2018 Nisan Anneleri burda toplanalımm

Slm kızlar bugun doktordan geldım 36+5 deyım catı muayenesı oldm ama tam da oldum sayılmaz kemık yapım uygun degılmıs sezeryan dedı dha öncekı doktorda normal zor yapamazsın demıstı 2 haftaya Sezeryan tarıhı verdıler bebegın kılosu 3300 dedı ama bna braz fazla geldı kızlar sizler ne durumdasınz kılosu ne kdar tabı yanılma payıda oluyormıs

tavsannesi tavsannesi ilk hamilelik mi sizin? Beni ikinci olunca bu erken gelir diye hissediyordum hep ama yine ayni hala hic bir belirti yok bende 39+4 um bugun suni sanciya mecbur kalmak istemiyorum hayirlisi insallah

tavsannesi tavsannesi ilk hamilelik mi sizin? Beni ikinci olunca bu erken gelir diye hissediyordum hep ama yine ayni hala hic bir belirti yok bende 39+4 um bugun suni sanciya mecbur kalmak istemiyorum hayirlisi insallah

Benim ilk canim ama erken olma riskim vardi benimde hic 40 i gorcegim aklima gelmezdi ama 27sine kadar beklicekler normali diyolar 41 oluyorum ilk hamileligindede mi ayni olmuştun

tavsannesi tavsannesi evet ilk hamileligimde de 40+3 de artik suyu yetersiz gordugu icin doktor suni sanciyla dogumu baslamisti. Kendi sancim hic olmadi

Ne sıklıkla kontrole çağırıyor doktorunuz? Benim de geceleri az az sancılarım oluyor ama beklemedeyiz.

Geçen hafta gitmiştim, 40+0 da tekrar gidicem. Zaman ilerledikçe suyu azalmış mıdır, sıkıntı var mı bebekte diye kuruntu yapmaya başladım. Bazı doktorlar bu haftalarda günaşırı çağırıyormuş.

Bende pazartesi 40+0 olyrm ve 37_40 arasi haftada bir cagirdi. Ama 40 dan sonra hergun cagiracak gibi dusunuyrm. T turna1981 sizin ne guzel geceleri hafifi de olsa sanciniz varmis bende hala tik yok ilk dogumum normaldi ama bu sezeryan olacak diye korkuyrm hic hareketlilik yok

Merhaba,ben de 12 nisanda doğum yaptımbebekleriniz nasıl kilo durumları süt verme durumlariniz nasıl paylasirmisiniz?

Merhaba,ben de 12 nisanda doğum yaptımbebekleriniz nasıl kilo durumları süt verme durumlariniz nasıl paylasirmisiniz?
Ayni gun dogum yapmisiz. Kizim da 12 nisanda dogdu. Bugun 6150 gr cikti. Emziriyorum ama bir rutine baglayamadim. Ne zaman isterse veriyorum. Genelde her uyandiginda oluyor. Sanirim 2-3 saatte bir. Ne kadar sut geldigi hakkinda da fikrim yok. Sagip bakmadim. Bugun de adet oldum. Midem bulaniyor, basim agriyor. Kizimla tam ilgilenemedim. Yemek de yiyemiyorum.

Ayni gun dogum yapmisiz. Kizim da 12 nisanda dogdu. Bugun 6150 gr cikti. Emziriyorum ama bir rutine baglayamadim. Ne zaman isterse veriyorum. Genelde her uyandiginda oluyor. Sanirim 2-3 saatte bir. Ne kadar sut geldigi hakkinda da fikrim yok. Sagip bakmadim. Bugun de adet oldum. Midem bulaniyor, basim agriyor. Kizimla tam ilgilenemedim. Yemek de yiyemiyorum.

Maşallah.Bizimde pzt günü aşımız var kilo ölçümü de yapılacak sanırım bebisim de 6 kg civarındadır .Ben genelde sütü sagip veriyorum memeden çok alamıyor gibi hissediyorum. Ben halen adet olmadım olmak mı iyi olmamakmı bilemedim

Back
X