2018 annesi olmaya hazırlanıyorum

Tugcetr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2016
251
230
53
merhaba iyi gunler ilk tup bebek denemem 23 yasindayim olucak ve bilmediğim çok şey var sormak istiyorum Ankara Anatoliada 9 nisanda tedaviye başladik ve dün yumurta toplama işlemim oldu 16 yumurtam olmus ve 15 tanesi olgun denildi bugun aradilar 15 taneside döllenmis suanlık %100 ediler başari yüzdesini sordugumda embiriyoya bagli dediler sizce nasil degerler bunlar umutlanmalimiyim degerlerim iyiye gittigi icin bundan sonra ne yapmam gerekiyor bana nilgi verirmisiniz deneyimlerinizi bilmek iatiyorum

Merhabalar öncelikle tedaviniz hayırlı olsun. Kaliteleri iyi ise şanslısınız bu işte önemli olan sayı değil kaliteli yumurtaların olmasıdır. Sizi hergün arayıp yumurtaların gelişmi döllenmesi ile ilgili bilgiler verecekler. Daha sonrada taze transfer olursa ise 4 gün içinde transfer gününüzü söylerler dondurulmuş transfer olur ise 1-2 ay dinlendirirler sizi sonra transfer süreci başlar. Bol şans

teşekkür ederim hepmizinki hayırli olur inşaAllah anladığım kadarıyla umutlanmak için daga erken sanırım

teşekkür ederim hepmizinki hayırli olur inşaAllah anladığım kadarıyla umutlanmak için daga erken sanırım
Aynen öyle umut herzaman vardır ama daha cok başındasın bol bol dua et transferden sonrada beslenmene mutlaka dikkat et

teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…