2018 Mayıs Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    349
Sütünün yetmedigine emin misin? Cocuklar ne versen yerler. Acaba mamayi hic vermesen mi? Veya anne sütünü mü tamamen kessen. Bebegin icin bence huzurlu bi anne , anne sütünden daha cok fayda saglar kendini bu kadar yıpratma.

Aaa aslında herkes çok iyi falan diyo bunlara kafam iyice karıştı şimdi ben düz yerde oturuyorum senin beğenmeme sıkıntın çocuğun çok üstte olmasımı canım

Kizlar ben iki gündür bebeğim yatarken ayaginin altini yukseltiyorum. Ve cok rahat gaz cikardigini fark ettim. Kendi kendine atıyor yani :) siz de bi deneyin.

Benimkide öyle önünde saç yok arkası uzun nasıl tutuyor anlamadım avuç avuç çekiyor ben kestim tırnakları 1 haftalıkken eldiven takmayınca

canım bizde de durum aynı, doktora da gittik, değilen birşey yok. sabır, bugünler de geçecek. yoruluyoruz, yıpranıyoruz ama şükür aşılmayacak dertlerimiz yok, evlatlarımız yanımızda. gaz masajı yap, sıcak havlı sar belinden ayaklarına kadar, geçici çözümler ama elimizden gelen başka birşey yok. Allah yardımcımız olsun.

Kizlar bebekleriniz kusunca napiyorsunuz bizimki ilk defa ağzından burnundan kustu elim ayagima dolasti bu korkuyla hiç yanliz birakamam artik

Kizlar bebekleriniz kusunca napiyorsunuz bizimki ilk defa ağzından burnundan kustu elim ayagima dolasti bu korkuyla hiç yanliz birakamam artik
İki uc gun sonra geciyor korkun merak etme beninki de ilk kusmaya basladiginda iki gun dibinden ayrilanadim cocugun . Sonra baktim her aey yolunda. Besledikten sonra en az bes dk omzunda dik tut. Kusacagi varsa o ara kusuyor zaten. O zaman diliminde kusmadiysa kusmuyor.

Bende aynı şekilde giydiriyorum canım ayaklı altın içine çorap giydiriyorum basında şapka bugün eldiven takmadım. Hava cok sicak Ama üşürse diye de korkuyorum bi 40 i ciksaydi iyiydi.

Kizlar bebeklerin kilosu 5,5 civari oldu mu gece beslenmesine cok da ihtiyac duymuyorlarmis. Yani benim gece abartisiz en az 10 kere beslemem yanlis bir davranis givi. Ama cocuk gece aglayarak uyaninca ne yapabilirim ki baska? Emzik almiyor. Aglamasindan benim pış pış sesimi de duymuyor.

Benimkinin hic kisakollisu yok. Bugun yarin alisverise cikacam almak icin. Bebegimin sicaktan bunaldigibi hissediyorum. Gun icinde yatirirken pantolonunu cikartip yatiriyorum daha rahat ediyor. Ama corapsiz hic birakmiyorum.

Yakinda delirmezsek iyibugun disari cikacaktik seni dinleyip bi hava alalim dedik kusunca vazgectikbu arada biz hamak aldik 2 gündür mışıl mışıl uyuyo resmen hayat kurtardi babynest filan gereksiz paraymis

E
Aaa aslında herkes çok iyi falan diyo bunlara kafam iyice karıştı şimdi ben düz yerde oturuyorum senin beğenmeme sıkıntın çocuğun çok üstte olmasımı canım
evet ve kocaman duruşu . Gerci bnm boyumda kısa ama kaldırımda bile zor gidilir . Travel olup küçüklerde var ama biraz pahalı sanki sana attığımda travel olarak geciyor ve çok rahat sonradan baston araba almaya da gerek kalmıyor . Tabi kesinlikle görerek al arabayı

Canım benimki beslendikten 1 saat sonra bile çıkarıyor hatta gazını çıkarırken kusuyor yatırıyorum yatağa da kusuyor emmeden önce de çıkarabiliyor anlamadım gitti.
Yatagi biraz egimli olsun bebisin. Yatagin altina bir seyler koyun. Basi yukarida olsun. Ama yastik kullanmiyoruz. Reflusu olabilir

Canım daha çok küçükler ya bnce hiç kısma sütünden emmekten başka ne yapablirki bi çocuk biraz büyümesi lazım bi üç dört aylık oldun öyle düzen oluşturmaya bak . Sadece eğer gece uyandırıyosan bi uyandırma bakim ne kadar sürede kalkıyor . Ben üç saate kuruyorum alarmı . Genelde alarmın çalmasına bi kaç dakika varken kendisi uyanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…