Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bende yeni fark ettimama konuyu yanlis yere acmissin cnm tüp bebek bölümüne taşınır muhtemelen...
Sonucun ne oldu? Nerede tedavi oluyorsun?Selam arkadaşlar ben iki aşılama yaptırdım ama tutmadı simdiyse tup bebeğe başladım durumlarimizi paylasalim istedim
vallahi benim tip bebek tuttu avrupa safakGazioanpasa 2aylik hamileyimSonucun ne oldu? Nerede tedavi oluyorsun?
vallahi benim tip bebek tuttu avrupa safakGazioanpasa 2aylik hamileyim
ne kadar istediler sizden bende çok arastirdim doktorumda sağolsun çok yardımcı olduHayirli olsun. Ben Amerikan hastanesinde Bulent beye gittim. Adet görünce baslayacagiz tedaviye. Insallah ben de olumluu sonuç alırım
ne kadar istediler sizden bende çok arastirdim doktorumda sağolsun çok yardımcı oldu
iyi ozaman çünkü ben birkaç hastaneden ozaman fiyat aldım tabiki sonuçta bu doktorda daha güvenilir geldi sanirim hwrsey kısmet nasip para gelip geciyo ama zor işler insan maddi manevi yoruluyooAmerikan Hastanesi diye baya korkmuştum. Çok pahalıdır diye, çok yüksek bir fiyat istemediler. Zehra hanım var koordinatör çok yardımcı oldu.
Selam arkadaşlar ben iki aşılama yaptırdım ama tutmadı simdiyse tup bebeğe başladım durumlarimizi paylasalim istedim
benimde tup bebek tuttu birde şu ilaçlara paydos verse doktor çok iyi olacak migdem çok kötü bulana bulana ilaç iciyorumcanım
ben tüp bebek tedavisini Amerikan hastanesinde bülent urmana yaptırdım. çok şükür gebeyim ve ilgi çok iyi tavsiye edermiyim daha önceki denemelerimi ve süreci gözden geçirirsem Evet derim.
bu güzel sonucu Allah bu hisleri herkese nasip etsin
benimde tup bebek tuttu birde şu ilaçlara paydos verse doktor çok iyi olacak migdem çok kötü bulana bulana ilaç iciyorum
İyi
iyi ozaman çünkü ben birkaç hastaneden ozaman fiyat aldım tabiki sonuçta bu doktorda daha güvenilir geldi sanirim hwrsey kısmet nasip para gelip geciyo ama zor işler insan maddi manevi yoruluyoo
Canim bence Bulent Urman ile bi görüş. Belki tutmamasinin bir nedeni vardir ve anlaşılmamıştır. Benim de yapisikliklarim vardi. Doktorlar anlamadı. Allah razi olsun Bülent Urman dan. Arayıp bi bilgi al derim. Zehra hanim ücretsiz görüşme ayarlamıştı bana...Merhaba arkadaslar öncelikle tutanlarin rabbim tez zamanda kucaklarina vermeyi nesip etsin bende 2 defa tup bebk yaptim ilki daha kese gozukmeden duskle sonuclandi 2 . de tutmadi zaten simdi 3 denemek istirum ama yine negatif o alacak diyede korkuyorum ne yapacam hic bilmiyorum
Peki tlf la mi görüştünüz malum benimm biraz uzak sayılırCanim bence Bulent Urman ile bi görüş. Belki tutmamasinin bir nedeni vardir ve anlaşılmamıştır. Benim de yapisikliklarim vardi. Doktorlar anlamadı. Allah razi olsun Bülent Urman dan. Arayıp bi bilgi al derim. Zehra hanim ücretsiz görüşme ayarlamıştı bana...