Aşılama 2019 Nisan Aşılama

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Malesef benimki tutmadı. İlaçlardan hepsi. O dönemde sırf çift çizgiyi görmek için ilk zamanlar gebelik testi yapmıştım
Benimkide tutmadi maalesef hatta normalde olandan daha fazla kanama yaşıyorum bu ay neden anlamadim sizdede oyle mi oldu? 2. Asilama denemnizi ne zmn yapacaksiniz?

Merhaba canım, benim işlemim biraz ağrılı oldu doktor da normal dedi. İşlemin olduğu gün ayağımın altına yastık koyup uyuyana kadar yattım doktorum söylediği için. Ertesi gün de rapor yazdı evde dinlendim. Umarım seninki güzel geçmiştir🙏🏼😊
Mesajınız öok olmuş yazalı ama hala buralardasınız 😊
Cnm bende aşılma olmuştum ve çok ağrılı geçmişti. Ama idrara sıkışık değildim. Siz idrara sıkışık mı aşılma yapmıştınız? İdrara sıkışık olunca rahim ağzı düz duruyormuş doğrumu bilemiyorum. Benim sonuç negatif, sonraki ay tekrar yapacağım, bilgi verirmisiniz Aşılma yaptığınız ay hamile kaldınız mı?

Mesajınız öok olmuş yazalı ama hala buralardasınız 😊
Cnm bende aşılma olmuştum ve çok ağrılı geçmişti. Ama idrara sıkışık değildim. Siz idrara sıkışık mı aşılma yapmıştınız? İdrara sıkışık olunca rahim ağzı düz duruyormuş doğrumu bilemiyorum. Benim sonuç negatif, sonraki ay tekrar yapacağım, bilgi verirmisiniz Aşılma yaptığınız ay hamile kaldınız mı?
Merhaba mesajı yeni gördüm. Hayır benim aşılamam normal yapılmıştı idrar tutmam söylenmedi. Zaten aşılamam da tutmadı. Umarım senin bir sonraki aşılaman tutar🙏🏼

Merhaba mesajı yeni gördüm. Hayır benim aşılamam normal yapılmıştı idrar tutmam söylenmedi. Zaten aşılamam da tutmadı. Umarım senin bir sonraki aşılaman tutar🙏🏼
Bir önceki mesajınızda aşılmanızın ağrılı olduğunu yazdığınız için size ulaştım. Teşekkür ederim

Arkadaşlar hepinize selamlar aşılama aşamaları nasıl oluyor bu gonalf adlı ilaç aşılama aşamasında mı kullanılıyor , doktor adet ol gel dedi aşılama veya tüp bebek demedi , birde gonalf adlı ilacı rapor karşılıyor mu devlet Hastanesi'nde tedaviye başlayacağız rabbin hic birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏

Arkadaşlar hepinize selamlar aşılama aşamaları nasıl oluyor bu gonalf adlı ilaç aşılama aşamasında mı kullanılıyor , doktor adet ol gel dedi aşılama veya tüp bebek demedi , birde gonalf adlı ilacı rapor karşılıyor mu devlet Hastanesi'nde tedaviye başlayacağız rabbin hic birimizin kucağını boş bırakmasın inşallah 🙏
Merhaba, Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsunuz gonalf başlatıyorlar belirledikleri dozda yumurtaların belli olgunluk seviyesine gelene kadar ara ara çağırıp kontrol ediliyor, yumartaların belli olgunluk düzeyine gelince catlatma iğnesi yaptırıyorlar 36 saat içinde aşılamayı yapıyorlar.
Gonalf için belirtilen şartları tasıyorsanız devlet karşılıyor.
Umarım en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsınız.

Merhaba, Adetin 2. Ya da 3. Günü gidiyorsunuz gonalf başlatıyorlar belirledikleri dozda yumurtaların belli olgunluk seviyesine gelene kadar ara ara çağırıp kontrol ediliyor, yumartaların belli olgunluk düzeyine gelince catlatma iğnesi yaptırıyorlar 36 saat içinde aşılamayı yapıyorlar.
Gonalf için belirtilen şartları tasıyorsanız devlet karşılıyor.
Umarım en yakın zamanda olumlu sonuçlar alırsınız.
Cooook teşekkür ederim sebepsiz infertilite deniyor benim tek yumurtalığım var , eşimin de ileri hareketlilik sıkıntıydı takviyelerle düzeldi inşallah hayırlı sonuçlarımız olur adetliyken sabah erkenden gel dedi bakalım ne yapacaklar

Back
X