2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Merhabalar ben de hamile kervanına yeni katilanlardanim. Henuz doktor kontrolune gidemedim heryer tatil

21 aylik bir oglum var.

Umarim guzel bir hamilelik olur❤❤❤

Merhaba arkadaşlar bende 7+3 günlük hamileyim bugün doktor kontrolümüz vardı karından göremedi vajinal ultrason ile baktı kesem büyümüş bebeğide gördük tek taş gibi gözüküyordu ancak kalp atışını göremiyorum daha çok küçük dedi 10 gün sonra yine gelin haftaya duymamız lazım artık yoksa sıkıntı olabilir dedi geç döllenmede olabiliyor bazen dedi. Bayramdan sonra cumartesi günü yine gideceğiz ama moralim bozuldu. Hala kalp atışını duymamamız normal mi?

Merhaba arkadaşlar bende 7+3 günlük hamileyim bugün doktor kontrolümüz vardı karından göremedi vajinal ultrason ile baktı kesem büyümüş bebeğide gördük tek taş gibi gözüküyordu ancak kalp atışını göremiyorum daha çok küçük dedi 10 gün sonra yine gelin haftaya duymamız lazım artık yoksa sıkıntı olabilir dedi geç döllenmede olabiliyor bazen dedi. Bayramdan sonra cumartesi günü yine gideceğiz ama moralim bozuldu. Hala kalp atışını duymamamız normal mi?
Olsun canım geç dollenmedir umutsuzluğa kapilma benm son regl tarihine göre 3aylkk ama suan 7haftalik ozaman bekle biraz bakalm

Biz kalp atışlarımızı dinledik cok şükür.
Ayin 12.ne kendi doktorumuza gidicez insallah sizde ne var ne yok

Benimkide nisan insallah.kalp atimini duydunuz mu kizlar bayramdan once gitmistim sadece keseyi gordu tatilden sonra gel dedi. 2 hafta gecmiyor sizler kacinci haftada duydunuz

kızımda 8. Haftada başlamıştı,belki başlamaz bu gebelikte...hayırlısı olsun hepimiz için
Aynen benimde kizimda 8 haftada baslamisti. Eger psikolojik degilse Simdilik cok hafifi hissediyrm. 6+5im bugun

Merhaba insalah herkes guzel hamilelik geçirir bende nisan annesi olucam 9 haftalız benimde 10 aylik oglum var

Back
X