2017 temuuz anneleri cinsiyeti ögrenenler ve hala merakla bekleyenler burayaa

minikhatun01

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
91
58
18
33
Kimler bebisinin cinsiyetini kacinci haftada ogrendi hadi paylasalim..
Ben en son 12. Haftamda gittim ve doktor soylemedi bir dahaki kontrolde soylerim dedi ona da daha 10 gun varr herseyden once saglikli olsunlar tabikii..
Insan sadece karnini severken kizim veya oglum diye sevmek istiyor..
Tabi bir de his meselesi anneler gercekten bebeklerinn cinsiyetini hisseder mi?Siz neler hissediyosunuz?

Valla büyük hissediyorum :KK70:17. Haftam dr erkeğe benzettim dedi bu hafta yani hala belirsiz. Bir kızım var 27 aylık gönlümden bir erkek geçiyor fakat kız olsada farketmez. Çünkü ben kızımı çooook seviyorum onun gibi bir tane daha gelecekse başımın üstünde yeri var. Yeterki rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah :dua:

Valla benim erkek, hissetmiştim. Fakat bu cinsiyet konusu çok kafa karıştırıyor. O haftalarda bir gün erkek, bir gün kız bebek görüyordum rüyamda. 12. Hafta doktorumuz çok net bir şekilde 'erkek' dedi. 16. Hafta taşındığımız için dpktor değiştirmek zorunda kaldım. O 'kıza benziyor' dedi ama cinsiyete bakma konusjnda gönülsüz olanlardandı. Sonraki tüm doktorlar erkek dedi ve detaylıda kesinleşti. Detaylı taramaya kadar cinsiyet konusu çok değişir. Ama gerçekten insan karnını oğlum/kızım diye seviyor.

wlla banada 10 .hftamda doktor erkege bnzettm ama kesin değil dedi 13 haftamdaym haftaya kesin ogrenicz sağlıklı olsun yter cinsiyetin ne önemi var

Valla büyük hissediyorum :KK70:17. Haftam dr erkeğe benzettim dedi bu hafta yani hala belirsiz. Bir kızım var 27 aylık gönlümden bir erkek geçiyor fakat kız olsada farketmez. Çünkü ben kızımı çooook seviyorum onun gibi bir tane daha gelecekse başımın üstünde yeri var. Yeterki rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin insallah :dua:
Amin canim. Allah kizini da sana bagislasin once saglikli sonra gonlundekini nasip etsin insallah.. Hepimiz saglicakla kucagimiza alalim. 17. Hafta tahmin yapmak icin biraz gec degil mi ya yoksa gostermiyor mu minik

Bugun 13+6 yiz. Dr. %100 erkek dedi.
Poposunu donerse arkadan bakarsak pipisini de goruruz ve yanilma olmaz dedi. Popodan bakinca kordonla karismamis oluyormus.

Amin canim. Allah kizini da sana bagislasin once saglikli sonra gonlundekini nasip etsin insallah.. Hepimiz saglicakla kucagimiza alalim. 17. Hafta tahmin yapmak icin biraz gec degil mi ya yoksa gostermiyor mu minik
Bacaklarını indirip kaldırıyordu o yüzden sanırım. Kızımda ikibuçuk aylıkken öğrenmiştim.

hala öğrenmiş değilim.. 2 kızım var oğlum olsun çok istiyorum.. :anne::KK46:
Sen de bendensinn :KK50: hadi bkalm bizimkiler ne zaman gostercekk. Once saglkli olsunlar da kiz olsa da uzulme. 4 kiz kardesiz biz hic erkek yok. Annemde erkek tutmuyodu hep dusuk yapti. Ama biz 4 kiz oyle mutlu oyle bagliyiz ki birbirimize babam da iyi ki kizlarim var diyorr..onca yil erkek cocuk istemesine ragmen :halay: ablamin da iki kizi oldu olduk 6 kiz :KK6: bakalm benim neyim olcak :KK46:

Sen de bendensinn :KK50: hadi bkalm bizimkiler ne zaman gostercekk. Once saglkli olsunlar da kiz olsa da uzulme. 4 kiz kardesiz biz hic erkek yok. Annemde erkek tutmuyodu hep dusuk yapti. Ama biz 4 kiz oyle mutlu oyle bagliyiz ki birbirimize babam da iyi ki kizlarim var diyorr..onca yil erkek cocuk istemesine ragmen :halay: ablamin da iki kizi oldu olduk 6 kiz :KK6: bakalm benim neyim olcak :KK46:

Tabiki önceliğimiz sağlıklı olması.. bizim ailede 6 torun var hepsi kız.. bi farklılık istiyoruz yoksa kızlardan bi şikayetimiz yok hamdolsun onların varlığı yeter prenseslerimizin.. :anne::KK24::KK73:

14+5 teyim bugün haftaya kontrol var cinsiyet öğreneceğiz sağlıklı olması en büyük dilek tabiki ama ikiz oldukları için bi kız bi erkek olmasını çok istiyorum. :) geçmiyorrr günleerrrr :halay:

14+5 teyim bugün haftaya kontrol var cinsiyet öğreneceğiz sağlıklı olması en büyük dilek tabiki ama ikiz oldukları için bi kız bi erkek olmasını çok istiyorum. :) geçmiyorrr günleerrrr :halay:
Ay ne guzell ikiz olmasii once saglikli olsunlar daa allah gonlune gore versiin. Genetik varmiydi ailede bende olsun cok istemistim ama bizde yok ikiz gebelikler hep tek :anneadayı:

benımde 12. haftada ensesıne bakarken kıza benzıyor demıstı doktorum ama degısebılır kesın degılde demıstı.haftaya salı 15+4 olucaz kontrolumuz var. bakalım netleşir inşallah.

Kızlar merhaba bu benim ikinci gebeliğim fakat ilkinin kalbi durdu 12. Hafta içerisinde kürtaj olmuştum. Bunda da sıkıntılı geçti ilk 12 haftam . Tabiki öncelik sağlıklı bir bebek ama kız geçiyor hep gönlümden . Doktorum bana da söylemedi hatta 12. Haftada gittiğimde 14. Haftada bakarız demişti . Bizde merak olunca 14.haftada uğradık bakcaz mı cinsiyete diye . 14 te erkek belli olur siz 16 da gelin 16 dan önce söylemeyeceğim dedi . Meraktan çatlıyorum . Rüyalarımda hep kız bebek görüyorum. Perşembe günü kontrolüm var . İnşallah bu kez söyler doktorum .

Kızlar merhaba bu benim ikinci gebeliğim fakat ilkinin kalbi durdu 12. Hafta içerisinde kürtaj olmuştum. Bunda da sıkıntılı geçti ilk 12 haftam . Tabiki öncelik sağlıklı bir bebek ama kız geçiyor hep gönlümden . Doktorum bana da söylemedi hatta 12. Haftada gittiğimde 14. Haftada bakarız demişti . Bizde merak olunca 14.haftada uğradık bakcaz mı cinsiyete diye . 14 te erkek belli olur siz 16 da gelin 16 dan önce söylemeyeceğim dedi . Meraktan çatlıyorum . Rüyalarımda hep kız bebek görüyorum. Perşembe günü kontrolüm var . İnşallah bu kez söyler doktorum .
sağlıkla gelsın.. gönlundekı olur ınsallah..

Back
X