- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
- Konu Sahibi elaelif123
Arkadaşlar beşik, giysi, puset vs gibi önerileri burda toplayabiliriz.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben şimdisen birçok şeyi almaya başladım :) bebek arabası ,bebek kamerası,giyim vs almaya başladım biansa zor olur diye eylülde odasını hazırlamış olurım diye düşünüyorum ..şimdi alınacaklarım arasında en önemli süt sağma makşnası alacağım ve yenidoğan ıslam mendil 30lu almayı düşünüyorum
2 arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı. şimdi biri anneyanı almadığına çok pişman.anne yanı alan çok memnun. Chicco next to me, ya da ikea gulliver alacam ben de. anne yanı olabilen bunlarben daha hastane çıkışı ve bir kaç tane takım aldımaslında yavaş yavaş başlamak gerekıyor bebek arabasını hemen almayacagım zzaten kış bebekleri olacaklar dışarıya çıkarıp gezdiremeyiz pek , ana kucağı alırım ilk etapta... Bebek arabasını bahara doğru alırım diye düşünüüyorum.... Beni düşündüren beşik ... Nasıl beşik alacagım hiç bilmiyorum
sonradan yatak olan beşiklerden mı alayım yoksa sallamalı beşik mi alayım? tecrübeli anneler yardım edin bize
yane ilk etapta anne yanı mı alalım daha iyi mi olur acaba bana da mantıklı geldi... Sonra büyük beşik alırız2 arkadaşım yakın zamanda doğum yaptı. şimdi biri anneyanı almadığına çok pişman.anne yanı alan çok memnun. Chicco next to me, ya da ikea gulliver alacam ben de. anne yanı olabilen bunlar
Gece sürekli ağlayacaklar ve her seferinde kalk dikişlerle beşiğe eğil. beşiğe gerek yok. bu sonra beşikde oluyor . bunu aparatlarla yukarıya sabitleniyor. parmaklık çıkabiliyor ve çıktığında daha üstte de alabiliyorsunuz. ben yabancı sitelerde gördüm. şimdi linki atayım sonra da onu bulur atarım.yane ilk etapta anne yanı mı alalım daha iyi mi olur acaba bana da mantıklı geldi... Sonra büyük beşik alırız
Ben ilk kızımdada yanıma sallanan beşik almıştım şimdi anne yanı chicco next to me alacağım odasına ayrı yatak alacağım bebek arabası aldım çünkü biz çıkarız mutlaka bir kızım daha var 5 yaşında eve kapanmamız pek mümkün olmayqcaktır :)) anakucağı şart zaten arabada doktora oraya buraya giderken güvenlik açısındanben daha hastane çıkışı ve bir kaç tane takım aldımaslında yavaş yavaş başlamak gerekıyor bebek arabasını hemen almayacagım zzaten kış bebekleri olacaklar dışarıya çıkarıp gezdiremeyiz pek , ana kucağı alırım ilk etapta... Bebek arabasını bahara doğru alırım diye düşünüüyorum.... Beni düşündüren beşik ... Nasıl beşik alacagım hiç bilmiyorum
sonradan yatak olan beşiklerden mı alayım yoksa sallamalı beşik mi alayım? tecrübeli anneler yardım edin bize
Yenidoğan olabildiğince az almak gerek tabi bu normal kiloda doğan bebekler için benim kızım 3600doğmuşty yenidoğanları çok giyemedik şimdi oyüzden genelde 3 ay alıyorum yenidoğn birkaç takım alırım sadece kusuyor ve bazen tuvaletleri bezden taşabiliyor pyüzden günde 3/4 sefer değişir diye düşünebiliriz ama bunu tahminlerle tutturmak zor birazbenim merak ettiğim ne kadar kıyafet yeterli olur ilk etapta ustlerını cok kırletırlermı gunde kac kıyafet değiştirmek gerekır.tecrube ettikce sonraları anlarız muhtelemelen ama 0 3 ay ıcın ne kadar kıyafet almak lazım
daha vaktiniz cok olacak. simdi sadece arastiriyorum ben de..Ben henüz bi zibin takımı dışında birsey almadim![]()
Sallanma ozelligi var mi acaba bunun biliyor musunuz?Gece sürekli ağlayacaklar ve her seferinde kalk dikişlerle beşiğe eğil. beşiğe gerek yok. bu sonra beşikde oluyor . bunu aparatlarla yukarıya sabitleniyor. parmaklık çıkabiliyor ve çıktığında daha üstte de alabiliyorsunuz. ben yabancı sitelerde gördüm. şimdi linki atayım sonra da onu bulur atarım.
https://www.ikea.com.tr/urun-katalo...unleri/10248519/gulliver-bebek-karyolasi.aspx
3 4 sefer degisiyorsa bir iki takim yetmez gibi. Ben bir tulum bir de alt ust olmak uzere yeni dogan aldim. 5-6 3 aylik.Yenidoğan olabildiğince az almak gerek tabi bu normal kiloda doğan bebekler için benim kızım 3600doğmuşty yenidoğanları çok giyemedik şimdi oyüzden genelde 3 ay alıyorum yenidoğn birkaç takım alırım sadece kusuyor ve bazen tuvaletleri bezden taşabiliyor pyüzden günde 3/4 sefer değişir diye düşünebiliriz ama bunu tahminlerle tutturmak zor biraz
2 takim hastane cikisi yeterli gibi. citcitli badi 5-6 tane. bi de alt üst takim 4-5 tane yeter mi ki..internetten alınır 1-2 güne gelir yetmediği yerde3 4 sefer degisiyorsa bir iki takim yetmez gibi. Ben bir tulum bir de alt ust olmak uzere yeni dogan aldim. 5-6 3 aylik.
Biraz daha mi yeni dogan alsam acaba?
ben almadim henüz sadece alınacakları toparliyorum liste olarak. rahat ol yani :))Ay Siz böyle aldıklarını yazınca panik yaptım :) Eylül sonu Ekim başı gibi doğum zamanı ama bir iki battaniye bir banyo havlusu bir zıbın bir tulum aldım![]()
Bence yenidoğanlrı sona doğru alabiliriz doğum kilosuna göre doktor yaklaşık olrak veriyor çünkü son haftalarda kilolu doğacaksa yenidoğanlar olmaz yenidoğn genelde 3600kg 55cm civarı oluyor en fazla markaya göre değişiyor ama geneli böyle 0-3 ay yada 3 ay alıyorum ben çoğunlukla hastane çıkışı yenidoğn alacağım zaten birkaö tulumda alırım yeter sanıyorım zaten 1 ay içinde büyüyorlar kalıyor yenidoğanlar3 4 sefer degisiyorsa bir iki takim yetmez gibi. Ben bir tulum bir de alt ust olmak uzere yeni dogan aldim. 5-6 3 aylik.
Biraz daha mi yeni dogan alsam acaba?
:) kaç aylıksınız ilk bebek miben almadim henüz sadece alınacakları toparliyorum liste olarak. rahat ol yani :))