2017 şubat anneleri son durumunuz ney

Benimde iyi çok şükur canım bazen erkenden çıkacak sanıyorm ama aşağılara baskı yapınca korkuyorum hemen dinleniyorum . Bu aralarda doğum korkusu sardı

Hadi hayırlısı cnm.vitamin verdi mi doktor sana. Elevit diye bi ilaç verdi bana

Benimde iyi çok şükur canım bazen erkenden çıkacak sanıyorm ama aşağılara baskı yapınca korkuyorum hemen dinleniyorum . Bu aralarda doğum korkusu sardı
Benimde genelde aşağıya baskı yapıyor o zaman mesaneme baskı artıyor tuvalete gıdıyorum erken gelecek dıye korkuyorum ama onun kımıldaması onu hissetmek cok guzel bır duygu Bırde bu aralar duygusalım iştahımın da maşallahı var

Bana da her an doğacakmış gibi geliyor, demek ki bu korku ortak :) muhtemelen iyice büyüyor kendine yer açıyor , biz de bunu hissedip tedirgin oluyoruz, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...

Bana da her an doğacakmış gibi geliyor, demek ki bu korku ortak :) muhtemelen iyice büyüyor kendine yer açıyor , biz de bunu hissedip tedirgin oluyoruz, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
Amiinnnn inşallah hayirlisiyla sağlıcakla doğsun bebislerimiz :-*

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…