 gördüm sadece akşam meyvelerimi kestim. Ve biraz daha düzenledim yemeğimi. Artık dışarı çıkıyorsam yanıma yaptıgım yiyeceklerden alıyorum. Eğer hiç bişey yapmadıysam kuru kayısı ceviz alıyorum dışarda yeme alışkanlığı YOk denecek kadar azaltım. Zaten canım istemiyor çünkü gözüm aç değil evde kendi yaptıgım hafif tatlılarım var kendi yaptıgım bol tahıllı ekmeğim var. Dışarda yiyeceğim 1 kurabiye yaptıgım 5 kurabiye bedel. Yen'i yaşam düzenim ile nasıl kilo vericem çok merak ediyorum. Hedefe kaldı 8.5 2 ayda bu işi bitiririm bilemedim 3 ay diye düşünüyorum. İnşallah sende istediğin kiloda olursun canım hemen. Ve özellikle korursun inş. Düşmek kolay değil ama korumak dahada zor.
Iyiyim canim nedemek kapimiz her zamn aciktir yeterki istikrarli olalim dimiCanım Merhaba, Naber
Kabul edersen bende varım hedefim nisana kadar vermiş olmak![]()
Valla ben dunden varim buna gecensene 92 den 80 e kadar dustum ayni bu zamanlar simdi bu sefer bunun en az iki katini vermek istiyorum...Bakalim ne olacak?Biraz kendinden bahsedermisin peki ?merhabalar kızlarrr
burda da takılabilirim.
kilomuz hemen hemen aynı.
seninle sıkı bir yarış yapabilirim ne dersin.
bende zamanında çok kilolar verdim fakat yeme düzeni değişince tekrar geri aldım.
dün itibarıyla başladım bende.
Eki Görüntüle 1911867
Afiyet olsunbugün
sabah 2 bardak limonlu su
kahvaltıda 1 bardak süt
öğlen birtabak etli bulgur pilavı
akşamada hamsi salata
en az 2 litre su içerim yatana kadar
spor yapmayı sevemedim birtürlü. ama bugün alışveriş amaçlı 20 dk kadar yürüdüm. inşallah zamanla spor da olur.
bu arada boy 1.67