2018 ekim anneleri cinsiyet

Bebiş cinsiyeti

• Ikızı gebelık kız

OY: 0 0,0%
  • Ikız gebelık erkek

• Ikız gebelık bır erkek bır kız

• Ankete Katılan
    56
merhaba kızlar bende ekim annesiyim inşallah cinsiyetimiz erkek :anneadayı:
siz bebeğinizin hareketini hissediyomusunuz ben henüz bişey hissetmedim çok aklıma takıldı bu normal mi acaba:cry:
Yapına göre değişebilir dikkatli incelersen anlarsn benim tekmelemeye başladı dokununca elimde hissediyrm 20+1 deyiz

Yapına göre değişebilir dikkatli incelersen anlarsn benim tekmelemeye başladı dokununca elimde hissediyrm 20+1 deyiz
Bende hareketlerini hissediyorum ancak disardan elle hissetmek icin erkenmis sanirim. Birisi sormus doktoruna disardan hissediyorum elimle diye. Doktoruda daha cok erken hissettiklerin rahim buyuyo ve kasiliyo rahim kasilmalari olabilir demis. Bende elimle hissediyorum oyle seyler ama rahim kasilmasidir diye geciyorumm.

merhaba kızlar bende ekim annesiyim inşallah cinsiyetimiz erkek :anneadayı:
siz bebeğinizin hareketini hissediyomusunuz ben henüz bişey hissetmedim çok aklıma takıldı bu normal mi acaba:cry:
Ben 14.haftadan itibaren hissetmeye basladığında simdi oturunca ve yatınca cok oynuyo uyuyamıyorum kıpırtılarından.) ikinci olduğu için erken hissettim galiba. İlk gebeliğimde 20.haftada net hissetmiştim bide zayıflar daha net hisseder demişti dr

Bende hareketlerini hissediyorum ancak disardan elle hissetmek icin erkenmis sanirim. Birisi sormus doktoruna disardan hissediyorum elimle diye. Doktoruda daha cok erken hissettiklerin rahim buyuyo ve kasiliyo rahim kasilmalari olabilir demis. Bende elimle hissediyorum oyle seyler ama rahim kasilmasidir diye geciyorumm.
Yok canım kasılma farklı bu bildigin vuruyor ben 16 dan beri hareketleri hissettim artık 21 den gün aldık büyüdü bıdık

Merhaba. Doktorumuz 11-12. hafta gibi erkeğe benziyor dedi. 15+0'da kesin erkek dedi, pipisini de gördük. Bir kızım var, bu erkek olacağı için heyecanlıyım. Ama kız olsaydı ismi hazırdı: Yasemin (kızı olacaklara öneri olsun.) Erkek ismi bulmakta oldukça zorlanıyoruz eşim de, ben de.

Bu arada daha idrar testi bile yapmadan ve hamile olduğumu öğrenmeden önce oğlum olacağını rüyamda görmüştüm. Yanılmamışım. Kızımı da daha cinsiyetini öğrenmeden önce görmüştüm.

Merhaba arkadslar benimde 2 kizim var 1.5 yas var aralarinda suan tekrar hamileyim isteyerek oldu cok sulur rabbimde nasip etti suan 5 haftaligiz bende isterim birde oglumuz olsun hayirlisiyla dualarinizi bekliyorum rabbim herkesin gonlundekini hakkina hayirli eylesin bakalim belli oldgnda cinsiyeti yazacagim sizlere

Back
X