Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba bende muhtemelen ağustos başında doğum yapacağım. daha yeniArkadaşlar siz ne yapıyorsunuz kan ilacı kullaniyormusunuz nasıl besleniyorsunuz gelin paylaşalım
Sizin bhcg ne kadar acaba? Bir de son adet tarihiniz neydi. Sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah bu seferMerhaba aranızda yeniyim. Benimde hayırlısıyla Ağustos’un başı olarak gözüküyor. Mayıs ayında 1 kimyasal gebeliğim oldu. 6 haftalıkken alındı. Yine beta hcg çok düşük bu yüzden bir hafta bekleyip öyle gideceğim doktora. Umarım hayırlısıyla tamamlarım bu sefer.![]()
Çok teşekkür ederim. Sizinde sağlıkla kucağınıza almanızı dilerimAcilden kan verdim ama doktora gidemedim hala hafta içi gideceğim inşallah
Sizin bhcg ne kadar acaba? Bir de son adet tarihiniz neydi. Sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz inşallah bu sefer![]()
Canım ilacın resmini atabilirsin sence sakıncası varmı birşey olmasın sonra bebiseMerhaba bende muhtemelen ağustos başında doğum yapacağım. daha yeni
folikasit kullanıyorum daha doktorada gitmedim
Öncelikle hayırlı olsun sana daMerhaba, bende bugün çift çizgiyle öğrendim hamileliğimi, inşallah herkesle birlikte sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci yaşarız ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirHenüz reglime 3 gün var fakat bazı belirtiler sonrası test yaptım ve 5. Ayın sonunda çift çizgiyi gördüm nihayet. Peki doktora ne zaman gitmeliyiz? Çok erken olsun istemiyorum öncesinde 2-3 kere hcg baktırmak istiyorum sizler nasıl planladınız?
Teşekkür ederimÖncelikle hayırlı olsun sana daCanım ben de 4 gün kala öğrendim ve ilk kan testimi 1 gün kala yaptırdım ve iki gün sonra tekrar yaptırdım. Açıkçası pişman oldum çünkü gereksiz stres yaratıyor. İlla yaptırmak istiyorsan 1 kere yaptır o da hamileliğini kesinleştirmek için. Doktorlar reglin üzerinden 1 hafta 10 gün geçince gel diyorlar yani 5-6 haftalıkken böylece hemen keseyi görebiliyorsun. Mesela ben cumaya kadar zor beklicem gittiğimde de 5+2 oluyorum düşün. Doktor hesaplayarak çağırdı. Erken öğrenmek gerçekten çok kötü
bazen keşke anlamasaydım diyorum
![]()
Evet beklemek çok zor gerçektenTeşekkür ederimseninde bebegin hayırlı olsun . Bende bekleme taraftarıyım fakat bunu nasıl başaracağım bilmiyorum:) muhtemelen haftaya doktora giderim haftaiçide test yaptırırım kesinleştirmek için. İnsallah kalp atıslarını duyabilirsin cuma günü
![]()
Mutlaka haber veririm bende senin güzel haberlerini bekliyorumEvet beklemek çok zor gerçekten☺ Ama sağlıklı olsunlar da sağ salim kucağımıza almak nasip olsun da buna da razıyız ☺ Hamilelik hep beklemekle geçecek zaten. Güzel dileklerin için de teşekkür ederim canımmSen de muhakkak haber ver
![]()
gebelik düşündüğüm için 2 ay önce doktora gitmiştim doktor reçetesiyle kullandığım folik asit. gebeliği öğrendikten sonra doktora gitmedim.Canım ilacın resmini atabilirsin sence sakıncası varmı birşey olmasın sonra bebise
hayırlı olsun ilk hamilelik mi. her şey dilediğin gibi olur inşallah. arkana yaslan tadını çıkarMerhaba, bende bugün çift çizgiyle öğrendim hamileliğimi, inşallah herkesle birlikte sağlıklı bir hamilelik ve doğum süreci yaşarız ve bebeklerimiz sağlıkla dünyaya gelirHenüz reglime 3 gün var fakat bazı belirtiler sonrası test yaptım ve 5. Ayın sonunda çift çizgiyi gördüm nihayet. Peki doktora ne zaman gitmeliyiz? Çok erken olsun istemiyorum öncesinde 2-3 kere hcg baktırmak istiyorum sizler nasıl planladınız?
hayırlısıyla güzel haberini alırsınMerhaba aranızda yeniyim. Benimde hayırlısıyla Ağustos’un başı olarak gözüküyor. Mayıs ayında 1 kimyasal gebeliğim oldu. 6 haftalıkken alındı. Yine beta hcg çok düşük bu yüzden bir hafta bekleyip öyle gideceğim doktora. Umarım hayırlısıyla tamamlarım bu sefer.![]()
Merhaba evet ilk, 26yasındayım 4 senelik evliyiz. Umarım herkesin gönlündeki gibi olurhayırlı olsun ilk hamilelik mi. her şey dilediğin gibi olur inşallah. arkana yaslan tadını çıkar![]()
Çok teşekkür ederim.hayırlısıyla güzel haberini alırsın![]()
Merhaba, kaçıncı haftada ilk muayeneye gitmeyi önerirsiniz. Hayırlı olsun bu aradaÇok teşekkür ederim.Cumartesi tekrar hcg baktık 238 çıktı. Güzel yükselmiş. Bu cuma hayırlısıyla keseyi görmeye gideceğiz. Allah isteyen herkese nasip etsin. Sevgiler
![]()
Merhaba, ben çok erken gittim her iki gebeliğimde de ve gereksiz yere stres oldum hcg takibi için. Ben yapamadım ama en güzeli benim önerim adetten 5-6 gün (5.hafta) sonra gidilmesi yönünde. Hem kısa süre içerisinde sağlıklı bir gebelikse kese görünmüş olur hem de siz sonucu çok daha kısa şekilde öğrenmiş olursunuz. Öbür türlü 2 günde bir 10 gün kan vermek durumunda kalmıştım hem fiziki hem ruhsal olarak yıpranmıştım.Merhaba, kaçıncı haftada ilk muayeneye gitmeyi önerirsiniz. Hayırlı olsun bu arada![]()