Doğuma Hazırlık 2017 Temmuz Temmuz Bebekleri Cinsiyetleri ve isimleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Çin takvimine göre hesaplayan var mı aranızda ben hesapladım kız çıkıyor bakalım hayırlısı ile ne olacak heyecanla beklemekteyiz :KK28:

Çin takvimine göre hesaplayan var mı aranızda ben hesapladım kız çıkıyor bakalım hayırlısı ile ne olacak heyecanla beklemekteyiz :KK28:
CANIM BU CIN TAKVIMINE GORE HESAPLAMA YAPARKEN HAMILE KALDIGIN AYI SORUYOR SIMDI BEN YUM GUNUNE GORE MI SECICEM AYI YOKSA SON ADET TARIHININ AYINIMI SECECEGIM ?

CANIM BU CIN TAKVIMINE GORE HESAPLAMA YAPARKEN HAMILE KALDIGIN AYI SORUYOR SIMDI BEN YUM GUNUNE GORE MI SECICEM AYI YOKSA SON ADET TARIHININ AYINIMI SECECEGIM ?
benim ikiside aynı ayda olduğu için böyle bir ikilemde kalmamıştım:KK49: ama yumur. günü daha mantıklı sanki

Benimde sat 9 eylül 13+6 yım 2 hafta sonra randevum var inş öğrenirim cinsiyetini çin ve rus takvimine göre kız bütün hurafeleri denedik yastık altına bıçak makas koymak yüzük sallamak idrara karbonat koymak hepsi kız diyor bakalım rabbim ne verecek sağlıklı olsunda

Benimde sat 9 eylül 13+6 yım 2 hafta sonra randevum var inş öğrenirim cinsiyetini çin ve rus takvimine göre kız bütün hurafeleri denedik yastık altına bıçak makas koymak yüzük sallamak idrara karbonat koymak hepsi kız diyor bakalım rabbim ne verecek sağlıklı olsunda
Benımde makas bıcak kaldı :D bide karbonat nasil onada bakayim :D benimde cin takvimi belirsiz ama digerleri kiz cikiyor hayirlisi artik

Karbonata idrar dökülüyor çok köpürürse erkek köpürme yoksa kız verici allah meraklı ve heyecanlı bizler işte ne yaparsın bir oğlum var bakalım bu minikgim ne olacak

Benimde sat 9 eylül 13+6 yım 2 hafta sonra randevum var inş öğrenirim cinsiyetini çin ve rus takvimine göre kız bütün hurafeleri denedik yastık altına bıçak makas koymak yüzük sallamak idrara karbonat koymak hepsi kız diyor bakalım rabbim ne verecek sağlıklı olsunda[/QU

Çin takvimine ben inanmıyorum. Benim ilk çocuğum kız. Çin takvimine bakınca erkek çıkıyordu. Ama kızım oldu (iyi ki de kızım oldu) Şimdi hamileyim 12 haftalık bunda da kız diyor. Ama cinsiyeti belli değil şu an.

Benim Çin takvimine göre erkek,
Makas bıçakla yaptık kiz,
Karbonat yapmadım
Bi kızım bu oğlum war çok şükür ne olursa ama merak işte öğrenenler yazsın bakalım tezler tutuyormu

Back
X