- 7 Şubat 2018
- 3.187
- 4.188
- 133
- Konu Sahibi kardelen384
-
- #59.621
Sütünün yetmedigine emin misin? Cocuklar ne versen yerler. Acaba mamayi hic vermesen mi? Veya anne sütünü mü tamamen kessen. Bebegin icin bence huzurlu bi anne , anne sütünden daha cok fayda saglar kendini bu kadar yıpratma.Kızlar delirmek üzereyim. Göğüslerimi emziriyorum. Yetmiyor. Mana desteği veriyorum. Başlıyor gaz sıkıntısı. Agızdan çıkardık çıkaramadık derken bağırsak gazı başlıyor, ınu yendik derken kaka sıkıntısı başlıyor saatler sürüyor. Bu arada uyuyor uyanıyır aglıyor. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Kısır döngüdeyiz. Bittim tükendim. Psikolojim bedenim ruhum alt üst.. şimdi babası birwz dolandırıp pışpışlıyor ve ben mal gibi yatakta oturuyorum. Kan ter içindeyim. Çaresizlikten ne yapacagımı bilemiyorum. Allah rızası için çare bilen söylesin. Resmen intihara meyilliyim çocuguna çare olamıyorum
Aaa aslında herkes çok iyi falan diyo bunlara kafam iyice karıştı şimdi ben düz yerde oturuyorum senin beğenmeme sıkıntın çocuğun çok üstte olmasımı canımBen travel sistemlerden almıştım çok pişman oldum kullanmadan daha . Çok büyük bende yokuşta oturuyorum . Şansıma onu bi arkadaşıma daha ucuza sattım şı travel bastondan aldım kullandım da çok memnunum . Sadece tekerleri küçük olduğu için braz fzla sarsılıyor ama Bebek büyüyünce baston olarak kullanabiliyosun . Küçüklen de oto koltuğu sayesinde sana bakıyor . Bu arada oto koltuklu hali biraz ağır ama travellere göre çok daha iyi . Chicco liteway duo plus araba resimleri bu bi bak istersen youtubedan açılıp kapanması da kolay
Eki Görüntüle 2154833 Eki Görüntüle 2154834
O araba biraz fazla hantal. Ama yine de sen bilirsin.Lelebaby var baktım biraz 900 falan fiyat çift yönlü hoş duruyo ama bilemedim
Benimkide öyle önünde saç yok arkası uzun nasıl tutuyor anlamadım avuç avuç çekiyor ben kestim tırnakları 1 haftalıkken eldiven takmayıncaBenimkide işk başta hapşurıyordu ama doğduğundan beri hep hapşurdu o yüzden önemsemiyorum . Annem tutturdu kırkında babanın cebine sokulur öyle kesilir dye . Bgün 38. Gün bnde kesicem aslında da uyuyunca keseyim diyorum . Onuyuyunca da ne yapcağımı şaşırıyorumbi de bizim kız kendi saçını çekiyor ya eldivensiz yandık
Ayy iyice vazgeçtim haa yarın gidip canlı bakayım şuna bari ağırlık 10 kilo arabanın elle bakmakta fayda varO araba biraz fazla hantal. Ama yine de sen bilirsin.
