2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Az once okadar yaDin siateme girmemisim meger :)

en son çarşamba yazmisim 3 gun oldu emzirmeyeli diye o gece ateslendi yavrum iki ayri dr,gezdik kendi dr,uda yok korktuk tabiki ,herkes memeden ayrldi ondan boyke okdu dediler ,en zoruda buydu meme yok buzamana kadar hep sabaha kadar memeyle avuttuk hastalaninca hastanede serum takilirsa ne yapariz dedi esim ,cunku serunu hayatta taktirmazdi ben yanina yatar emzirirken uyurdu oke taktirirdik

bugun sali ,paAr günü istanbula geldik hic emzirmedim ,esim okadar mucadele ettin hastalaninca bile dayandin emzirme artik dedi :(

Suan kuru oksuruk basladi fitospan verdim

Dun oglen hic uyumadi ankarada oglen, aksam carsafla salladik dun evde ikimizDik oglendi carsafi almis gelmis
Anneee,anniiii ee,eee istiyommm
Kizimmm tek basima salliyamamki
Geldi yatti icine ,yaaaa anneee anneee anniiiii,eeee,eeeee istiyommm
Yavrum tek nasil.sallarim
yaa anniiii anniii eee,eeee istiyommmm
Babayi istiyorum ee,eee
Dwdi dediii uyumadi tabiji aksam 7de bayiliyordu saga sola ama izin vermedik,22,30 da kebdi dustu bayıldı uyudu ,

En cokta bundan korkuyorduk ya gece uyanirsa ,ya uyumaSa ya aglarsa ,bunlarin hepsini yasadik mamaaa,memeee diye bagrarak uyandik eline ne versem.olmadi ekmek verdik bazi geceler cok acsa iki.lokma yedi yatti ,su cerdik arada aldi almadi agladi,agladi uyudu

Benindw psikolojim yerlerde simdi ,az once duaa girdim sol gogsum sisti agri yapiyordu 10 gun okucak bu gece elimle azicik sagdim

İnsanin sutu varken yerlere sagmasi cok kotu birsey mis,kapida agliyordu saat 22,00 olmus

Babasi eve hamak yapti iceri bir girdim uzulsemmi sevinsemmi bilemedim uyumus yavrum

Oylece yanliz :(

Bana bajardi boncuk boncuk anneee bak meme derdi emerken oteki elide obur memede ,oylece huzurla uykuya dalardi ,
Simdi ona haksizlik yapiuorum diye dusunuyorum acaba iyibi anne degilmiyimki

Psikolojim yerlerde bugun bi ciglik attim cocuk korktu agladi ,ikinizde zor bi donemden geciyoruz
Acaba hormonlarimdanmi bu sinir bu ofke ?

Psikolog,pisikiyatri hangisi olursa gidicem artik yarindan itibaren arastiriyorum ,ne zormus anne olmak , ama dunyanin enn guzel seyiymis ,bugin agliyorum geldi annii,anneee diyip optu ,oteki yanagima egikdi buu buuu diye onuda öptü iyiki varsin omrummm

Nasıl geciyor canim ilk hamileleginle arada fark varmi ,baEn esim diyorki 2.hamilelik oyle olmaZ felan dogeuluk payo varmi acep?
Valla bulantim bundada oldu cok buyuk bir fark yok hemen hemen ayni. Bunda asiri halsizim cunku kucuk cocukla ugrasiyorum yatip uzanamiyorum. Ilki gibi rahat degilim. Kiz olacak insallah ismi Beril olacak nasipse. Allah kimseyi yari yolda birakmasin. Evlatlarimizi kucagimiza alalim olanlara saglik tek dilegim. Cok heyecanliyim pembis kiyafetler alinca bi tuhaf oluyorum. Alismisim erkege

Valla bulantim bundada oldu cok buyuk bir fark yok hemen hemen ayni. Bunda asiri halsizim cunku kucuk cocukla ugrasiyorum yatip uzanamiyorum. Ilki gibi rahat degilim. Kiz olacak insallah ismi Beril olacak nasipse. Allah kimseyi yari yolda birakmasin. Evlatlarimizi kucagimiza alalim olanlara saglik tek dilegim. Cok heyecanliyim pembis kiyafetler alinca bi tuhaf oluyorum. Alismisim erkege
Canım naber nasılsın ,uzun zaman oldu girmeyeli siteye brbisker nasıl? İki çocuk zormu ?

Öyle böyle derken memeden kestik ,yanına yatıyorum masal açıyorum ikinizde o şekilde uyuyoruz artık ,besigide kaldırdık yanımızda yatıyor ( deprem oldu 5.8 ) çok korktum zaten hastaydı yavrum bide o anlarda ,o günden beri yanlız yatamıyoruz 3 umuz beraber :)
İlaç içtim birkaç aydır ,hep o gel git ler hormonlardan mis meğer ,duzeldim sonra

Birkaç gündür ikinci çocuğu düşünüyoruz , spreil çıkarttım geçen hafta bakalım hayırlısı,

Varmı bizim gruptan ikinciyi doğuranlar burdami?

Öyle böyle derken memeden kestik ,yanına yatıyorum masal açıyorum ikinizde o şekilde uyuyoruz artık ,besigide kaldırdık yanımızda yatıyor ( deprem oldu 5.8 ) çok korktum zaten hastaydı yavrum bide o anlarda ,o günden beri yanlız yatamıyoruz 3 umuz beraber :)
İlaç içtim birkaç aydır ,hep o gel git ler hormonlardan mis meğer ,duzeldim sonra

Birkaç gündür ikinci çocuğu düşünüyoruz , spreil çıkarttım geçen hafta bakalım hayırlısı,

Varmı bizim gruptan ikinciyi doğuranlar burdami?
merhaba arkadaşlar uzun zamandır siteye girmemesemde acaba burdaki arkadaşlarım neler yapıyor diye zaman zaman aklımdan geçmiyor değil herkes iyidir umarım ikinci çocuk için hayırlsıı olsun rabbim gönlüne göre versin canım benim oğlan 24 ocakta 3 yaşına girecek inşallah ikinciyi henüz düşünmüyorum sevgiler :KK200::KK200::KK200:

Merhaba kızlar çook uzun zaman olmuş buraya girmeyeli. Bizde 3 yaş olduk çok şükür. Zaman nasıl çabucak akıp gidiyor.

Back
X