2018 aralık anneleri

Merhaba hanımlar.Aralıkta doğum yapacak anneler hepimizin hamileliğimizin ilk zamanlarındayız.Bu heyecanı birlikte yaşayalım.
Merhaba canım ☺️ Hayırlısı ile sağlıkla herkes beybisini kucağına alsın inşallah
Ben çok gerginim sizlerde de gerginlik oluyormu?

Benim beklenen dogum tarihim 5 ocak ama bebisler bazen aceleci olabiliyorlar :) o yuzden ben de bu gruba dahil olabilirim sanirim. Sat 30 mart. Bugun itibarıyla 4+2 haftaligim ama sanirim erken dollenme. Regle 5 gun kala ogrendim ve beta hcg de hızla artiyor. Ins saglikla kucagimiza aliriz.

Merhaba canım ☺️ Hayırlısı ile sağlıkla herkes beybisini kucağına alsın inşallah
Ben çok gerginim sizlerde de gerginlik oluyormu?
Canım tebrik ederim.Ben de çok gerginim.kontrole gittiğimizde henüz 5 haftalıktı keseyi gördük ama kalp atışlarını dinleyemedik.1 hafta sonra gelin dedi doktor.bebişlerimiz iyidirler umarım❤️

Benim beklenen dogum tarihim 5 ocak ama bebisler bazen aceleci olabiliyorlar :) o yuzden ben de bu gruba dahil olabilirim sanirim. Sat 30 mart. Bugun itibarıyla 4+2 haftaligim ama sanirim erken dollenme. Regle 5 gun kala ogrendim ve beta hcg de hızla artiyor. Ins saglikla kucagimiza aliriz.
Tebrik ederim Can'ım.hoşgeldin .sağlıkla gelsinler.

Merhaba kızlar benim don adet 16 mart ama ben adetin 23. Günü yumurtladım 7 Nisa'nda geç oldu biraz o yüzden 5 haftalık şuan daha kese görmedim ama sizinle olmak isterim hcg değerime baktırıyorum henüz şuan bir sıkıntı Yok Çarşamba doktor görecek inşallah folbiol içiyorum ve crinone jel kullanıyorum

Merhaba kızlar benim don adet 16 mart ama ben adetin 23. Günü yumurtladım 7 Nisa'nda geç oldu biraz o yüzden 5 haftalık şuan daha kese görmedim ama sizinle olmak isterim hcg değerime baktırıyorum henüz şuan bir sıkıntı Yok Çarşamba doktor görecek inşallah folbiol içiyorum ve crinone jel kullanıyorum
Tebrik ederim canım.bizimki hemen hemen aynı.ben de çarşamba kalp atışını dinlemek için gideceğim.tam 6+1 olacak.inşallah duyabiliriz

Tebrik ederim canım.bizimki hemen hemen aynı.ben de çarşamba kalp atışını dinlemek için gideceğim.tam 6+1 olacak.inşallah duyabiliriz
Sağol canım bende Çarşamba günü gidicem inşallah duyarız ben adetin 23. Günü yumurtladığım için anlamadım kaç haftalık

Merhabalar ☺️ Hayırlı olsun öncelikle Benimde sat 20 mart adet bitiminde doktora gitmiştim 28 mart 1 nisan için olumlu dönem olarak söylemişti, geçen hafta keseyi ne göremedi bu hafta tekrar gideceğiz bende follatro içiyorum crinone jel i bilmiyorumm şimdilik bebek yağı sürüyorum cildime crinone nasıl?
Sizce folik asit hangisi iyi? Fazla folik asit alımının doğru olmadığını duydum kan değerine baktırıp mı alıyorsunuz?
Aslında ikili test mevzusunu da merak ediyorum bilginiz var mı ?

Merhaba kizlar, benim de dogum icin 30.12.2018 gosteriyor. Gec dollenme oldu bende. Degerlerim soyle; 30-143-319. Sizce duzgun artmis mi? Yarin doktora gosterecegim. Henuz bir doktorum yok. Ilk hamileligim dis gebelik olarak sonuclaninca, az cok neler yapilacagini biliyorum. 3 kan tahlilinden sonra doktra goruneyim dedim. Zaten gorunmez kese su an. Yine bekleyecegim mecbur.

Merhaba kizlar, benim de dogum icin 30.12.2018 gosteriyor. Gec dollenme oldu bende. Degerlerim soyle; 30-143-319. Sizce duzgun artmis mi? Yarin doktora gosterecegim. Henuz bir doktorum yok. Ilk hamileligim dis gebelik olarak sonuclaninca, az cok neler yapilacagini biliyorum. 3 kan tahlilinden sonra doktra goruneyim dedim. Zaten gorunmez kese su an. Yine bekleyecegim mecbur.[/QUOTSon adetin 25 mart mı

Merhaba kizlar, benim de dogum icin 30.12.2018 gosteriyor. Gec dollenme oldu bende. Degerlerim soyle; 30-143-319. Sizce duzgun artmis mi? Yarin doktora gosterecegim. Henuz bir doktorum yok. Ilk hamileligim dis gebelik olarak sonuclaninca, az cok neler yapilacagini biliyorum. 3 kan tahlilinden sonra doktra goruneyim dedim. Zaten gorunmez kese su an. Yine bekleyecegim mecbur.
Son adet 25 mart mı senin

Back
X