canım bizde de durum aynı, doktora da gittik, değilen birşey yok. sabır, bugünler de geçecek. yoruluyoruz, yıpranıyoruz ama şükür aşılmayacak dertlerimiz yok, evlatlarımız yanımızda. gaz masajı yap, sıcak havlı sar belinden ayaklarına kadar, geçici çözümler ama elimizden gelen başka birşey yok. Allah yardımcımız olsun.Kızlar delirmek üzereyim. Göğüslerimi emziriyorum. Yetmiyor. Mana desteği veriyorum. Başlıyor gaz sıkıntısı. Agızdan çıkardık çıkaramadık derken bağırsak gazı başlıyor, ınu yendik derken kaka sıkıntısı başlıyor saatler sürüyor. Bu arada uyuyor uyanıyır aglıyor. Biri bitiyor diğeri başlıyor. Kısır döngüdeyiz. Bittim tükendim. Psikolojim bedenim ruhum alt üst.. şimdi babası birwz dolandırıp pışpışlıyor ve ben mal gibi yatakta oturuyorum. Kan ter içindeyim. Çaresizlikten ne yapacagımı bilemiyorum. Allah rızası için çare bilen söylesin. Resmen intihara meyilliyim çocuguna çare olamıyorum
Ay gel bide bana sor cok zormus oglum kizimi emzirince emmek istiyor kucagima gelmek istiyor yapma dedigim ne varsa yapiyorIki çocuklu anneler nasıl yapiorsunuz herşeyi merak ediyorum ben çok yıprandım sinirlerim çok bozuk artik
İki uc gun sonra geciyor korkun merak etmeKizlar bebekleriniz kusunca napiyorsunuz bizimki ilk defa ağzından burnundan kustu elim ayagima dolastibu korkuyla hiç yanliz birakamam artik
Arkadaşlar bebeklerinize kısa kollu giydiriyormusunuz. Ben giydirmek istiyorum üşür mü diyede korkuyorum. Çıtçıtlı aklet ve üstüne uzun kollu üst ve alt giydiriyorum havalar sıcak. Siz nasıl giydiriyorsunuz
Benimkinin hic kisakollisu yok. Bugun yarin alisverise cikacam almak icin. Bebegimin sicaktan bunaldigibi hissediyorum. Gun icinde yatirirken pantolonunu cikartip yatiriyorum daha rahat ediyor. Ama corapsiz hic birakmiyorum.Arkadaşlar bebeklerinize kısa kollu giydiriyormusunuz. Ben giydirmek istiyorum üşür mü diyede korkuyorum. Çıtçıtlı aklet ve üstüne uzun kollu üst ve alt giydiriyorum havalar sıcak. Siz nasıl giydiriyorsunuz
Yakinda delirmezsek iyiİki uc gun sonra geciyor korkun merak etmebeninki de ilk kusmaya basladiginda iki gun dibinden ayrilanadim cocugun . Sonra baktim her aey yolunda. Besledikten sonra en az bes dk omzunda dik tut. Kusacagi varsa o ara kusuyor zaten. O zaman diliminde kusmadiysa kusmuyor.
Kizlar bebekleriniz kusunca napiyorsunuz bizimki ilk defa ağzından burnundan kustu elim ayagima dolastibu korkuyla hiç yanliz birakamam artik
Besledikten sonra en az bes dk omzunda dik tut. Kusacagi varsa o ara kusuyor zaten.
evet ve kocaman duruşu . Gerci bnm boyumda kısa ama kaldırımda bile zor gidilir . Travel olup küçüklerde var ama biraz pahalı sanki sana attığımda travel olarak geciyor ve çok rahat sonradan baston araba almaya da gerek kalmıyor . Tabi kesinlikle görerek al arabayıAaa aslında herkes çok iyi falan diyo bunlara kafam iyice karıştı şimdi ben düz yerde oturuyorum senin beğenmeme sıkıntın çocuğun çok üstte olmasımı canım
Yatagi biraz egimli olsun bebisin. Yatagin altina bir seyler koyun. Basi yukarida olsun. Ama yastik kullanmiyoruz. Reflusu olabilirCanım benimki beslendikten 1 saat sonra bile çıkarıyor hatta gazını çıkarırken kusuyor yatırıyorum yatağa da kusuyor emmeden önce de çıkarabiliyor anlamadım gitti.
Canım daha çok küçükler ya bnce hiç kısma sütünden emmekten başka ne yapablirki bi çocuk biraz büyümesi lazım bi üç dört aylık oldun öyle düzen oluşturmaya bak . Sadece eğer gece uyandırıyosan bi uyandırma bakim ne kadar sürede kalkıyor . Ben üç saate kuruyorum alarmı . Genelde alarmın çalmasına bi kaç dakika varken kendisi uyanıyorKizlar bebeklerin kilosu 5,5 civari oldu mu gece beslenmesine cok da ihtiyac duymuyorlarmis. Yani benim gece abartisiz en az 10 kere beslemem yanlis bir davranis givi. Ama cocuk gece aglayarak uyaninca ne yapabilirim ki baska? Emzik almiyor. Aglamasindan benim pış pış sesimi de duymuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?