Sabırsızlıkla beklıyorum oğlumu Şu anlık sıkıntımız yok Allah insallah hepımızin sağlıklı bır sekılde kucagımıza almayı Nasıp etsın bebişlerimizi senın nasıl gıdıyor
Ne kadarlik hamilesin canım. Doktora gittim çok şükur iyidi kuzum biraz b12 eksikliği vardı elevit verdi.elevit kullanan varmı başka vitaminbende kızımı bekliyorum ama korku bende de başladı
Ne kadarlik hamilesin canım. Doktora gittim çok şükur iyidi kuzum biraz b12 eksikliği vardı elevit verdi.elevit kullanan varmı başka vitamin
Benimde genelde aşağıya baskı yapıyor o zaman mesaneme baskı artıyor tuvalete gıdıyorum erken gelecek dıye korkuyorum ama onun kımıldaması onu hissetmek cok guzel bır duyguBenimde iyi çok şükur canım bazen erkenden çıkacak sanıyorm ama aşağılara baskı yapınca korkuyorum hemen dinleniyorum . Bu aralarda doğum korkusu sardı
Doktor bana imom omega Demir ilacı ve magnezyum verdiHadi hayırlısı cnm.vitamin verdi mi doktor sana. Elevit diye bi ilaç verdi bana
Amiinnnn inşallah hayirlisiyla sağlıcakla doğsun bebislerimiz :-*Bana da her an doğacakmış gibi geliyor, demek ki bu korku ortak :) muhtemelen iyice büyüyor kendine yer açıyor , biz de bunu hissedip tedirgin oluyoruz, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin inşallah...
Mrhb cnm benm perşembe randevm var suan bilmiyorum yanison durumları alalım kızlar bebekler kaç kilo kaç gram :)
Maşallah Allah bagislasin cnm benimki 2 hafta önde gidiyo29 haftalık cnm benim 38 cm 1300 gram erkek bebişimiz :)
Hmm maşallah maşallahamin cnm allah seninde kucağına almayı nasip etsin bizde gelişimi 1 hafta önde dedi iri bebek dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?