2017 Tesettür Sonbahar Kış Modası ve Renkleri

Huy Meselesi

🌜🌚🌛
Kayıtlı Üye
29 Şubat 2012
61.512
62.491
2017’de Tesettür Giyimde Fular Yakalar Geliyor
2017-tesettur-modasi-fular-yaka.jpg


2017 sonbahar kış modasında göze çarpan bir diğer modelde fular yaka gömleklerdir. Sadece gömlek olarak değil bu modeller kışın montlarda daha çok karşımıza çıkmaya hazırlanmaktadır. Tesettür modasında da bu uzun kollu kalın krep kumaştan hazırlanan fular yaka gömlekler çok hoş kombinler oluşturacaktır.

2017’nin Kışında Kaban Trendi Kapitone Kumaşlardan Olacak…
2017-tesettur-kaban-modasi.jpg


Kapitone mont modelleri tesettür giyim de ve diğer modellerde de olmak üzere en çok moda olan kumaşlardan olacağı belirlendi. Kapitoneler de çift renk modası da bu sezon en çok tercih edilen modellerden olacak. Düz kesim ya da daha salaş modelleri kabanlarda ceketlerde tercih edebilir sizde modayı takip edebilirsiniz.

Çiçek Dürbünü Diye Adlandırılan Çiçek Desenlerini Her Kıyafette Göreceğiz
2017de-tesettur-elbise-modasi.jpg



Çiçek desenleri yazları süslediği gibi bu sonbahar kış aylarında da dolaplarımızda yer alacağı kesinleşti. Çiçek desenlerini tesettür giyimde elbise, tunik, etek, abiye ve ferace modellerinde göreceğimize kesin gözüyle bakıyoruz. Şal ve eşarp modellerinde de çiçekleri sıkça görebileceğiz. Çiçek dürbünlerinin kontrast çiçek desenlerinden yola çıkan bu moda kıyafetlerde farklı kombinler oluşturmamızı sağlayacak. Kısaca her mevsim çiçek bizimle…

Askeri Moda Ve Armalar En Çok Tercih Edilen Olacak…
askeri-yesil-yeni-sezon-tesettur-modasi.jpg


Asker tarzını kadın modasıyla pagework yapan bu stil kışın çok tercih edileceğini şimdiden tahmin edebiliyoruz. Feminen bir tarza çiçekli aplikeler ile modaya farklı bir bakış atan modeller tesettür giyim içinde çok hoş kombinler oluşturabilir.

Tesettür Giyime 2017 Modasında Jakarlı Kumaşlar Geliyor
2017-tesettur-giyim-modasi-jakarli-kumaslar.jpg


Her senenin modası olan jakar kumaş 2017 sonbahar kış modasında da yine moda olmaya hazırlanıyor. Bu kumaşların en çok kullanıldığı alan ceket ve etekler yine en şaşaalı haliyle bizi karşılıyorlar.

Kürk Yaka Ve Kollar Yine Montlar İle Buluşuyor.
kurk-modasi-ve-renkleri-nasil-olacak.jpg


Kürk kollar ve yakalar sezonun trend parçaları arasında yer almaya başlıca. Tesettürde çok sevilen bu moda 2017 tesettür modasında da kışın en çok giyilen montları arasına girecek. Sadece mont modellerinde kalmayıp elbise modellerinde de kürkler yer almaya başlayacak.

kaynak: nurfeza.com
 
X