Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim de 7 haftalık 17 ekim Allah izin verirseArkadaşlar ekim ayı annişleri listemizi oluşturalım kim kaç haftalık ne zaman doğum
Miniğim daha 6 haftalık :) ekim sonu bende kucağıma alıcam inşallah. Dua ederek bekliyorum ❤Arkadaşlar ekim ayı annişleri listemizi oluşturalım kim kaç haftalık ne zaman doğum
Ohh masallah bnmde ikinci gebeligim il k ndede hic bulantim olmadi daha fogrusu cok hafif atlattim bundada coknrahatim sukrler olsun. Bir oglum var bakalim bu minnos ne olcak. 23 ekim gorunuyor dogum ama sezeryan oldugu icin muhtemelen 2 hafta once olacak hadi hayirlisi26 ekim insallah ama halimden cok memnunum ne mide bulantisi ne tiksinme hicbirseyim yok sukur boyleyse bu hamilelik dogururum ben daha![]()
Biz aynıyız cnm ama benim sezeryan oldugu icin 17 ekim büyük ihtimal :) hayırlısı inşallah hepimiz icinMerhaba benımde ılk gebelıgım tup bebek ıkızlerım var 7 haftalık 28 ekim doğumum rabbim ızın verırse
Benımde ikiz olduğu için sezeryan diyorlar ama inşallah 9 ayı görürüz genelde erken dogum diyorlar amaBiz aynıyız cnm ama benim sezeryan oldugu icin 17 ekim büyük ihtimal :) hayırlısı inşallah hepimiz icin
Hayırlı olsun canım benim de ilk bebıslerim ikizler yarın kalp atışımız var inşallahSelam kizlar benim de 6 ekim insallah. Ilk bebeğim olacak :)))
İkiz mi:))) maşallahh cook güzell ilk gecelik mi?Benımde ikiz olduğu için sezeryan diyorlar ama inşallah 9 ayı görürüz genelde erken dogum diyorlar ama