- 22 Ekim 2013
- 4.268
- 7.338
- 398
- Konu Sahibi powepuffgirls
Ebetlte takip yapmak zorunda fakat cogu dr yapmiyor.ilk aylar odemden burun daima yamuk ve sisiktir.Ilk 1 yıl kontrolünü yapmak zorunda zaten doktor yaptığı burnu takip ediyor her doktor... 4 ay da iyi bir süre şişik burun inerse ilk 4 ay yamuk burun pek düzelmiyor nette arastirmalarima gore :) Cizim yapmiyor bir de murat bey sizi ameliyat oncesi odanizda ziyaret etti mi. 2.görüşmeyi kabul etmemesi olmama nedenim oldu ama olsaydım da facia bir burun yapmayacağına emindim... hasta doktoru karalayarak yazmamış zn basina geleni yazmis ve uzuntusunu belirtmis,simdilik tek olumsuz yorumu olmayaan Ahmet Islam da aklim hayirlisi :) Narkozdan sonra ilk ayilmaniz nasil oldu acı,ağrı,nefes alma sıkıntınız var miydi
Ameliyat oncesi tabiiki dr tarafindan odamda ziyaret edildim ve sohbet ettik.
Sunu da unutmayin bazi drlar olumsuz yorum sildiriyor.
Evet dr karalamak icin yapmis oldugu bir yorum degil.Fakat 1 yil sabredip elinde doneyle gideceksin karsisina.Bunu demek istedim.
Ben ameliyattan misler gibi uyandim odamda ilk saatler narkozdan mayhostum sonra acildikca ayaklandim kan burun icini kurutmustu burnumun icini siringa ile yikadi emhsire acildim ilk bir kac ay az nefes aldim sonra birden acildim.Ertesi gun eve geldim cocuklarima baktim yemek yaptim 3.gunde tampon aldirdim gezdim mor degildi yuzum hafif goz altim sararmisti.