2018 ekim anneleri listesi

merhaba kızlar benimde 2 kasım görünüyor ama ikinci gebelik ve ilki sezeryan olduğundan ekimde olacak muhtemelen.. hekese hayırlı sağlıklı bebişler diliyorum.:)

26 ekim insallah ama halimden cok memnunum ne mide bulantisi ne tiksinme hicbirseyim yok sukur boyleyse bu hamilelik dogururum ben daha:nazar::KK70::KK70:
Ohh masallah bnmde ikinci gebeligim il k ndede hic bulantim olmadi daha fogrusu cok hafif atlattim bundada coknrahatim sukrler olsun. Bir oglum var bakalim bu minnos ne olcak. 23 ekim gorunuyor dogum ama sezeryan oldugu icin muhtemelen 2 hafta once olacak hadi hayirlisi :anneadayı:

Merhaba benımde ılk gebelıgım tup bebek ıkızlerım var 7 haftalık 28 ekim doğumum rabbim ızın verırse

Merhabalar arkadaşlar benimde 8+5 hamileliğim bu ikinci hamileliğim 3 yaşında oğlum var allah izin verirse 16 ekim doğum ama doktorum bir hafta önceden alabiliriz dedi. Birincisi sezeryan muhtemelen buda öyle olacak .hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı

Merhaba ben de yeni üye oldum. Yıllardır takip ederim hamile kalinca üye olmak aklıma geldi nedense 21 Şubat'ta Sat'a göre 6+3'tum. Ama ultrasonda 5+3 çıktı. Bu hafta kısmetse tekrar doktoruma gideceğim. Bakalim kaç haftalık görünecek.

Biz aynıyız cnm ama benim sezeryan oldugu icin 17 ekim büyük ihtimal :) hayırlısı inşallah hepimiz icin
Benımde ikiz olduğu için sezeryan diyorlar ama inşallah 9 ayı görürüz genelde erken dogum diyorlar ama

Back
X