2018 Aralık ayında dondurulmuş embriyo transferi olacaklar toplanalım

Pembepanterr

Guru
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
3.470
3.293
333
Merhaba kızlar ilk tüp denememde pozitifi gördüm ama mutluluğum kısa sürdü hevesim kursağımda kaldı gelişimi zayıfladı sonrada kürtaj :( çok üzüldüm ama toparlandım aralık gibi dondurulmuş transferimi yaptırmayı düşünüyoruz aranızda aynı dönemlerde transfer olacaklar varsa gelin burda dertleşelim toplanalım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun

Çok geçmiş olsun canım.. inşallah ikincide sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağına almak nasip olsun..

Benim transferim 20 kasımda bekliyorum günler geçmek bilmiyor :(

Merhaba kızlar ilk tüp denememde pozitifi gördüm ama mutluluğum kısa sürdü hevesim kursağımda kaldı gelişimi zayıfladı sonrada kürtaj :KK43: çok üzüldüm ama toparlandım aralık gibi dondurulmuş transferimi yaptırmayı düşünüyoruz aranızda aynı dönemlerde transfer olacaklar varsa gelin burda dertleşelim toplanalım rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun canım Umarım bir sonraki olumlu sonuçlanır ve hayırlısyla sağlıklı hamilelik geçirirsin. Ben ekim gibi düşünüyorum ama aralık ayına kalacak gibi gözüküyor

Çok geçmiş olsun canım Umarım bir sonraki olumlu sonuçlanır ve hayırlısyla sağlıklı hamilelik geçirirsin. Ben ekim gibi düşünüyorum ama aralık ayına kalacak gibi gözüküyor
Teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah senindemi 2.denemen olucak ilk deneme negatifmiydi düşüklemi sonuçlandı?

Teşekkür ederim canım hakkımızda hayırlısı olur inşallah senindemi 2.denemen olucak ilk deneme negatifmiydi düşüklemi sonuçlandı?
Tüm bekleyenler için canım. Benim 3. denemem olacak dondurulmuşlarla zaten son 3 kaldı . İlk deneme kimyasal . 2. deneme negatif . Bu arada histereskopi yapıldı temiz çıktı çok şükür. Bakalım artık kısmet 3.ye

Tüm bekleyenler için canım. Benim 3. denemem olacak dondurulmuşlarla zaten son 3 kaldı . İlk deneme kimyasal . 2. deneme negatif . Bu arada histereskopi yapıldı temiz çıktı çok şükür. Bakalım artık kısmet 3.ye
Benim 2 tane dondurulmuş embriyom var ama transferde tek embriyo istiyorum çözülünce geri dondurabiliyolarmı ikisi birlikte donduruldu ama oluyomu o şekil

Pembepanterr Pembepanterr Yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun.2 yıl önce aşılama tedavisinde aynı topikteydik aynı zamanda aşılama yaptırmıştik.Ben tüp bebek tedavisiyle 17 gün önce ogluşuma kavuştum.Darısı sana ve isteyen herkese

Benim 2 tane dondurulmuş embriyom var ama transferde tek embriyo istiyorum çözülünce geri dondurabiliyolarmı ikisi birlikte donduruldu ama oluyomu o şekil
Canım benim 3lü dondurdular . Açtıklarında 1 adet kaldı ellerinde tek transfer oldu. İkinci de yine 3 lü açıldı 2 konuldu diğeri çöp oldu. Son sefer nasıl olur hiç fikrim yok . Belki merkeze göre değişiklik gösterebilir.

Pembepanterr Pembepanterr Yeni tedavin şimdiden hayırlı olsun.2 yıl önce aşılama tedavisinde aynı topikteydik aynı zamanda aşılama yaptırmıştik.Ben tüp bebek tedavisiyle 17 gün önce ogluşuma kavuştum.Darısı sana ve isteyen herkese
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim inşallah o aşamaya bende gelirim bazen çok pozitif umutlu olurum bazende sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo :( ilk denemede mi tuttu canım tüp?

Canım benim 3lü dondurdular . Açtıklarında 1 adet kaldı ellerinde tek transfer oldu. İkinci de yine 3 lü açıldı 2 konuldu diğeri çöp oldu. Son sefer nasıl olur hiç fikrim yok . Belki merkeze göre değişiklik gösterebilir.
Benim 2 embriyo var ikisine birden cesaretim yok tek embriyo istiyorum ama buda negatifle sonuçlanırsa tedaviye sil baştan başlamak gözümde çok büyüyo açıkcası,o iğneler ilaçlar insanı mahvediyo inşallah gerek kalmadan bu sefer anne oluruz canım artık etrafımda insanların çocukları büyüdükçe beni bi korku sarıyo sanki olmayacak gibi ve zaman hızla ilerliyo :(

Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün çok sevindim inşallah o aşamaya bende gelirim bazen çok pozitif umutlu olurum bazende sanki hiç olmayacakmış gibi geliyo :KK43: ilk denemede mi tuttu canım tüp?
Amin saol canım.Evet canım ama öncesinde ot çöp vitamin takviyesi ne varsa denedim.Beslenmeme dikkat ettim bence onların da etkisi oldu.Bende aynı durumdaydım bazen ümitsizlik bazen ümit o şekilde tedaviyi tamamlayıp pozitifi gördüm.Darısı başına.Sakın pes etme.Bebisini kucağına aldığda iy ki pes etmedim diyceksin :)

Amin saol canım.Evet canım ama öncesinde ot çöp vitamin takviyesi ne varsa denedim.Beslenmeme dikkat ettim bence onların da etkisi oldu.Bende aynı durumdaydım bazen ümitsizlik bazen ümit o şekilde tedaviyi tamamlayıp pozitifi gördüm.Darısı başına.Sakın pes etme.Bebisini kucağına aldığda iy ki pes etmedim diyceksin :)
Herşey nasip kısmet canım bende yememe içmeme çok dikkat etmiştim çok güzel besleniyodum ama gelişmedi sonrada malum kürtaj meselesi :( hayırlısı inşallah dondurulmuşla hamile kalıp muradıma ererim inşallah

Benim 2 embriyo var ikisine birden cesaretim yok tek embriyo istiyorum ama buda negatifle sonuçlanırsa tedaviye sil baştan başlamak gözümde çok büyüyo açıkcası,o iğneler ilaçlar insanı mahvediyo inşallah gerek kalmadan bu sefer anne oluruz canım artık etrafımda insanların çocukları büyüdükçe beni bi korku sarıyo sanki olmayacak gibi ve zaman hızla ilerliyo :KK43:
Bence ikisinide koydur canim illa 2 tutacak diye birsey yok sansin artar bence.Bilmmemi dusunuyorum surekli tekrar nasil baslarim diye. Insallah bu sefer olacak inaniyorum ben . Olmazsa da takdir Allahin Sabredip beklemekten başka yapacak bir şey yok

Bence ikisinide koydur canim illa 2 tutacak diye birsey yok sansin artar bence.Bilmmemi dusunuyorum surekli tekrar nasil baslarim diye. Insallah bu sefer olacak inaniyorum ben . Olmazsa da takdir Allahin Sabredip beklemekten başka yapacak bir şey yok
Canım ikiz istemiyorum oyüzden iki koydurmaktan korkuyorum ama tutmazsada pişman olucam belki biri tutup biri tutmayacak ama cesaretim yok napıcam bilmiyorum

Canım özel değilse ne probleminiz var ve kaç yaşındasın?
Yok canım ne özeli burda birbirimizle paylaşmak için varız , aslında problem yok sebepsiz infertilite, yıllardır olmuyo iğne tedavileri 2 başarısız aşılama ve son olarak tüp bebek tedavisi ilk deneme ve bildiğin gibi kürtaj :( 31 yaşındayım,sen kaç yaşındasın sizde varmı herhangi bi sorun?

Yok canım ne özeli burda birbirimizle paylaşmak için varız , aslında problem yok sebepsiz infertilite, yıllardır olmuyo iğne tedavileri 2 başarısız aşılama ve son olarak tüp bebek tedavisi ilk deneme ve bildiğin gibi kürtaj :KK43: 31 yaşındayım,sen kaç yaşındasın sizde varmı herhangi bi sorun?
Ben 35 yaşındayım 4 yıllık evliyim yaş olunca hiç korunmadık ama olmadı . Ben de PCOS var , eşimde de morfoloji . Benim de 1 aşılama negatif. 1 yıldır uğraşıyoruz daha yolun başı sayılır henüz 1 deneme olarak adlandırılıyor . 1 Kere opu işlemi oldu çünkü dondurulmuşları kullanıyoruz . Bu tedavi için yapacağımız son deneme olacak . Olmazsa sil baştan . Hakkımız da hayırlısı olsun . Haftasonu gittim kontrole bu ay regl aksadı dr söktürücü ilaç verdi . Olunca gelirsin dedi bakalım beklemediyim şuan.

Ben 35 yaşındayım 4 yıllık evliyim yaş olunca hiç korunmadık ama olmadı . Ben de PCOS var , eşimde de morfoloji . Benim de 1 aşılama negatif. 1 yıldır uğraşıyoruz daha yolun başı sayılır henüz 1 deneme olarak adlandırılıyor . 1 Kere opu işlemi oldu çünkü dondurulmuşları kullanıyoruz . Bu tedavi için yapacağımız son deneme olacak . Olmazsa sil baştan . Hakkımız da hayırlısı olsun . Haftasonu gittim kontrole bu ay regl aksadı dr söktürücü ilaç verdi . Olunca gelirsin dedi bakalım beklemediyim şuan.
Normalde bi problem olduğu zaman tedavi daha başarılı geçiyo tutma ihtimali daha yüksek oluyo nerde okuduysam hep öyle ama sebepsiz infertilite olunca olay daha garipleşiyo bi problem yok diyosun ama hamilede kalamıyosun böylede bişey var yani,opudan sonra kaç embriyo donduruldu senin canım?

Back
X