2019 Sonbahar/Kış Erkek Giyim Modası

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.859
29.775
60
0003878.jpg



Balıkçı yaka kazaklarınızı güzel bir ceket veya güzel bir kaban ile kombin yapabilirsiniz. Daha detaylı bir kombin desteği isterseniz sezon renklerinden olan lacivert tonlarında giyindiğiniz balıkçı yaka bir kazağın üzerine gene lacivertin tonlarında blazer bir ekose ceket tercih edebilirsiniz. Böylece ton sür ton bir görünüm elde etmiş olursunuz. Ceketinizin içinde olan bir tonu yakalayarak cep mendiliniz ile denge sağlayabilirsiniz. Böylece hem ekose modasına hem de balıkçı kazak modasına hem de ton sür ton modasına uyum sağlamış olursunuz. Yok ben açık tonlarında giyinmek istiyorum derseniz de gene bu senenin renklerinden olan taş renginde yaptığınız kombini atkı, cep mendili ya da şık bir bileklik ile renklendirebilirsiniz. Unutmayın bu sene ekose takımlar çok ama çok revaçta...





2019sonbahar-kıs-erkek-giyim-modası%201.jpg




Yakası kürklü mont, kaban ve ceketleriniz ile oldukça tarz görüneceksiniz. Kürk sizi hem soğuktan koruyacak hem de bu şekilde yılın modasına uyum sağlamış olacaksınız :)

2019sonbahar-kıs-erkek-giyim-modası%202.jpg




Geçen sene de trend olan şişme mont, kaban ve yelekler bu sene de çok trend :) Şişme yeleklerinizi kapüşonlu sweat ve Jean ile kombinleyerek görünümünüzü sporlaştırırken, balıkçı yaka bir kazak ve kumaş bir pantolon giyinerek de klasik bir günüme sahip olabilirsiniz.

2019sonbahar-kıs-erkek-giyim-modası%203.jpg




Erkek giyimin en vazgeçilmez parçalarından biri olan deri ceketler ile ise oldukça şık ve sportif görüneceksiniz. Detaycıysanız size süper bir önerim var. Bir kemer ve bir eldiven kullanarak daha tarz sahibi olabilirsiniz. Dilerseniz chıno pantolon dilerseniz Jean pantolon, tercih sizin…

2019sonbahar-kıs-erkek-giyim-modası%204.jpg






Söylemeden geçmeyeyim, 70’ li yılların modası olan desenli kazaklar ise bu sene şişme yelek, mont ve ekose ile bir araya gelerek bomba gibi geliyor, bilginize :)

2019sonbahar-kıs-erkek-giyim-modası%205.jpg


coulfate.com
 
X