- 18 Ekim 2015
- 759
- 302
- 33
- 35
- Konu Sahibi Minikkk001
7haftalik hamileyim arkadaslar tahmini doğum nisan ayına denk geliyor.
Benle birlikte olanlar varsa burda toplanalm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar bende 7 haftalik hamileyim 21aylik kizim var bugun melegimin kalp atisini duydum7haftalik hamileyim arkadaslar tahmini doğum nisan ayına denk geliyor.
Amin canim insalllahMerhaba :)ALLAH saglikla kucaginiza almayi nasip etsin
Maşallah canm bizde yarın gdiicez kalp atışı için karından duyuldumumerhabalar bende 7 haftalik hamileyim 21aylik kizim var bugun melegimin kalp atisini duydum
Merhaba canm hoşgeldin bulantıli ve yorgunMerhaba bizde çok yeniyiz...Nasıl gidiyo gebelikler?![]()
Geçmiş olsun,bizim bulantılarımız başlamadı henüz...ilk gebeliğimde 5 ay bulantım olmuştu bakalım bunda ne olacak?Merhaba canm hoşgeldin bulantıli ve yorgun
Sizin nasıl gidiyor
Hayırlı olsun canm.Merhabalar ben de hamile kervanına yeni katilanlardanim. Henuz doktor kontrolune gidemedim heryer tatil
21 aylik bir oglum var.
Umarim guzel bir hamilelik olur❤❤❤
Olsun canım geç dollenmedir umutsuzluğa kapilma benm son regl tarihine göre 3aylkk ama suan 7haftalik ozaman bekle biraz bakalmMerhaba arkadaşlar bende 7+3 günlük hamileyim bugün doktor kontrolümüz vardı karından göremedi vajinal ultrason ile baktı kesem büyümüş bebeğide gördük tek taş gibi gözüküyordu ancak kalp atışını göremiyorum daha çok küçük dedi 10 gün sonra yine gelin haftaya duymamız lazım artık yoksa sıkıntı olabilir dedi geç döllenmede olabiliyor bazen dedi. Bayramdan sonra cumartesi günü yine gideceğiz ama moralim bozuldu. Hala kalp atışını duymamamız normal mi?
6.hafta başlıyor ınslalah başlamaz.Geçmiş olsun,bizim bulantılarımız başlamadı henüz...ilk gebeliğimde 5 ay bulantım olmuştu bakalım bunda ne olacak?
kızımda 8. Haftada başlamıştı,belki başlamaz bu gebelikte...hayırlısı olsun hepimiz için6.hafta başlıyor ınslalah başlamaz.
Aynen benimde kizimda 8 haftada baslamisti. Eger psikolojik degilse Simdilik cok hafifi hissediyrm. 6+5im bugunkızımda 8. Haftada başlamıştı,belki başlamaz bu gebelikte...hayırlısı olsun hepimiz için
Bende keseden iki hafta sonra duymuş oldum canımBenimkide nisan insallah.kalp atimini duydunuz mu kizlar bayramdan once gitmistim sadece keseyi gordu tatilden sonra gel dedi. 2 hafta gecmiyor sizler kacinci haftada duydunuz