Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canımMerhaba hanımlar.Aralıkta doğum yapacak anneler hepimizin hamileliğimizin ilk zamanlarındayız.Bu heyecanı birlikte yaşayalım.
Canım tebrik ederim.Ben de çok gerginim.kontrole gittiğimizde henüz 5 haftalıktı keseyi gördük ama kalp atışlarını dinleyemedik.1 hafta sonra gelin dedi doktor.bebişlerimiz iyidirler umarımMerhaba canımHayırlısı ile sağlıkla herkes beybisini kucağına alsın inşallah
Ben çok gerginim sizlerde de gerginlik oluyormu?
Tebrik ederim Can'ım.hoşgeldin .sağlıkla gelsinler.Benim beklenen dogum tarihim 5 ocak ama bebisler bazen aceleci olabiliyorlar :) o yuzden ben de bu gruba dahil olabilirim sanirim. Sat 30 mart. Bugun itibarıyla 4+2 haftaligim ama sanirim erken dollenme. Regle 5 gun kala ogrendim ve beta hcg de hızla artiyor. Ins saglikla kucagimiza aliriz.
Tesekkurler cnm amin. Doktorum cuma gunu cagirdi beni. Gittigimde 4+6 olacagim. Acaba keseyi karından gorur mu? Sen vajinal mi baktirdin karindan mi?Tebrik ederim Can'ım.hoşgeldin .sağlıkla gelsinler.
Vajinal bakmadı bende 5+3te karından ultrasonla keseyi gördük, darısı başınıza...Tesekkurler cnm amin. Doktorum cuma gunu cagirdi beni. Gittigimde 4+6 olacagim. Acaba keseyi karından gorur mu? Sen vajinal mi baktirdin karindan mi?
Canım 5+0 da karından muayenede kese göründü.Tesekkurler cnm amin. Doktorum cuma gunu cagirdi beni. Gittigimde 4+6 olacagim. Acaba keseyi karından gorur mu? Sen vajinal mi baktirdin karindan mi?
Tebrik ederim canım.bizimki hemen hemen aynı.ben de çarşamba kalp atışını dinlemek için gideceğim.tam 6+1 olacak.inşallah duyabilirizMerhaba kızlar benim don adet 16 mart ama ben adetin 23. Günü yumurtladım 7 Nisa'nda geç oldu biraz o yüzden 5 haftalık şuan daha kese görmedim ama sizinle olmak isterim hcg değerime baktırıyorum henüz şuan bir sıkıntı Yok Çarşamba doktor görecek inşallah folbiol içiyorum ve crinone jel kullanıyorum
Sağol canım bende Çarşamba günü gidicem inşallah duyarız ben adetin 23. Günü yumurtladığım için anlamadım kaç haftalıkTebrik ederim canım.bizimki hemen hemen aynı.ben de çarşamba kalp atışını dinlemek için gideceğim.tam 6+1 olacak.inşallah duyabiliriz
Merhaba kızlar benim don adet 16 mart ama ben adetin 23. Günü yumurtladım 7 Nisa'nda geç oldu biraz o yüzden 5 haftalık şuan daha kese görmedim ama sizinle olmak isterim hcg değerime baktırıyorum henüz şuan bir sıkıntı Yok Çarşamba doktor görecek inşallah folbiol içiyorum ve crinone jel kullanıyorum
Merhaba kizlar, benim de dogum icin 30.12.2018 gosteriyor. Gec dollenme oldu bende. Degerlerim soyle; 30-143-319. Sizce duzgun artmis mi? Yarin doktora gosterecegim. Henuz bir doktorum yok. Ilk hamileligim dis gebelik olarak sonuclaninca, az cok neler yapilacagini biliyorum. 3 kan tahlilinden sonra doktra goruneyim dedim. Zaten gorunmez kese su an. Yine bekleyecegim mecbur.[/QUOTSon adetin 25 mart mı
Son adet 25 mart mı seninMerhaba kizlar, benim de dogum icin 30.12.2018 gosteriyor. Gec dollenme oldu bende. Degerlerim soyle; 30-143-319. Sizce duzgun artmis mi? Yarin doktora gosterecegim. Henuz bir doktorum yok. Ilk hamileligim dis gebelik olarak sonuclaninca, az cok neler yapilacagini biliyorum. 3 kan tahlilinden sonra doktra goruneyim dedim. Zaten gorunmez kese su an. Yine bekleyecegim mecbur.
Evet, 25 mart. Yoksa senin de mi?Son adet 25 mart mı senin
Aslında şöyle ben yumurtladığım günü ilişki günümü çok iyi biliyorum kaydetmiştim 7 Nisa'n diye 7 Nisa'ndan 14 gün geri gidince 25 mart oluyorEvet, 25 mart. Yoksa senin de mi?
Illa 14 gun olmayabilir. Benim daha gec olmustu mesela yumurtlamam. Kisiden kisiye degisiyor. Galiba bilmiyordun son adet tarihini.Aslında şöyle ben yumurtladığım günü ilişki günümü çok iyi biliyorum kaydetmiştim 7 Nisa'n diye 7 Nisa'ndan 14 gün geri gidince 25 mart oluyor
Son adet 16 mart canım adetimin 23. Günü yumurtladım yarın doktora gidicem kesinleşir artık inşallahIlla 14 gun olmayabilir. Benim daha gec olmustu mesela yumurtlamam. Kisiden kisiye degisiyor. Galiba bilmiyordun son adet tarihini.
25 mart konusu anlayamadim?Son adet 16 mart canım adetimin 23. Günü yumurtladım yarın doktora gidicem kesinleşir artık inşallah