Aşılama 2018 eylül ayında aşılama yaptırcak olanlar buraya..

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

TomakinT

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2018
399
294
53
32
arkadaşlar merhaba abenim gibi bu ay aşılama yaptırcaklar birbirimize destek olalımmm

merhaba canım bende ankara zübeyde hanımda bu ay 2. aşılamamı yaptırıcam kasım 2016 da klomenle yaptırmıstım tutmadı bu ay rahım fılmı falan cekıldı benımde eşiminde normal o yuzden 25-26 eylülde aşılama iççin gidicem :( inşallah rabbım emeklerımızı bosa cıkarmaz

merhaba canım bende ankara zübeyde hanımda bu ay 2. aşılamamı yaptırıcam kasım 2016 da klomenle yaptırmıstım tutmadı bu ay rahım fılmı falan cekıldı benımde eşiminde normal o yuzden 25-26 eylülde aşılama iççin gidicem :KK43: inşallah rabbım emeklerımızı bosa cıkarmaz
Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için bende yaptırdım bugun 3. Günüm aşılamada sizde hiç bi sıkıntı yok sanırım ama yinede olmuyor mu

Hayırlısı neyse o olsun inşallah hepimiz için bende yaptırdım bugun 3. Günüm aşılamada sizde hiç bi sıkıntı yok sanırım ama yinede olmuyor mu
Evet canım esindede bendede sıkıntı yok ama olmuyor bende klomende 2. Günüm 5 gün kullanıp 2 gün bekliycem sonra ultrosona gidicem hayırlısı bakalim

Evet canım esindede bendede sıkıntı yok ama olmuyor bende klomende 2. Günüm 5 gün kullanıp 2 gün bekliycem sonra ultrosona gidicem hayırlısı bakalim
amin inşallah sorun olmayıp da olmaması daha da kötü bence :) aman her şekilde zor gerçi yaa

26 sında 3. Kez aşılama oldum tekrardann. Dua edin lütfen. 1.si gutmuştu kürtaj oldum. Şimdi dualar ve allahin izniyle tekrar olur insallah hamile kalirim. Saglikli cocuklarimiz olsun

Back
X