- Konu Sahibi Kereminannesi22
Hayirli SabahLar Hanimlar 2017 Temmuz Bebeklerinin CinsiyeTlerini isimlerini Paylasalim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşAllah canım benimInsallah paylasmak nasip olur
CANIM BU CIN TAKVIMINE GORE HESAPLAMA YAPARKEN HAMILE KALDIGIN AYI SORUYOR SIMDI BEN YUM GUNUNE GORE MI SECICEM AYI YOKSA SON ADET TARIHININ AYINIMI SECECEGIM ?Çin takvimine göre hesaplayan var mı aranızda ben hesapladım kız çıkıyor bakalım hayırlısı ile ne olacak heyecanla beklemekteyiz![]()
benim ikiside aynı ayda olduğu için böyle bir ikilemde kalmamıştımCANIM BU CIN TAKVIMINE GORE HESAPLAMA YAPARKEN HAMILE KALDIGIN AYI SORUYOR SIMDI BEN YUM GUNUNE GORE MI SECICEM AYI YOKSA SON ADET TARIHININ AYINIMI SECECEGIM ?
Eger oyleyse bizim cinsiyet erkek oluyorbenim ikiside aynı ayda olduğu için böyle bir ikilemde kalmamıştımama yumur. günü daha mantıklı sanki
Benımde makas bıcak kaldıBenimde sat 9 eylül 13+6 yım 2 hafta sonra randevum var inş öğrenirim cinsiyetini çin ve rus takvimine göre kız bütün hurafeleri denedik yastık altına bıçak makas koymak yüzük sallamak idrara karbonat koymak hepsi kız diyor bakalım rabbim ne verecek sağlıklı olsunda
Benimde sat 9 eylül 13+6 yım 2 hafta sonra randevum var inş öğrenirim cinsiyetini çin ve rus takvimine göre kız bütün hurafeleri denedik yastık altına bıçak makas koymak yüzük sallamak idrara karbonat koymak hepsi kız diyor bakalım rabbim ne verecek sağlıklı olsunda[/QU