- 3 Ocak 2018
- 80
- 35
- 18
- Konu Sahibi kalbenduam
Arkadaşlar 2018 yılına temiz bir sayfa açalım tüm sitresimizden arınalım inşallah buradan bildiklerimizi paylaşalım birbirimize ışık tutalım..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşallahİnşallah 2018 tüm bebiş bekleyenler için hayırlı gelir
Canım üzülme inşallah en yakın zamanda hamile haberini alırız burdanBenim bat 31 ocak demin dayanamadim test yaptım malesef ki kocaman tek çizgi çıktı ağladım
Inşallah canım. Bugün daha adet olmadimCanım üzülme inşallah en yakın zamanda hamile haberini alırız burdan
Üzülme bende çok stres yaptim hiç bir sorun yokken olmadi olmadi birde prolaktinim yükseldi şimdi akışına bıraktim hattâ spora başlıyorum yarin biraz kafa dağıtmak adına vakti zamanı var demekki burdan güzel haberlerimizi duyuralım inşallahBenim bat 31 ocak demin dayanamadim test yaptım malesef ki kocaman tek çizgi çıktı ağladım
Aynen bende 32 yasındayım ama Rabbim nasip eder ümidimi kırmıyorum 1.5 yıllık evliyimYaş geçiyor biryandan insanların sorgusu biryandan en son olan oldu hormonlarima yansıdı stres o yüzden stres yapmiyalim arkadaşlar ve güzel haberlerimiz ardı ardına gelsin burdan![]()
Kimler burada arkadaşlar irtibatı kesmeyelim birbirimizi bilgilendirelim her konuda
Canim benim yaş 34 olduEvet sık sık yazışalım. Sizde durumlar nasıl. Kaç yıllık evlisin iz neler yaptınız
Rahim filmi çekildiniz mi eşiniz sperm testi verdi miCanim benim yaş 34 oldu2 yıllık evliyim hiç korunmadik ama hamile kalamıyorum doktor bir sorun olmadığını söylüyor sadece hormonlarında küçük artışlar var dedi ama başka doktorda yok bu kadar artış sorun değil dedi şaştım kaldım sende sorun ne canim
Rahim filmi cektirmedim hayır ama eşim de problem yok test yaptırdıRahim filmi çekildiniz mi eşiniz sperm testi verdi mi
1 yıl cocuk olmazsa rahim filmi istiyorlarRahim filmi cektirmedim hayır ama eşim de problem yok test yaptırdı
Benim istemediler henüz canim nedense1 yıl cocuk olmazsa rahim filmi istiyorlar