- 13 Kasım 2018
- 4
- 7
- 1
- 32
- Konu Sahibi Filizesila
Selam kızlar ben 4hafyalık gebeyim çok yeni yani bu süreci birlikte geçirelim istiyorum var mı agustos anneleri haydi bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun inşaallah canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayida nasip etsinBende bata iki gün kala idrar testi yaptım silik de olsa gördüm çok mutluyum cuma günü kan testine gideceğim inşallah herşey yolunda gider. Muhtemelen 4 haftalik şu an
Bende ayni canim sık gidiyorumArkadaslar benim sürekli idrarım geliyo sizde böyle olan var mı
8+5 canım ❤ Agustos Annesiyiz bizde
Amin canım :) gecen hafta dr 6+4 demişti bu hafta 8+5 hızlı buyuyor minnnoş :) Allah hayırlı hızlı acısız doğumlar nasip etsin inşallah ❤. takvimlerde gun farki var ne hos:)))
dr bana agustosun 3 u gibi dogurmus olursun inisAllah dedi . kizim sezeryandi 9 sene once ama keske normal olsa gonlum oyle istiyo ikisinide biliyorum cunku zorunlu sezeryan oldum .
Allah im yardimcimiz olsun
hosgeldin. saglikla kucagina alirsin inisAllah bebeginiHanimlar bende araniza katildim.![]()
Selam kızlar ben 4hafyalık gebeyim çok yeni yani bu süreci birlikte geçirelim istiyorum var mı agustos anneleri haydi bakalım