2017de Yeni Bir Hayat İçin...

KedicikMiyavv

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2013
817
228
83
35
BAŞLANGIÇ: 107
HEDEF : 70
BOY : 180

21 yaşında ve yaşımın 5 katı kiloya sahibim nerdeyse.
107miydi neydi en son :110:
Boyum uzun olduğu için kilom çok belli değil ama bu defa da başka türlü çirkin duruyor o_O

Bugün karar verdim. Diyete başlamadım SAĞLIKLI BESLENMEYE KARAR VERDIM:KK54:

ben artık 2 merdiven çıkınca yokuş çıkınca nefesimin kesilmesini istemiyorum. Normal bir genç kız olmak istiyorum...
biliyorum zor olacak.. bide tam reglime 1 2 gun var:halay:

ama yok. Bu defa degil. Bu defa yapacagim
benim konustugum gibi baskalari da benim nasil zayiflayip degistigimi konusacak :KK15:

baslyalim....

SABAH
10.00
BIR CAY BARDAGI SADE TURK KAHVESI

11.00
NORMAL TOST EKMEGIYLE TOST
BIR KASE YOGURT

12.00
1 AVUÇ TUZSUZ KABAK CEKIRDEGI :olamaz:

BIRAZ DUZENSIZ OLDU AMA INSALLAH GUN GECTIKCE DUZENE BINECEK. BIDE SIMDI MEMLEKETTEYIM HAFTAYA OKUL ACILINCA KENDIME HAS BIR DUZEN OTURTACAGIM:spor:

HADI O ZAMAN GENC KIZLAARRRR HEP BERABEEERRRR :KK49: ZAYIFLAYALIMM FITTIDI FITTIDI KIZLAR OLALIM:KK76:

BAŞLANGIÇ: 107
HEDEF : 70
BOY : 180

21 yaşında ve yaşımın 5 katı kiloya sahibim nerdeyse.
107miydi neydi en son :110:
Boyum uzun olduğu için kilom çok belli değil ama bu defa da başka türlü çirkin duruyor o_O

Bugün karar verdim. Diyete başlamadım SAĞLIKLI BESLENMEYE KARAR VERDIM:KK54:

ben artık 2 merdiven çıkınca yokuş çıkınca nefesimin kesilmesini istemiyorum. Normal bir genç kız olmak istiyorum...
biliyorum zor olacak.. bide tam reglime 1 2 gun var:halay:

ama yok. Bu defa degil. Bu defa yapacagim
benim konustugum gibi baskalari da benim nasil zayiflayip degistigimi konusacak :KK15:

baslyalim....

SABAH
10.00
BIR CAY BARDAGI SADE TURK KAHVESI

11.00
NORMAL TOST EKMEGIYLE TOST
BIR KASE YOGURT

12.00
1 AVUÇ TUZSUZ KABAK CEKIRDEGI :olamaz:

BIRAZ DUZENSIZ OLDU AMA INSALLAH GUN GECTIKCE DUZENE BINECEK. BIDE SIMDI MEMLEKETTEYIM HAFTAYA OKUL ACILINCA KENDIME HAS BIR DUZEN OTURTACAGIM:spor:

HADI O ZAMAN GENC KIZLAARRRR HEP BERABEEERRRR :KK49: ZAYIFLAYALIMM FITTIDI FITTIDI KIZLAR OLALIM:KK76:
Bende 21 yaşındayım :) ve 1.5yasinda çocuk annesiyim :) bende zayıflamaya çalışıyorum yeni başladım diyete boyum 163 kilom 70 hedefim 2ayda 10kilo vermek ınş başarıriz ben günde 2ogun besleniyorum eğer 2ogun beslenirsen leptin hormonun devreye girer ve daha çok yağ yakarsin bi araştır istersen :)

Back