2019 Ağustos anneleri

Bende bata iki gün kala idrar testi yaptım silik de olsa gördüm çok mutluyum cuma günü kan testine gideceğim inşallah herşey yolunda gider. Muhtemelen 4 haftalik şu an

Merhaba kızlar bende sanırım 6. Hafta içindeyim. Keseyi ilk defa bugun gördüm. Hoş bir duyguydu. Kalp atışı için iki hafta sonraya randevu verdi doktorum. İsteyen herkese kolayından nasip olsun:)

selam kizlar bende varim agustos anasi olarak:))))
ben de bulanti falan 1 kez oldu daha olmadi. kizimda cok kotu olmustum bu sefer oyle degilim .
Rabbim isteyen herkese versin. nerdeyse buhaberi 5 senedir bekliyodum Sukur Rabbim e

8+5 canım ❤ Agustos Annesiyiz bizde

. takvimlerde gun farki var ne hos:)))
dr bana agustosun 3 u gibi dogurmus olursun inisAllah dedi . kizim sezeryandi 9 sene once ama keske normal olsa gonlum oyle istiyo ikisinide biliyorum cunku zorunlu sezeryan oldum .
Allah im yardimcimiz olsun

. takvimlerde gun farki var ne hos:)))
dr bana agustosun 3 u gibi dogurmus olursun inisAllah dedi . kizim sezeryandi 9 sene once ama keske normal olsa gonlum oyle istiyo ikisinide biliyorum cunku zorunlu sezeryan oldum .
Allah im yardimcimiz olsun
Amin canım :) gecen hafta dr 6+4 demişti bu hafta 8+5 hızlı buyuyor minnnoş :) Allah hayırlı hızlı acısız doğumlar nasip etsin inşallah ❤

Back
X