2017ağustos analarının diyeti- to be fitmom ;)

inciitanesi

Popüler Üye
Pro Üye
29 Ocak 2017
4.524
8.620
158
Evet kızlar başlığı açtım, uzun zamandır o kadar çok yiyorum ki midem büyüdü resmen doymuyorum aerık , taktiklerimiz neler nelere dikkat edelim neler yapalım herkes tatil yazsın sonra sa startı verelim her gün günlük rapor yazalım :)
inciitanesi inciitanesi ——-61,7---60,8--60,8--59,1---59,4
BeyazBulut BeyazBulut —--84,4----------82,9---82,5
@salihas --------70,1---69,9---69,1---68,8--69,2
@Elifsami -------109---109---108-----106,1
ervanazlim ervanazlim ----83,5---82,4---------81,1
@bulut29 ------60,3---59,7---59-----59,5--59,6
@gulizarslck ----72-------------71,3
@ahmedin_annesi 71--70,8
@Melan-kolik5 ---61,5---61---59,8
suukaa suukaa ----------84,7---84,3--83,7--82,7
@Nurciloji --------68----67,5
@toronto ----------71,8---71,8
@Tosbik3 ----------83,2
@Cedric_CT -------74--------------------71
@hatneva ---------------------------------88
@garipkedi ----------------------74-----70,8--71--

Son düzenleme:
Perşembe’ye kadar katılacaklar yazsın kızlar perşembe başlayalım, her diyet pazartesi başlamaz ya bizimki de perşembe başlasın :)

Bende varım canım zaten iki gündür yapıyorum şekersiz diyet iyi gidiyor.

Ben hayatım boyunca rejim yapmadım kızlar ya :)) before after yapsam şok olursunuz. Mahvetti beni bu hamilelikler. Ee napıyoruz :))

Olsun canım yeteriz biz birbirimize :)
Sütün etkilenmemesi çok önemli tabi, aşırı sıkı bir diyet yapmayız o yüzden süt yapıcı şeyler yiyerek sürü koruruz
Geç saatte yemek yemeyelim , bol su içelim, bol kalorili şeyler yemeyelim, şeker ve hamur işini mümkün olduğunca azaltalım
Başka önerisi olan var mı? Takibi nasıl yapalım, ayda hedef kaç kilo verebiliriz sizce?

Bende başlamak istiyorum , canım hem emzirip hem diyet ayda 3 veya 4 kilo verebılırız gibime geliyor . Ben ilk çocuğumda 6 aylıktan sonra başlamıştım ayda o kadar kilo vermiştim sütümde etkilenmemişti

Valla ben bu ara gece emzirmesinden sonra bile kalkıp bişeyler tıkınıyorum, çok fena :KK43: bu arada to be fitmom süpermiş,, kendim için bir de “to be fitgörümce” ekliyorum okudukça :)))
Ben de öyleyim canım gece mutlaka bişeyler yiyorum bir büyük kase sütlaç mesela genelde yiyorum gece su da içmiyorum aklıma gelmiyor, ama forumda bazı arkadaşlar demiş gece sadece su içiyorum süt oluyor diye, kendimizi şartlandırma işe ilgili tamamen böyle de sütümüzün geleceğine inanırsak olur bence :)

Bende başlamak istiyorum , canım hem emzirip hem diyet ayda 3 veya 4 kilo verebılırız gibime geliyor . Ben ilk çocuğumda 6 aylıktan sonra başlamıştım ayda o kadar kilo vermiştim sütümde etkilenmemişti
Nelere dikkat ederek verdin canım, diyetimizde nelere önem verelim

Ben de sizlere katılmak istiyorum aynalara küstüm resmen :( ama iştah çok fena açık çoook

Ben de öyleyim canım gece mutlaka bişeyler yiyorum bir büyük kase sütlaç mesela genelde yiyorum gece su da içmiyorum aklıma gelmiyor, ama forumda bazı arkadaşlar demiş gece sadece su içiyorum süt oluyor diye, kendimizi şartlandırma işe ilgili tamamen böyle de sütümüzün geleceğine inanırsak olur bence :)
Tabi cnm su yeterli aslında. Bir de ben daha önce okumuştum bir yerde. Bazen susadığınızda acıktığınızı hissedebilirsiniz diye yazıyordu. Aslında önce su içmek gerekiyor açlık hissi geldiğinde. Birkaç kez hatırlayıp denedim de işe yaradıydı :)))

Back
X